شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید واردات همه برند‌های گوشی همراه آزاد شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ایکس سرویس پیام‌رسان XChat را برای برخی کاربران فعال کرد نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود واکنش ایلان ماسک به اضافه‌شدن گراک به تلگرام: هنوز قراردادی امضا نشده است! گوگل: برای حل مشکل خالی‌شدن سریع باتری در اندروید اینستاگرامتان را آپدیت کنید!
سرخط خبرها

اتحادیه اروپا: اپلیکیشن‌های رسمی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر را دانلود نکنید

  • کد خبر: ۱۳۵۸۸۵
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۶
اتحادیه اروپا: اپلیکیشن‌های رسمی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر را دانلود نکنید
مدیران بخش حفاظت از اطلاعات اتحادیه اروپا مدعی شده‌اند که اپ‌های رسمی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر می‌توانند اطلاعات کاربران را در معرض خطر قرار دهد.

به گزارش شهرآرانیوز - مدیران بخش حفاظت از اطلاعات اتحادیه اروپا به کاربران هشدار داده‌اند که برنامه‌های رسمی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر را روی دستگاه‌های خود دانلود نکنند.

رویداد‌های بزرگی مانند جام جهانی معمولاً با توسعه اپ‌هایی همراه است که به کاربران در انجام کار‌های مختلف کمک می‌کنند. برای مثال این اپ‌ها می‌توانند برای ناوبری طرفداران یا برنامه‌ریزی سفر مورد استفاده قرار بگیرند. در اکثر مواقع این اپ‌ها مشکلی ندارند، اما ظاهراً موضوع درباره برنامه‌های جام جهانی ۲۰۲۲ قطر متفاوت است.

طبق گزارشی جدید، رگولاتور‌های محافظت از اطلاعات کاربران در اروپا مانند آلمان درباره خطری که افراد با نصب این برنامه‌ها روی گوشی و تبلت خود با آن مواجه می‌شوند، هشدار داده‌اند. به گفته این مقامات، اپ‌های قطری بیش از آنچه ادعا می‌کنند، به اطلاعات کاربران دسترسی دارند.

به گفته رگولاتور آلمان، یکی از این اپ‌ها اطلاعات تماس‌های تلفنی کاربران از جمله شماره تلفن را جمع‌آوری می‌کند. یکی دیگر از برنامه‌ها هم مانع از رفتن دستگاه به حالت اسلیپ می‌شود. رگولاتور آلمان مدعی شده که داده‌های مورد استفاده توسط این اپ‌ها تنها روی دستگاه ذخیره نمی‌شوند، بلکه به یک سرور مرکزی هم منتقل می‌شوند.

آلمان همچنین به افرادی که به قطر سفر می‌کنند توصیه کرده که تنها در صورت لزوم این اپ‌ها را نصب کنند، البته نه روی دستگاه اصلی‌شان. آلمان می‌گوید کاربران برای حفظ امنیت خود باید این اپ‌ها را روی دستگاه دوم که استفاده عادی از آن ندارند، نصب کنند.

مقامات نروژ هم هشدار مشابه با آلمان را به کاربران داده‌اند و می‌گویند شاید مقامات قطر با همین اپ‌ها کاربران را زیرنظر بگیرند. مقامات در فرانسه هم درباره این موضوع هشدار داده‌اند که کاربران باید مراقب تصاویر و ویدیو‌های خود باشند و با ورود به خاک فرانسه، اپ‌ها را پاک کنند.

در پایان باید گفت که با وجود هشدار‌های مقامات اتحادیه اروپا، هنوز چیزی ثابت نشده و دولت قطر، اپل و گوگل درباره این اتهامات اظهارنظری نکرده‌اند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->