«خط مقاومت» به آنتن شبکه سه بازگشت + زمان پخش بازیگران «جزر و مد» خواستار پاسخ‌گویی پلتفرم استارنت شدند اولین همکاری رضا عطاران و نوید محمدزاده در اثری جدی هزینه تولید فصل اول «جوکر» فاش شد! منیر قیدی، کارگردان سینما: نگاه انسانی به سینما داشته باشیم «در آغوش ایران» فرصتی برای اکران تولیدات سینمایی | نشست صمیمانه فیلم‌سازان جوان مشهدی با منیر قیدی، کارگردان سینما + فیلم بهرام افشاری با نقشی متفاوت به جشنواره فجر می‌رود آمریکا ویزای برنده نوبل ادبیات را لغو کرد کارگردان «الگوریتم»: هدفمان ساخت قصه‌ای صادقانه بود بازگشت قدرتمندانه داستان اسباب‌بازی‌ها | پیکسار هنوز استاد احساس است توقف اجرای نمایش‌های کمدی و غیرکمدی در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) (۱۲ و ۱۳ آبان ۱۴۰۴) پرستاره‌ترین فیلم کمدی سینما اکران شد | نگاهی به فیلم «آقای زالو» با بازی مهران مدیری انتشار کتاب «من خبرنگارم» به قلم ارسلان رسولی مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مجریانی که بازیگر شدند بحران نبود استقلال | نگاهی به سریال «محکوم»، ساخته سیامک مردانه تولید اثر؛ از دردسر‌های اداری تا هزینه‌های سرسام‌آور | نگاهی به مشکلات تولید و اجرای تئاتر در مشهد جان ویلیامز موسیقی فیلم جدید استیون اسپیلبرگ را می‌سازد بازگشت «محمدرضا گلزار» به شبکه نمایش خانگی بلیت ۲ میلیون تومانی برای نمایش بهنوش طباطبایی و هوتن شکیبا!
سرخط خبرها

ماجرای احضار مهران مدیری و تهیه‌کننده «دورهمی» به دادگاه

  • کد خبر: ۱۳۵۸۸۸
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۰
ماجرای احضار مهران مدیری و تهیه‌کننده «دورهمی» به دادگاه
ناصر قدیرکاشانی تهیه‌کننده «دورهمی» شکایت صداوسیما و ماجرای احضار او و مهران مدیری را به دادگاه صدر تأیید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ویدئویی از مهران مدیری و ناصر قدیرکاشانی در فضای‌مجازی پخش شده که در دادسرای صدر دیده شدند.

قدیر کاشانی تهیه‌کننده برنامه «دورهمی» ضمن تأیید احضار به دادگاه، تأکید کرد که بابتِ شکایت سازمان صداوسیما به دادگاه احضار شدیم و فعلاً درباره جزئیات این شکایت و دادگاه نمی‌توانم نکته‌ای مطرح کنم.

او همچنین در خصوص پیگیری قضائی و حقوقی افتراها و تهمت‌هایی که به مهران مدیری روا شد به این نکته اشاره کرد: آقای مدیری امکان دارد پرونده تهمت‌ها و افتراهای عجیب و غریبی که در دوره اخیر به ایشان روا شد به جریان بیندازند.

قدیر کاشانی تأکید کرد: با آقای مدیری خیلی ناجوانمردانه رفتار شد و بینِ اتفاقاتی که در این دوره افتاد و رفتاری که با این بازیگرِ قدیمی سینما و تلویزیون انجام شد هیچ‌گونه تناسبی وجود نداشت. واقعاً حیف بود که مهران مدیری به درجه‌ای برسد از مدیری بودنِ‌ خود اظهار خستگی کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->