سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست یک نماینده مجلس: حذف شرکت‌های واسطه، راه‌حل عادلانه در تبدیل وضعیت کارکنان دولت است نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان
سرخط خبرها

سردار فدوی: طرف عراقی از حمله به مقر تروریست‌ها اطلاع داشت

  • کد خبر: ۱۳۵۹۶۷
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۱
سردار فدوی: طرف عراقی از حمله به مقر تروریست‌ها اطلاع داشت
جانشین فرمانده کل سپاه گفت: ما اطلاعات کامل را به عراق و اقلیم کردستان عراق می‌دهیم که در چه نقاطی نیرو‌های تروریستی و کومله و حزب دموکرات مستقر هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه در جمع خبرنگاران در حاشیه همایش جایگاه علم و فناوری در دفاع مقدس که در محل دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد، به حمله پهپادی و موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مقر تروریست‌ها در اقلیم کردستان اشاره کرد و اظهار داشت: پیش از حمله به مقر تروریست‌ها در اقلیم کردستان، هم به طرف‌های عراقی و هم به دولت اقلیم کردستان هشدار داده بودیم که تا وقتی که دشمنان انقلاب اسلامی و کشور در داخل خاک آن‌ها لانه کرده و از منشاء آن لانه‌ها به مردم و کشور ما آسیب برسد، به آن‌ها حمله کرده و نابودشان می‌کنیم.

سردار فدوی افزود: به صورت مسلم هم دولت‌مردان عراق و هم حاکمان اقلیم کردستان باید این بلیه را از داخل خاکشان بیرون کنند، ما برای تمامیت ارضی عراق جان‌ها داده‌ایم و قطعاً خدشه‌ای به تمامیت ارضی عراق وارد نمی‌کنیم.

جانشین فرمانده کل سپاه ادامه داد: وقتی که در همین تمامیت ارضی، خبیثان زیادی لانه کردند و صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها با آن‌ها هستند و علیه ما توطئه می‌کنند، حتماً از اقدام خشم و عمل ما در امان نخواهند ماند.

وی در باره اینکه آیا اسناد و مستندات کافی برای حمله به مقر تروریست‌ها وجود داشت توضیح داد: قبل از اقدام و حمله نظامی باید ابتدا اشراف اطلاعاتی داشته باشیم و اگر اشراف اطلاعاتی نداشته باشیم، نمی‌توانیم به اقدام نظامی داشته باشیم، اما در حمله شب گذشته صد درصد اشراف اطلاعاتی داشتیم.

این مقام مسئول تأکید کرد: ما قبل از اینکه اقدام عملیاتی کنیم، اشراف اطلاعاتی لازم از پادگان و خانه‌های دشمنان داشتیم و حتی در زمان حمله توجه می‌کنیم تا خانواده‌های آن‌ها در محل اصابت موشک‌ها و اقدام عملیات ما حضور نداشته باشند، چون اگر یکی از خانواده‌های این خبیثان مجروح و یا کشته می‌شد، با رسانه‌های خود دنیا را پُر می‌کردند و ما در این رابطه مراقبت کامل داریم و در واقع اشراف اطلاعاتی مقدمات یک عملیات است.

جانشین فرمانده کل سپاه در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه راهبرد سپاه برای مقابله با این جنگ ترکیبی و همه جانبه چیست؟ گفت: جنگی که امروز وجود دارد، جنگ بین حق و باطل و در واقع جنگ بین حزب خدا و حزب شیطان است و این بحث امروز نیست و همیشه وجود داشته است.

سردار فدوی افزود: این جنگ تمام شدنی نیست و تا آخر ادامه دارد و این دو حزب به هیچ وجه در یک جا جمع نخواهند شد شیطان بزرگ آمریکا از اول سردمدار همه دشمنی‌ها و خبائثی که علیه جمهوری اسلامی بوده و امروز هم همینطور است.

وی به نقش آمریکا در این جنگ شرکت کرد و گفت: آمریکا در جنگ امروز نیز وجود دارد و سردمدار این جنایت‌ها است و صهیونیست‌ها انگلیسی‌ها و کشورهای عرب مرتجع منطقه دنباله‌روی آمریکایی هستند.

جانشین فرمانده کل سپاه ادامه داد: منشا همه این خبائث، شیطان بزرگ یعنی آمریکاست و ما هم خیلی خوب می‌دانیم که در هر جنگی چطور عمل کنیم.

سردار فدوی خاطرنشان کرد: مردم باید کسانی که از انقلاب بهره‌مند شدند و سر بزنگاه در کنار دشمن قرار می‌گیرند را بشناسند و در این ۶۰ روز مردم آن‌ها شناختند.

وی گفت: ما در حمله به اقلیم کردستان از پیش به آن‌ها اطلاع داده بودیم عملیات قبلی را هم اطلاع داده بودیم و حتی عملیات‌های بعدی را هم به طرف عراقی و دولت اقلیم کردستان اطلاع خواهیم داد.

این مقام مسئول تصریح کرد: ما اطلاعات کامل را به عراق و اقلیم کردستان عراق می‌دهیم که در چه نقاطی نیروهای تروریستی و کومله و حزب دموکرات مستقر هستند و به آن‌ها می‌گوییم که یا باید این‌ها را از خاک خودتان بیرون کنید یا ما آن‌ها را مورد هدف قرار خواهیم داد.

جانشین فرمانده کل سپاه گفت: تا زمانی که اقدامات علیه جمهوری اسلامی ایران توسط این خبائث ادامه داشته باشد و دشمنان ما در سرزمینی لانه کرده باشند و از آن محل دشمنی شان را علیه جمهوری اسلامی ایران علنی می‌کنند و مردم ما را شهید می‌کنند؛ حتماً این حملات ادامه‌دار خواهد بود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->