کارگردان آپارتچی: ما انتظار حضور پرشور مردم برای دیدن فیلم آپاراتچی را داریم  اکران مردمی فیلم سینمایی آپاراتچی در سینما هویزه مشهد+ فیلم واکنش «احسان علیخانی» به انتشار عکس جنجالی‌اش + تصاویر اکران مردمی فیلم آپاراتچی در مشهد با حضور بازیگران و عوامل فیلم (جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳) تئاتر "un۱۲"، با داستان رنج کردها از رژیم بعث در مشهد به روی صحنه رفت آغاز پخش بین‌المللی «اَبله» | روایتی از زندگی یک دختر کوتاه قامت در خوابگاه! معرفی اعضای جدید هیئت‌مدیره انجمن صنفی تهیه‌کنندگان فیلم بلند مشهد فصل جدید «زخم کاری» چه زمانی پخش می‌شود؟ سرمایه ادبی ایران | درباره سیدعلی موسوی گرمارودی، شاعر، نویسنده و محقق به بهانه زادروزش فصل ایران باستان سریال «سلمان فارسی» کلید خورد لئوناردو دی‌کاپریو و جنیفر لارنس در فیلم جدید اسکورسیزی هم‌بازی می‌شوند نقدی به رئالیتی شو «اسکار» مهران مدیری آیا عکس جدید احسان علیخانی در فضای مجازی، واقعی است؟ + عکس برنامه‌های بزرگداشت سعدی اعلام شد | گردهمایی سعدی‌پژوهان در شیراز انتقاد کمدین کهنه کار به نسل کشی رژیم صهیونیستی نخل طلای افتخاری کن به استودیو جیبلی ژاپن اعطا می‌شود
سرخط خبرها

خاطرات «مرضیه حدیدچی دباغ» به چاپ نوزدهم رسید

  • کد خبر: ۱۳۶۰۳۷
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۳
خاطرات «مرضیه حدیدچی دباغ» به چاپ نوزدهم رسید
کتاب خاطرات «مرضیه حدیدچی دباغ»، به قلم محسن کاظمی کاری به چاپ نوزدهم رسید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کتاب خاطرات «مرضیه حدیدچی دباغ» روایت مادربزرگ انقلاب از زندان‌های شاه است.

این کتاب جزو اولین تلاش‌ها برای نشان دادن نقش زنان در فعالیت‌های سیاسی پیش و پس از پیروزی انقلاب است.

کاظمی که چهره شناخته شده‌ای در حوزه تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی است، در این کتاب خاطرات یکی از زنان شاخص در جریان مبارزه و پیروزی انقلاب اسلامی را تدوین و منتشر کرده است.

کتاب برخلاف جریانی که این روز‌ها در حوزه تاریخ شفاهی و خاطره‌نویسی غالب است، بدون شاخ و برگ دادن‌های نویسنده تدوین شده است.

خاطرات همانطور که نویسنده در مقدمه به آن اشاره کرده است صرفاً به لحاظ زمانی تنظیم شده و همین امر، مستند بودن آن را بیشتر نشان می‌دهد.

خانم دباغ که به او لقب مادربزرگ انقلاب را داده‌اند، از شاگردان آیت‌الله سید محمدرضا سعیدی بود و با جامعه روحانیت مبارز همکاری داشت.

خاطرات خانم دباغ پر است از فراز و نشیب‌های متعدد که او به عنوان یک زن در این مسیر با آن مواجه بوده است.

کتاب در پنج فصل شامل سریان، هجرت، امواج، سیاحت شرق و پیوست‌ها تنظیم شده و توجه و تمرکز آن بیشتر بر بخش مبارزات و فعالیت‌های اجتماعی راوی است تا نقش خانوادگی و زندگی خصوصی او.

بخش دیگری از خاطرات خانم دباغ به فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی او در دوران پس از پیروزی انقلاب اختصاص دارد. فرماندهی سپاه همدان و عزیمت به مسکو برای ابلاغ پیام امام (ره) به گورباچف از جمله مقاطع مهم در زندگی خانم دباغ است که در کتاب حاضر به آن پرداخته شده است.

منبع: برنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->