زنانِ یک فیلم زنانه | مروری بر شخصیت‌های زن در سریال «در انتهای شب» مستند «دوئل» روایتی از مسیر پر پیچ و خم علیرضا حیدری + زمان پخش همه چیز درباره حواشی و فعالیت‌های عجیب «بنیامین بهادری» حضور ۴۰ بازیگر خارجی در فصل دوم «سلمان فارسی» اکران مجدد «آمِلی پولن» برای گردشگران المپیک «پیانو» در راه ایتالیا مدرسه‌ای به وسعت ایران با «میم مثل معلم» از شبکه دو سیما اقتصاد بی‌رنگ هنر | جای خالی حراج‌های هنری در گالری‌های مشهد نقد قطعه «جوکر» از امیر عظیمی و حمید صفت + زمان پخش تئاتر «شابلون» از امروز به روی صحنه می‌رود (۲ مرداد ۱۴۰۳) صحبت‌های وزیر ارشاد درباره معیار‌های تلویزیون، سینما و شبکه نمایش‌خانگی جدایی «قنبر از صنم» هم به داد گیشه نرسید | نگاهی به فروش سینما‌های استان در اولین ماه تابستان هشت بذر برای کاشتن یک درخت اعلام فهرست فیلم جشنواره تورنتو جزئیات مراسم یادبود سومین روز درگذشت «سعید راد» ماجرای زنی که سوژه پادکست جنایی شد! مجموعه شعر «تو و من و شب» را بخوانید «حبس مجرد» در جمع هشت فیلم پرفروش داستانی «هنر و تجربه»
سرخط خبرها

مشخص شدن علت مرگ «بروس لی» پس از ۵۰ سال | نوشیدن آب زیاد!

  • کد خبر: ۱۳۶۰۷۲
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۸
مشخص شدن علت مرگ «بروس لی» پس از ۵۰ سال | نوشیدن آب زیاد!
محققان در مطالعه جدیدی علت مرگ بروس لی را نوشیدن آب زیاد اعلام کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محققان در مطالعه جدیدی اعلام کردند مرگ بروس لی به دلیل نوشیدن آب زیاد بوده است.

نزدیک به ۵۰ سال از مرگ بروس لی می‌گذرد. این بازیگر و نماد هنر‌های رزمی به طور ناگهانی در ۲۰ ژوئیه ۱۹۷۳ در هنگ کنگ درگذشت، و مقامات در آن زمان اعلام کردند که علت آن ادم مغزی - تورم مغز، در میان گمانه‌زنی‌های فراوان است.

با این حال، یک گروه از دانشمندان در مقاله تحقیقاتی جدید اعلام کردند که مرگ لی به دلیل «ناتوانی کلیه او در دفع آب اضافی» بوده است.

این مطالعه که توسط گروهی از متخصصان کلیه در اسپانیا انجام شد، در نسخه دسامبر ۲۰۲۲ مجله Clinical Kidney Journal (ژورنال تخصصی پزشکی کلیه) منتشر شد.

نویسندگان این مقاله پزشکی می‌گویند که لی، که در هنگام مرگ ۳۲ سال داشت، دارای «فاکتور‌های خطر متعدد برای هیپوناترمی» بود، به این معنی که غلظت غیرطبیعی سدیم در خون فرد وجود داشت و به «دریافت مزمن مایعات» این بازیگر، استفاده از ماری‌جوانا (که تشنگی را افزایش می‌دهد) اشاره کرد؛ و عوامل مستندی که ممکن است با عملکرد کلیه او تداخل داشته باشد، مانند دارو‌های تجویزی، مصرف الکل و سابقه آسیب به اندام. اگرچه او یک داروی مورد استفاده برای درد و اضطراب (مپروبامات و آسپرین) مصرف کرده بود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->