توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه
سرخط خبرها

مصوبه تعیین هزینه ثبت‌نام داوطلبان آزمون‌های سازمان سنجش اصلاح شد

  • کد خبر: ۱۳۶۳۴۱
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۱
مصوبه تعیین هزینه ثبت‌نام داوطلبان آزمون‌های سازمان سنجش اصلاح شد
هیئت وزیران با هدف تأمین نظر مجلس و رفع ایراد و مغایرت قانونی موجود در مصوبه مربوط به تعیین هزینه ثبت نام داوطلبان شرکت در آزمون‌های سازمان سنجش در سال ۱۴۰۲، با اصلاح مصوبه مذکور موافقت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، هیئت وزیران در جلسه امروز چهارشنبه خود به ریاست حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور، با هدف تأمین نظر مجلس شورای اسلامی و رفع ایراد و مغایرت قانونی موجود در مصوبه مربوط به تعیین هزینه خدمات ثبت نام دریافتی از داوطلبان شرکت در آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور در سال ۱۴۰۲، با پیشنهاد معاونت حقوقی رئیس جمهور مبنی بر اصلاح مصوبه مذکور موافقت کرد.

بر این اساس، بازپرداخت اقساط تسهیلات بانکی پرداختی به منظور خرید تجهیزات و ماشین آلات تخصصی برای ارتقای کیفی برگزاری و اجرای آزمون‌ها، در طول برنامه هفتم توسعه از محل اعتبارات مصوب مربوط انجام می‌شود.

موافقت با صدور مجوز برای امضای موقت موافقتنامه حمل و نقل هوایی میان ایران و جمهوری نیجر

هیات وزیران در راستای گسترش مناسبات تجاری، بازرگانی و سیاسی با کشورهای آفریقای جنوبی و به منظور برقراری روابط در حوزه حمل و نقل هوایی دوجانبه با کشور نیجر از طریق راه اندازی پروازهای باری و مسافری، به وزارت راه و شهرسازی اجازه داد نسبت به انجام مذاکره، پاراف و امضای موقت موافقتنامه حمل و نقل هوایی بین دولت‌های جمهوری اسلامی ایران و جمهوری نیجر اقدام کند.

اصلاح آیین نامه اجرایی مربوط به تهاتر وکیوم باتوم برای تأمین قیر دستگاه‌های اجرایی ذینفع

هیات وزیران به منظور تأمین نظر هیات بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین، پیشنهاد معاونت حقوقی رئیس جمهور درخصوص اصلاح آیین نامه اجرایی بند (ز) اصلاحی تبصره (۱) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور درخصوص تهاتر وکیوم باتوم برای تأمین قیر دستگاه‌های ذینفع را به تصویب رساند.

به موجب اصلاح آیین نامه فوق، دستگاه‌های اجرایی موظفند هزینه‌های تبدیل مواد اولیه قیر (وکیوم باتوم) به قیر یا خاکپوش (مالچ) را از محل اعتبار مصوب مربوط خود تأمین نمایند.

اصلاح آیین نامه مدیریت، بهره برداری، احداث و توسعه فرودگاه‌های غیر نظامی

دولت در راستای تأمین نظر مجلس شورای اسلامی و به منظور رفع مغایرت قانونی در آیین نامه مدیریت، بهره برداری، احداث و توسعه فرودگاه‌های غیرنظامی، پیشنهاد اصلاح این آیین نامه را به تصویب رساند.

به موجب اصلاحیه یاد شده، نشریه اطلاعات هوانوردی، نشریه‌ای است که بر اساس قوانین و مقررات مربوط منتشر می‌شود و در بردارنده اطلاعات هوانوردی موضوع ضمیمه (۱۵) کنوانسیون بین المللی هواپیمایی کشوری (کنوانسیون شیکاگو ۱۹۴۴) است.

همچنین بهره بردار فرودگاه، بالگردگاه (هلی پورت)، بالگردنشین (هلی پد)، عرشه بالگرد، مالک باند، پایگاه (سایت پروازی و پایگاه (سایت) ورزش‌های هوایی غیرنظامی ملزم به پرداخت هزینه انجام ممیزی، بررسی مدارک، مطالعات هوانوردی و ارزیابی ایمنی، صدور، تمدید، تعلیق یا لغو مجوز یا گواهینامه فرودگاهی یا سایر خدمات دریافتی از سازمان، مطابق با تعرفه‌های مصوب هیئت وزیران می‌باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->