یک فوتی در ریزش منزل مسکونی در چناران (۲۸ خرداد ۱۴۰۳) + فیلم توضیحات پلیس تهران بزرگ درباره حادثه جوادیه به‌هم‌ریختگی در پیش‌فروش بلیت قطار‌ها همچنان ادامه دارد آخرین اخبار از عملیات جست‌و‌جوی مفقودین معدنِ شازند (۲۸ خرداد ۱۴۰۳) + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (٢٨ خرداد ١۴٠٣) | وزش باد شدید همراه با گردوخاک افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی به زمان دیگری موکول شد مواقعی که سگ‌گزیدگی باعث مرگ می‌شود + نظر دامپزشکان آیا زمان واریز معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۳ بازنشستگان تامین‌اجتماعی مشخص شد؟ سایه تورم بر سرِ بازنشستگان | نقدی بر اجرانشدن ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی برخورد ۲ خودرو سواری در جاده اسفراین یک فوتی و ۲ مصدوم برجا گذاشت آپارتمان‌نشینی، نور خورشید و کمبود ویتامین دی! قتل غیرعمد با تماس یک مزاحم! حادثه در یک شهربازی| حدود ۳۰ نفر از چرخ‌وفلکِ وارونه، آویزان ماندند مرگ ۶ حاجی بر اثر گرمازدگی اغفال دختر جوان با شگرد ازدواج و مهاجرت به اروپا توسط شاگرد قهوه‌خانه تصادف پژو ۴۰۵ در روستای بوژان نیشابور پنج مصدوم برجا گذاشت (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) قتل فجیع مرد ثروتمند به‌خاطر طمع ۱۴میلیاردی دوستانش! ضرب‌الاجل تعزیرات برای سازمان‌های هواپیمایی و حمایت سلول درمانی، درمان «زخم پای دیابتی» را ممکن ساخت دومین جسد حادثه معدن شازند از زیر آوار بیرون کشیده شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

مشهد؛ قطب تحقیقاتی بیماری سل در کشور

  • کد خبر: ۱۳۶۴۰
  • ۱۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۴
مشهد؛ قطب تحقیقاتی بیماری سل در کشور
مدیر گروه میکروب‌شناسی و ویروس‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مشهد به عنوان قطب تحقیقاتی بیماری سل شناخته می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر کیارش قزوینی افزود: درحال‌حاضر ۸۰درصد پایان‌نامه‌های دانشجویان تخصصی این گروه بر روی بیماری سل برنامه‌ریزی می‌شود و همین باعث شده که مشهد به عنوان قطب تحقیقاتی بیماری سل شناخته شود.

وی با بیان اینکه محققان این گروه در تشخیص بیماری سل به ساختار‌های خیلی خوبی رسیده‌اند، خاطر نشان کرد: درحال‌حاضر مجموعه‌ای از دقیق‌ترین سازوکار‌های تشخیصی سل و سایر مایکوباکتریوم‌ها در دانشگاه علوم پزشکی مشهد وجود دارد که این امر موجب شده است، زمینه تحقیقات گسترده‌ای در این گروه شکل بگیرد.

 دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: اعضای هیات علمی این گروه موفق به طراحی و تولید سیستم‌هایی شده‌اند که ظرف چند دقیقه، علاوه‌بر حضور باکتری، جنس و گونه مایکوباکتریوم را تشخیص می‌دهد.

به گفته وی، با توجه به تعدد مایکوباکتریوم‌های بیماری‌زا که اغلب باعث می‌شود تشخیص آن‌ها کار دشواری باشد، گاهی بیماران به خاطر تشخیص نادرست، مدت‌ها دارو‌هایی استفاده می‌کنند که تأثیری بر این باکتری ندارد و سیستم تشخیصی که توسط اساتید گروه ایجاد شده، برای حل این مشکل، بسیار مفید است.

دکتر قزوینی از مراحل آزمایشی تولید یک واکسن سل در دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد و گفت: چندین دانشجوی دکتری و استادان مختلف به اتفاق معاونت پژوهشی دانشگاه در حال کار بر روی این واکسن هستند و می‌شود گفت این اقدام مهم در کل دنیا انحصاری خواهد بود.
 
منبع: خبرگزاری صداو سیما
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->