گرمازدگی در کودکان چه علائمی دارد و چه باید کرد؟ توصیه‌های طب سنتی برای مقابله با گرمازدگی بیش از ۶۰۰ سایت غیرقانونی فروش بلیت هواپیما تعلیق شد سرپرست دانشگاه علم و صنعت: هوش مصنوعی در دانشگاه‌ها باید به سمت تجاری‌سازی برود مراقب سلامت محصولات پروتئینی در روز‌های گرم سال باشید رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا خبر داد: کشف ۲۸۸۸ میلیارد تومان کالای احتکاری و تشکیل ۲۰۳ پرونده در بهار ۱۴۰۴ تشدید مراقبت‌های بهداشتی مرزی | شناسایی ۱۹۱ نمونه مشکوک به وبا تشدید نظارت‌ها بر تردد اتوبوس‌های پاکستانی در مرز‌های شرقی دستورالعمل بهداشت غذا ویژه هیئت‌داران منتشر شد وزیر آموزش و پرورش خبر داد: ورود جنگ ۱۲روزه به کتب درسی از سال آینده | ۱۵ درصد کلاس‌ها با معلمان حق‌التدریس پر کرده‌ایم نظام وظیفه برای مشمولان اعزامی پایه خدمتی مردادماه ۱۴۰۴ فراخوان صادر کرد بیمارستان‌ام‌البنین مشهد دومین «بار زایمانی» کشور را دارد گرمای شدید تابستان، فرصت پیوستن به پویش اهدای خون «مهر حسینی برای ایران» روند افزایشی توزیع شیرخشک در مشهد و خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ بیش از ۴۰ هزار بیمار افغانستانی از خدمات درمانی مشهد بهره‌مند شدند پیش‌بینی هواشناسی امروز (۳۰ تیر ۱۴۰۴) | باد و خاک پدیده غالب کشور در ۵ روز آینده انفجار مهیب در رشت با دست‌کم ۱۳ مصدوم + فیلم و جزئیات (۲۹ تیر ۱۴۰۴) قتل وکیل دادگستری با تصادف عمدی در خیابان زعفرانیه تهران قاتل بازار میوه تره‌بار تهران قبل از فرار به ترکیه در دام قانون افتاد ابتلای ۱.۴ میلیون ایرانی به بیماری صرع | میگرن شایع‌ترین نوع سردرد هشدار جدی سازمان غذا و دارو درباره ظروف تفلون بازسازی شده هشدار یک مهندس درباره حوادث ناشی از تغییرات غیرمجاز توسط مالکان ساختمان در مشهد همدستی زن خیانتکار با دو جوان برای قتل شوهر تزریق داروی بیهوشی به دختر بیمار برای سرقت گوشواره وقوع آتش سوزی در پارک ملی تندوره خراسان رضوی (۲۹ تیر ۱۴۰۴) راهکارهایی برای صرفه‌جویی در مصرف کولرهای گازی در روزهای داغ تابستان | سرما در گرما وزیر آموزش و پرورش: راه شهیدان باید در زندگی ما متجلی شود ورود بیش از ۴ هزار و ۴۰۰ معلم تازه‌نفس به مدارس خراسان رضوی در سال تحصیلی ۰۵-۱۴۰۴
سرخط خبرها

پیش‌بینی کاهش دمای ۸ درجه‌ای در برخی استان‌ها (۴ آذرماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۳۶۵۱۷
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۸
پیش‌بینی کاهش دمای ۸ درجه‌ای در برخی استان‌ها (۴ آذرماه ۱۴۰۱)
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: سامانه بارشی به غرب کشور وارد می‌شود و بارش باران در اکثر استان‌های غربی و کاهش دمای ۶ تا ۸ درجه‌ای در برخی استان‌ها پیش بینی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: امروز جمعه(۴ آذر) با ورود سامانه بارشی به غرب کشور در استان‌های واقع در شمال، غرب، غرب همچنین بخش‌هایی از خوزستان، غرب اصفهان، غرب مرکزی، چهار محال و بختیاری و ارتفاعات و دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های قزوین البرز و تهران، ابرناکی بارش باران گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقتی و در ارتفاعات بارش برف پیش‌بینی می‌شود. شدت بارش در جنوب آذربایجان غربی، غرب کردستان ، کرمانشاه و ایلام است.

وی ادامه داد: شنبه (۵ آذر) بارش در این مناطق ادامه خواهد داشت یکشنبه (۶ آذر) در شمال غرب برخی مناطق غرب و ارتفاعات البرز بارش پراکنده انتظار می‌رود. همچنین با نفوذ جریانات شمالی به سواحل دریای خزر بارش و وزش باد در شرق اردبیل، گیلان و مازندران شروع می‌شود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا دوشنبه (۷ آذر) بارش در سواحل شمالی کشور تشدید شده و در شرق اردبیل و شمال خراسان شمالی بارش پراکنده رخ خواهد داد.

وی ادامه داد: سه‌شنبه (۸ آذر) در شمال غرب برخی مناطق غرب و استان‌های مازندران، گیلان و ارتفاعات خراسان شمالی بارش پیش‌بینی می‌شود و طی این مدت در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش به‌صورت برف است.

ضیاییان افزود: طی روز یکشنبه در استان‌های اردبیل و گیلان و روز دوشنبه در استان‌های مازندران، گلستان، خراسان شمالی و خراسان رضوی ۶ تا ۸ درجه کاهش دما رخ می‌دهد.

وی گفت: از بعدازظهر یکشنبه غرب و مرکز خلیج فارس و طی روز دوشنبه و سه شنبه خلیج فارس مواج است و همچنین از اواخر وقت یکشنبه تا بعدازظهر سه‌شنبه نیز دریای خرز مواج است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۵ آذر) نیمه‌ابری تا گاهی رگبار باران با احتمال رعد و برق با حداقل دمای ۱۱ و حداکثر دمای ۱۸ و روز  یکشنبه (۶ آذر) قسمتی ابری همراه با وزش باد و گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۹ و حداکثر دمای ۱۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۴ و ۵ آذر ) بندرعباس با دمای ۳۱ درجه سانتیگراد گرمترین و  همدان با دمای ۲- درجه سانتیگراد سردترین مرکز استان کشور است.

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->