توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازداشت ماموران خاطی مالیاتی به اتهام دریافت رشوه ۵ میلیاردتومانی+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۳۶۹۲۴
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۴
بازداشت ماموران خاطی مالیاتی به اتهام دریافت رشوه ۵ میلیاردتومانی+ جزئیات
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با تاکید بر برخورد قاطع با هرگونه فساد در نظام مالیاتی، از بازداشت و پیگرد قضایی مأموران خاطی مالیاتی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، داود منظور رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه هرگونه فساد و ارتشا خط قرمز سازمان امور مالیاتی است، تاکید کرد: برخورد با مأموران خاطی که عده معدودی هستند موجب افزایش اعتماد عمومی و زمینه ساز حرکت در جهت بهبود وجهه نظام مالیات ستانی و خدمات رسانی اکثریت همکاران شریف و خدوم سازمان خواهد شد که برای تحقق این هدف علاوه بر نظارت‏‌های درون سازمانی توسط دادستانی انتظامی مالیاتی، حراست سازمان، هیات‏‌های رسیدگی به تخلفات اداری و سایر مجموعه‌های مرتبط و بکارگیری انواع سیستم‏‌های کنترلی با دستگاه ‏های نظارتی برون سازمانی از جمله پلیس امنیت اقتصادی فراجا نیز تعاملات گسترده‌ای شکل گرفته تا زمینه‌های بروز و ظهور جرائم و مفاسد اداری به حداقل ممکن برسد.

وی تصریح کرد: در همین راستا، به دنبال اطلاع حراست سازمان مبنی بر وصول گزارش مبنی بر دریافت رشوه ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال وجه نقد توسط مأمور مالیاتی شاغل در یکی از ادارات کل امور مالیاتی استان تهران از یک مودی در ارتباط با مالیات اجاره مستغلات، تحقیقات با همکاری پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ آغاز و نهایتا پس از شناسایی حساب‏‌های بانکی مربوط به واریز وجوه، با دستور مرجع قضایی، این حساب‏‌ها مسدود و برای متهم اصلی و سایر متهمین که در وقوع این جرم مشارکت داشتند، پرونده قضایی تشکیل شد.  

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در ادامه خاطرنشان کرد: در ارتباط با این پرونده و کسب اطلاع و تحقیقات از سایر مودیانی که در رابطه با این متهم مرتکب پرداخت رشوه شده بودند، در نهایت ۲۳ نفر از مودیان مالیاتی شناسایی شدند که مجموعا مبلغ ۵۲ میلیارد ریال به این متهمان رشوه پرداخت کرده بودند.

منظور اظهار داشت: در ارتباط با این پرونده ارتشا، پس از محرز شدن جرم ارتکابی، با هماهنگی مرجع قضایی ضمن مسدودسازی تمامی حساب‏‌های بانکی مرتبط با این پرونده، متهمان با صدور قرار مناسب روانه زندان شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->