ویدئو | روایت محمود کریمی از ماجرای خواندن نوحه «ای ایران» در حضور رهبر معظم انقلاب برگزاری همه‌پرسی با مشارکت همه ساکنان آن راه‌حل عادلانه برای فلسطین است تاکید وزرای خارجه ایران و ترکیه بر پایان دادن به نسل کشی در فلسطین اشغالی سران بریکس حمله تجاوزکارانه رژیم اسرائیل و آمریکا به ایران را محکوم کردند پوتین: آینده به کشور‌های در حال رشد تعلق دارد نتانیاهو قبل از سفر به آمریکا یاوه گویی کرد عراقچی: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور ملل متحد است جزئیاتی جدید از حادثه دریایی در سواحل الحدیده یمن (۱۵ تیر ۱۴۰۴) یک نظامی صهیونیست پس از مشارکت در جنگ لبنان و غزه خودکشی کرد رهبر انصارالله: اسلام امام حسین (ع) بنیانگذار صلح است نه سازش رئیس جمهور برزیل از عراقچی در ریودوژانیرو استقبال کرد عنصر وابسته به موساد در همدان دستگیر شد پوتین: روسیه و آمریکا مدت‌هاست که روابط منحصربه فرد و خوبی داشته‌اند سخنگوی سپاه: قطعا دشمن نگران پاسخ ویرانگر ایران در صورت هرگونه جنگ جدید است حمله مسلحانه به یک کشتی در جنوب‌غربی الحدیده یمن هند: روابط راهبردی با روسیه مثال‌زدنی و استوار است گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و فرانسه درباره تحولات منطقه و روابط کنسولی تداوم حملات در غزه چندین شهید و زخمی برجای گذاشت نخست‌وزیر لبنان: ثبات در کشور فقط با عقب‌نشینی کامل اسرائیل و توقف تجاوزات آن محقق می‌شود واکنش محسن رضایی به حضور رهبری در عزاداری شب عاشورا | ستون این خانه محکم و استوار است غزه از ابتدای جنگ تاکنون ۵۷ هزار و ۴۱۸ شهید داشته است پارلمان آلمان: اقدامات اسرائیل و آمریکا علیه ایران غیرقانونی بود نتانیاهو: بدون خلع سلاح غزه به جنگ پایان نخواهیم داد وزیر امور خارجه چین: بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران یک بدعت خطرناک است وزیر خارجه پاکستان: ما در کنار ایران هستیم سفارت سوئیس در تهران بازگشایی شد یک رسانه صهیونیستی اعتراف کرد: ساختمان وزارت جنگ اسرائیل با موشک‌های ایرانی هدف قرار گرفته است
سرخط خبرها

ستاد دیه ۲۳۰ زندانی زن را آزاد کرد

  • کد خبر: ۱۳۷۰۷۴
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۹
ستاد دیه ۲۳۰ زندانی زن را آزاد کرد
رئیس هیات امنای ستاد دیه کشور گفت: از ابتدای سال تاکنون تعداد چهار هزار و ۵۱۴ زندانی جرایم غیرعمد از حبس رهایی یافته‌اند که ۲۳۰ نفر از این افراد زنان هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیداسدالله جولایی افزود: خیران خداجو از ششم فروردین تا پایان آبان امسال با اهدای کمک‌های نقدی خود زمینه آزادی ۴۷۴۴ زندانی بدهکار مالی و محکوم به پرداخت دیه غیرعمد (حوادث کارگاهی یا سوانح رانندگی) را با رقم بدهی بالغ بر ۲۸ هزار میلیارد ریال فراهم کرده‌اند.

وی با تفکیک جرایم زندانیان حمایت شده اظهارداشت: زندانیان بدهکار چک و سفته با ۳۱۳۱ پرونده، بیشترین طیف محبوسان را به خود اختصاص داده و در مقابل بدهکاران دیه ناشی از تصادفات رانندگی تنها با ۲۷ پرونده، کمترین مددجو را داشته‌اند.

جولایی، استان اصفهان را با آزادی ۵۳۳ زندانی جرایم غیرعمد در ردیف استان‌های برتر در حوزه آزادی زندانیان جرایم غیرعمد معرفی کرد و گفت: در جدول آزادی‌ها، آذربایجان شرقی با فراهم کردن زمینه آزادی ۳۱۰ محبوس واجد شرایط در رتبه دوم و خراسان‌رضوی با رهایی ۲۸۰ زندانی نیازمند در ردیف سوم قرار گرفته‌اند.

رئیس هیات امنای ستاد دیه کشور با قدردانی از همیاری قضات در قبولی دادخواست‌های اعسار یا درخواست تعدیل اقساط گفت: در فرایند رسیدگی به پرونده‌ها ۵۵ درصد از بدهی ۲۸ هزار و ۷۶ میلیارد ریالی زندانیان رها یافته در سال‌جاری، با ثبت دادخواست اعسار مطلق یا اعسار به تقسیط، این رقم از اصل بدهی کسر شده است.

جولایی اضافه کرد: پس از حمایت محاکم ذیصلاح در قبولی دادخواست‌های اعسار، اولیای دم و طلبکاران خصوصی با چشم‌پوشی از کل یا بخشی از بدهی، بیشترین نقش را در مختومه کردن پرونده زندانیان جرایم غیرعمد داشتند؛ به نحوی که در رسیدگی به پرونده چهار هزار و ۷۴۴ زندانی آزاد شده در سال جاری، شکات با گذشت ۳۰ درصدی از مطالبات حقه خود رقمی معادل هشت هزار و ۴۸۸ میلیارد ریال را با نیت تسریع در روند آزادی بدهکاران گرفتار از بند، نادیده گرفته‌اند.

رئیس هیات امنای ستاد دیه کشور با اشاره به آسیب‌های ناشی از مجازات حبس بانوان گفت: محاکم قضایی در شرایط کنونی به‌دلیل هزینه‌های سنگین مالی و معنوی برای نظام، یک خانم بدهکار را که هیچ سوء سابقه‌ای در پرونده ندارد به صرف بدهی راهی حبس نمی‌کنند؛ اساسا کسی که صرفا بدهکار است و تبهکار و بزهکار نیست روانه بند نمی‌شود مگر به دلیل پیچیدگی یک پرونده، صدور حکم قطعی یا بیشتر به دلیل ارقام سنگین محکوم؛ از این رو، ستاد دیه با اشراف به آثار سوء اجتماعی و عواقب تلخ روانی در قبال محبوسان جامعه با اطلاع دقیق از دامنه‌های تخریبی حبس یک زن، فارغ از اینکه آن بانو متأهل یا مجرد باشد، نسبت به شناسایی و آزادی مددجویان مذکور اقدام می‌کند تا به سهم خود از جبران آسیب‌های جبران ناپذیر پیشگیری کند.

وی ادامه داد: ستاد دیه به بهانه مناسبت‌های مختلف ملی یا مذهبی با راه‌اندازی پویش‌های مردمی و با تکیه بر شعار‌هایی دایر بر اینکه «زندان جای مادران نیست» و «اعمال مجازات‌های جایگزین حبس در قبال بانوان در بند الزامی است» به حمایت از این قشر پرداخته و در همین راستا از ابتدای سال با وجود بدهی سنگین این مددجویان، نسبت به آزادی ۲۳۰ خانم از سطح استان‌ها اقدام کرده است که سهم استان‌های فارس و اصفهان با فراهم کردن زمینه آزادی ۲۵ خانم سرپرست خانواده پررنگ‌تر بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->