رضاامیرخانی: فهم صنعت نشر شرط لازم برای موفقیت نویسنده است صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ نقش آفرینی حسین مهری در فیلم کال مارجین ماجرای دستمزدهای میلیاردی بازیگران برنامه مافیا سارا بهرامی با فیلم خاتی در راه جشنواره فیلم فجر + پوستر درگذشت برتران بلیه، کارگردان پیشروی سینمای فرانسه معرفی نامزد‌های تمشک طلایی + اسامی استقلالی‌ها در برنامه ۱۰۰۱ محسن کیایی (۳ بهمن ۱۴۰۳) آزادی ۳۰ زندانی در کرمانشاه با حمایت محسن چاوشی دلیل زخم‌های روی صورت پارسا پیروزفر چیست؟ + عکس رایان گاسلینگ بازیگر قسمت جدید جنگ ستارگان شد رونمایی از کتاب «بسازنفروش‌ها» محمد خسروی‌راد در مشهد + فیلم انتشار نماهنگی دوزبانه به یاد سید حسن نصرالله + فیلم آغاز چهل‌وسومین جشنواره تئاتر فجر با یادمان زنده‌یاد آتیلا پسیانی دبیرعلمی جایزه ادبی جلال آل‌احمد: تنوع آثار ادبی در این دوره نسبت به قبل بیشتر است فیلم کوتاه مورچه نامزد جشنواره پریدریشیا هندوستان شد سریال حضرت اجل، اثر جدید سعید سلطانی هدایت هاشمی با فصل دوم سریال فراری روی آنتن تلویزیون + زمان پخش
سرخط خبرها

باشگاه سرود «سیمرغ» رونمایی شد

  • کد خبر: ۱۳۷۱۹۹
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۴
باشگاه سرود «سیمرغ» رونمایی شد
مراسم افتتاحیه باشگاه سرود حماسی سیمرغ به همت حوزه هنری خراسان رضوی و با حضور هوشنگ جاوید، پژوهشگر موسیقی نواحی و آیین برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، عصر امروز، ۷ آبان ۱۴۰۱ سینما هویزه مشهد میزبان گروه‌های سرود دانش‌آموزی بود  تا باشگاه سرود حماسی سیمرغ به همت حوزه هنری خراسان رضوی افتتاح شود.

مجید عسگری، رئیس حوزه هنری خراسان رضوی در این محفل گفت: باشگاه سرود حماسی سیمرغ قرار است محفلی برای گروه‌های سرود در استان باشد.  

به گفته عسگری این باشگاه قرار است توانمندی‌های مربیان و گروه‌های سرود استان را نمایان کند ضمن اینکه هر کس عضو این باشگاه باشد می‌تواند از خدمات حوزه هنری و دیگر دستگاه‌های مرتبط بهره گیرد.

سرود همزاد هنری انقلاب است

ابراهیم پور معاون فرهنگی سپاه امام رضا (ع) نیز در این مراسم از سرود به عنوان میراث انقلاب اسلامی و همزاد هنری انقلاب یاد کرد و گفت: سیمرغ اسم‌با مسمایی است.  اکنون به پشتوانه این نام و پس از امتحان کردن ابزار‌ها و فرم‌های مختلف برمی‌گردیم  به همزاد انقلاب یعنی سرود.

به گفته این مقام، این هنر در حوزه تربیتی موثر است.

باید به رموز فرهنگی آشنا باشیم

هوشنگ جاوید، پژوهشگر موسیقی محلی و بومی خراسان  نیز در این مراسم گفت: بچه‌ها هم‌صدایی را بلندند، هم نوایی را بلندند و می‌توانند هرآنچه آموزش دهیم بپذیرند و مبلغ باشند.

جاوید در ادامه سخنانش خطاب به مربیان گفت: اگر قرار است سرودی برای بچه‌ها ساخته شود که حرفی برای گفتن‌جامعه داشته باشد باید کاملا به فرهنگ وارد باشیم و به رموز فرهنگی آشنا. همچنین کسانی که سرود می‌سازند باید بدانند با بچه‌ها چگونه برخورد کنند.

او همچنین با انتقاد از وضعیت سرود در بیش از یک دهه اخیر یادآور شد: تا الان آنچه به عنوان سرود می‌شنوم به ویژه در ۱۵ سال اخیر، هیچکدام تعهدی به موسیقی ایرانی و بومی نداشته‌اند و بیشتر از الگو‌های خارجی گرفته شده‌اند. این در حالی است که تاریخ ساخت سرود در ایران به ۵ هزار سال پیش می‌رسد. حتی اروپایی‌ها این هنر را از ما گرفتند و گسترشش دادند، اما ما هنوز در یک نقطه‌ مانده‌ایم.

هوشنگ جاوید در پایان صحبت‌هایش تاکید کرد سرود هنری است که می‌تواند برای آیندگان فرهنگسازی کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->