احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳
سرخط خبرها

برنج پاکستانی بهتر است یا هندی؟ | تفاوت‌های میان برنج هندی و پاکستانی

  • کد خبر: ۱۳۷۲۳۴
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۴
برنج پاکستانی بهتر است یا هندی؟ | تفاوت‌های میان برنج هندی و پاکستانی
برنج هندی و برنج پاکستانی انواع مختلفی دارند که هر کدام از آن‌ها دارای کیفیت متفاوتی می‌باشند. از بهترین برنج‌های هندی می‌توان به انواع قهوه‌ای، جاسمین، باسماتی و کالیجیا اشاره نمود. این برنج‌ها با توجه به کیفیتی که دارند از قیمت‌های مختلفی نیز برخوردار می‌باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، برنج هندی و برنج پاکستانی انواع مختلفی دارند که هر کدام از آن‌ها دارای کیفیت متفاوتی می‌باشند. از بهترین برنج‌های هندی می‌توان به انواع قهوه‌ای، جاسمین، باسماتی و کالیجیا اشاره نمود. این برنج‌ها با توجه به کیفیتی که دارند از قیمت‌های مختلفی نیز برخوردار می‌باشند. به طور کلی هر چقدر میزان قد بلندی برنج‌های هندی بیشتر باشد، یعنی کیفیت برنج بالاتر است. به طور کلی هنگام خرید برنج هندی توجه داشته باشید که برنج‌های بی‌کیفیت ممکن است حاوی پلاستیک یا فلزات باشند. این فلزات زمانی که برنج‌ها به نقطه جوش می‌رسند، مولکول‌های برنج را تحت تاثیر قرار می‌دهند؛ بنابراین مصرف آن‌ها می‌تواند سلامت انسان را به خطر بیندازد.

برنج پاکستانی نیز انواع مختلفی دارد که معمولا با برند‌های ایندیکا و جاپونیکا به فروش می‌رسند. از بهترین انواع برنج‌های پاکستانی می‌توان به برند‌های باسماتی اشاره نمود، که دانه بلند هستند و از کیفیت نسبتا خوبی برخوردار می‌باشند. از دیگر برند‌های معروف برنج پاکستانی می‌توان به برند‌های توحید، سلیم، دیپلمات، خوشبخت و زیتون طلا اشاره نمود. به طور کلی در برنج‌های هندی و پاکستانی بهترین و مرغوب‌ترین برنج برند باسماتی است. البته این برند در برنج‌های پاکستانی و هندی با یکدیگر متفاوت می‌باشند.

تفاوت‌های میان برنج هندی و پاکستانی

برنج پاکستانی را می‌توان از مرغوب‌ترین برنج‌های خارجی معرفی نمود. این برنج در طول سال به مقدار بسیار زیادی به کشور‌های سراسر دنیا صادر می‌شود. به طور کلی پاکستان یکی از بزرگ‌ترین کشور‌های تولیدکننده برنج در سراسر جهان است. این برنج به خوش عطری و دانه بلند بودنش معروف می‌باشد که در ایران آن را با نام برنج باسماتی می‌شناسند. به همین دلیل اگر فروشنده برنج خارجی مورد نظر را به شما برنج باسماتی معرفی نماید، احتمالا برنج پاکستانی را در اختیار شما قرار داده است.

برنج هندی نیز از دیگر برنج‌های باکیفیت خارجی می‌باشد که پس از برنج پاکستانی با حجم زیادی به سایر کشور‌ها صادر می‌شود. ظاهر این برنج شباهت زیادی به برنج‌های ایرانی دارد، اما عطر و طعم برنج ایرانی را ندارد. برنج‌های پاکستانی از فیبر بالایی برخوردارند و می‌توانند احتمال بروز سکته را به میزان قابل توجهی کاهش دهند. به طور کلی برنج پاکستانی سازگاری بیشتری با دستگاه گوارش دارد، اما برنج‌های هندی ظاهر بهتری نسبت به برنج‌های پاکستانی دارند. متاسفانه در خصوص این برنج‌ها هشدار‌های زیادی داده شده است که یکی از آن‌ها، احتمال وجود فلزات و پلاستیک در مولکول‌های برنج هندی است.

نمی‌توان با قاطعیت گفت که برنج‌های هندی کیفیت بالاتری دارند یا برنج‌های پاکستانی از کیفیت بهتری برخوردارند. به طور کلی برنج‌های پاکستانی روند کشت سالم‌تری دارند. به همین دلیل می‌توانند سازگاری بیشتری با دستگاه گوارش داشته باشند. اما روند کشت و تولید برنج هندی به گونه‌ای می‌باشد که ممکن است فلزات و پلاستیک به مولکول‌های آن نفوذ نماید؛ بنابراین مصرف برنج‌های هندی بی‌کیفیت می‌تواند منجر به بروز مشکلات گوارشی شود.

در نهایت باید گفت که اگر می‌خواهید برنج شما ظاهر بهتری داشته باشد، بهتر است برنج هندی خریداری نمایید. اما در صورتی که عطر و طعم برنج برای شما مهم است، برنج پاکستانی انتخاب مناسب‌تری می‌باشد. معمولا برای مهمانی‌ها بیشتر از برنج‌های هندی استفاده می‌شود، اما برای استفاده روزانه و خانوادگی بهتر است برنج پاکستانی تهیه شود که از سلامت بالاتری برخوردار می‌باشد. با این وجود هر کدام از این برنج‌ها باید با کیفیت بالا تهیه شود در غیراینصورت قطعا سلامت جسمی شما را تحت تاثیر قرار خواهند داد.

منبع: روزنامه شرق

 



گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->