استرداد روزانه چهار هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست کردن آمریکا است روسیه برای مشارکت در مذاکرات ایران-آمریکا پیشنهاد داد تاکید رؤسای جمهور ایران و آذربایجان بر اجرای تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی پزشکیان و امیر کویت تلفنی گفت‌و‌گو کردند نگهداری بیش از ۱۰ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر پیشنهاد آتش‌بس زلسنکی به روسیه گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور پزشکیان با امیر قطر| تاکید بر تقویت پیوندهای دوجانبه و تلاش برای توقف جنایات در غزه وال‌استریت‌ژورنال: واشنگتن انتظار داشت تهران پیشنهاد اولیه را رد کند | احتمالا مذاکرات این هفته از سر گرفته می‌شود زاخارووا: مسیر حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران از راه دیپلماسی می‌گذرد وزیر کشور: وظیفه ماست که راه امام(ره) و شهیدان را ادامه دهیم برنامه آمریکا برای حمایت از قطعنامه ضدایرانی اروپا در آژانس تعداد شهدای غزه به ۵۴ هزار و ۶۰۷ نفر رسید اسلامی: مسیر پیشرفت صنعت هسته‌ای را با قدرت ادامه می‌دهیم ایران، بین ۸ تا ۱۴ کشور دنیا در حوزه دستاورد‌های دفاعی و نظامی عراقچی: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود سردار تنگسیری: جمهوری اسلامی ایران به هر حمله‌ای پاسخ قوی خواهد داد سردار سلامی: یمن شهامت بی‌نظیری را در دفاع از فلسطین نشان داد مکتب امام‌خمینی(ره)، فراتر از زمان و مکان | روایت آیت‌الله علم‌الهدی از ۳۶ سال زندگی دوم امام راحل گفت‌وگوی تلفنی سلطان عمان با پزشکیان | تأکید بر تقویت روابط دوجانبه عراقچی با دبیرکل حزب الله لبنان دیدار کرد عراقچی: فصلی نوین در روابط تاریخی ایران و لبنان گشوده شده است سخنگوی وزارت امور خارجه: امام خمینی (ره) معمار استقلال ایران و منادی عزت ایرانیان بود رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره): تنزل شدید جایگاه آمریکا در دنیا متاثر از حضور امام است | صنعت هسته‌ای ملت ایران ربطی به آمریکا ندارد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس ویدئو| مقاومت سوریه حمله به رژیم صهیونیستی را بر عهده گرفت مظفری: سهم خراسان رضوی از بودجه ملی عادلانه نیست| باوجود حضور ۸ درصد جمعیت کشور، فقط ۵.۵ درصد از بودجه را داریم فرار بیش از ۲۰۰ زندانی در پاکستان درپی زلزله نتانیاهو ۱۷۸۸ بار گفت: یادم نمی‌آید !
سرخط خبرها

توضیح مسئولان اطلاعات سپاه در فراکسیون ولایی درباره‌ی نحوه انتقام گیری از آمریکا

  • کد خبر: ۱۳۷۵۸
  • ۱۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۹
توضیح مسئولان اطلاعات سپاه در فراکسیون ولایی درباره‌ی نحوه انتقام گیری از آمریکا
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که در جلسه‌ی امروز فراکسیون ولایی درباره‌ی نحوه ترور شهید سلیمانی و نحوه برخورد و مقابله با آمریکایی‌ها و چگونگی انتقام توسط مسئولانی از سازمان اطلاعات سپاه توضیحاتی ارائه شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوالفضل حسن‌بیگی در توضیح جلسه امروز فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: این جلسه با حضور مسئولانی از سازمان اطلاعات سپاه برگزار شد که در آن نحوه ترور شهید سلیمانی را توضیح دادند و این که ایشان در فرودگاه بغداد ترور شده است و البته که امنیت این فرودگاه در دست آمریکایی‌ها بوده همانطور که امنیت فرودگاه نجف در اختیار انگلیسی‌هاست.

وی ادامه داد: طبق توضیحات ارائه شده آمریکایی‌ها طی سال‌های گذشته دنبال سردار سلیمانی بودند. بالغ بر ۳۰ بار در طول سال گذشته در ترور ایشان در مناطق مختلف برنامه ریزی کرده و هر بار تیرشان به سنگ خورد. این بار به صورت ناجوانمردانه در مکانی که صد در صد زیر نظر آمریکایی‌ها بود ایشان را ترور کردند و مورد هدف قرار دادند.

این عضو فراکسیون نمایندگان ولایی گفت که در این جلسه بر برخورد با آمریکایی‌ها تاکید شد؛ البته نوع انتقام توسط شورای عالی امنیت ملی پیش بینی می‌شود. طرحی که در شورا به تصویب برسد قابلیت اجرا دارد و لازم است در این شرایط همه برای حفظ وحدت و یکپارچگی درجهت مقابله با آمریکا یکصدا باشیم.

محمدابراهیم رضایی عضو دیگر فراکسیون نمایندگان ولایی هم در توضیح این جلسه اظهار کرد: در این جلسه در خصوص کم و کیف حادثه تروریستی و برنامه ریزی آمریکا برای ترور شهید سلیمانی و نحوه شهادتشان توضیحاتی داده شد.

وی افزود: همچنین در این جلسه به توضیحاتی درباره‌ی نحوه انتقام گیری توضیحاتی داده شد؛ این که مطالبه عمومی مردم گرفتن انتقام سخت از آمریکاست و آمریکایی‌ها باید بدانند تاوان سختی پس می‌دهند. اگر عکس‌العمل جدی صورت نگیرد آن‌ها مجددا برای این گونه اقدام تروریستی تحریک می‌شوند؛ لذا باید پاسخ کوبنده به آن‌ها داد و در عین حال هم وارد طراحی‌های دشمن برای ایجاد تشتت و اختلاف در جامعه نشد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->