پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا موافقت کرد آیت الله علم الهدی: بازگرداندن عناصر ناپاک خارجی به معنای جذب نیست| میدان داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: اجرای طرح نور ماموریت قانونی فراجا است رئیسی: ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم هلاکت یک صهیونیست در حملات حزب الله لبنان دولت صنعا از سرگیری مذاکرات با عربستان را تکذیب کرد جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان فاش شد بمباران دوباره امدادگران غزه با شهادت ۸نفر (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) استعفای سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به جنگ غزه حمله پهپادی و موشکی ارتش یمن به یک کشتی اسرائیلی اعتراضات گسترده دانشجویی به جنایات رژیم صهیونیستی| ۱۰۰ دانشجو در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی بازداشت شدند وزیر کشور: آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس هستیم شش مرزبان ایرانی آزاد شدند (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) یک سوم ارزآوری کشور توسط مناطق آزاد و ویژه انجام می‌شود  مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند تحریم‌‌های جدید آمریکا، انگلیس و کانادا علیه ایران سردار رادان: حجاب و عفاف موضوع امنیتی و انتظامی نیست استقرار ۱۲۰۰ شعبه اخذ رای در دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه مشهد  نشست کمیته اقتصادی مشترک ولایت هرات و استان خراسان رضوی برگزار می‌شود وزیر کشور در مشهد: طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
سرخط خبرها

قدیمی ترین اسیر جهان باز هم توسط اسرائیل آزاد نشد + جزئیات

  • کد خبر: ۱۳۸۲۲۸
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۴
قدیمی ترین اسیر جهان باز هم توسط اسرائیل آزاد نشد + جزئیات
دادگاه رژیم صهیونیستی با آزادی «نائل برغوثی» قدیمی ترین اسیر جهان مخالفت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دادگاه رژیم صهیونیستی با آزادی «نائل برغوثی» قدیمی ترین اسیر جهان مخالفت کرد و به ادامه حبس این اسیر حکم داد.

این اسیر فلسطینی که به عنوان قدیمی ترین اسیر در جهان شناخته می شود، به حبس ابد و ۱۸ سال زندان محکوم شده است.

رژیم صهیونیستی مدعی شده که پرونده این اسیر محرمانه و سری است و برای همین حاضر به آزادی وی نشده است.

اسیر نائل برغوثی از ۴۳ سال پیش در زندان رژیم صهیونیستی در بند اسارت است. بدین ترتیب او قدیمی ترین اسیر در جهان است. او ۳۴ سال از دوره محکومیت خود را به طور پیوسته و متوالی گذرانده است.

وی در سال ۲۰۱۱ به موجب قرارداد مبادله با اسرا که میان مقاومت و رژیم صهیونیستی به امضا رسید، آزاد شد اما سال ۲۰۱۴ همراه با ده ها آزاده دیگر، مجددا به اسارت نظامیان صهیونیست درآمد.

این در حالی است که حدود ۶۵۰۰ اسیر فلسطینی همچنان در زندان های رژیم صهیونیستی در اسارت قرار دارند که در بین آنها ۳۵۰ کودک، ۶۲ زن، ۲۱ مادر فلسطینی، ۸ کودک زیر سن قانونی، ۶ نماینده مجلس، ۵۰۰ نفر تحت بازداشت اداری، ۱۸۰۰ بیمار و ۷۰۰ نفر نیازمند رسیدگی فوری پزشکی هستند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->