بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه؛ ایستادگی ملت فلسطین، پروژه‌های اشغالگرانه و فاشیستی رژیم اسرائیل را برای تسلیم و کوچ اجباری به شکست کشاند پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا
سرخط خبرها

ادعای واهی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران

  • کد خبر: ۱۳۸۰۳۴
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - ۲۳:۴۰
ادعای واهی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، جمهوری اسلامی را متهم کرد که به ۱۶ کشتی خارجی در خلیج فارس و دریای عمان طی ۵ سال گذشته حمله کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، بنی گانتس در توئیتر خود نوشت: ایران به افزایش توان هسته ای خود ادامه می دهد و اگر بخواهد می تواند در دو هفته به اورانیوم به غنای ۹۰ درصد دست یابد.

وی اضافه کرد: این اقدام نیازمند تقویت ائتلاف ها و نشان دادن قدرت به ایران است.

گانتس افزود: مقابله با گسترش برنامه هسته ای ایران نیازمند اقدام فوری از سوی جامعه جهانی است.
این سخنان درحالی است که رژیم صهیونیستی سال هاست با حمایت کشورهای غربی فعالیت مخفیانه هسته ای دارد و هیچ نهاد ناظر بین المللی نتوانسته است به تاسیسات هسته ای این رژیم وارد شود.

هفته‌نامه ساندی تایمز برای نخستین بار در سال ۱۹۸۶ تصاویری را از نیروگاه هسته‌ای رژیم صهیونیستی منتشر و جهان را متحیر کرد. این تصاویر که توسط «مردخای وانونو» کارمند پیشین نیروگاه هسته ای دیمونا گرفته شده بود، تردیدها درباره برنامه هسته ای این رژیم را از بین برد و وجود زردخانه هسته ای تل آویو را تایید کرد. تصاویر یادشده، نشان داد که رژیم صهیونیستی برنامه های هسته ای خود را تا چه حد پیش برده است.

وانونو فاش کرد رژیم صهیونیستی پس از اشغال فلسطین در سال ۱۹۴۸ تلاش کرده تا به سلاح اتمی دست پیدا کند اما فعالیت‌های خود را مخفی نگه داشت تا باعث ایجاد واکنش در میان هم‌پیمانان خود، به دلیل اشاعه سلاح های غیرمتعارف در غرب آسیا نشود.

به گفته وانونو، رژیم صهیونیستی در توافق محرمانه با فرانسه سنگ بنای ساخت راکتورهای هسته ای خود را گذاشت و به دنبال آن شروع به ساخت تجهیزات ساخت سلاح نظامی هسته ای خود در دهه شصت میلادی کرد.

وی افشا کرد که راکتورهای رژیم صهیونیستی برای تولید هرچه بیشتر ماده پلوتونیوم پیشرفته سازی می‌شوند و در همان سال ۱۹۸۵ قادر به تولید ۱.۲ کیلوگرم پلوتونیوم در هر هفته بود که این میزان برای تولید ۱۲ کلاهک هسته ای در سال کافی است.

این افشاگر یهودی همچنین گزارش‌هایی را از چگونگی فریبکاری کارشناسان آمریکایی که در دهه ۶۰ میلادی اجازه حضور در نیروگاه هسته ای رژیم صهیونیستی یافته بودند، ارائه داد و گفت: این کارشناسان به دیوارهای فرضی و پله های مخفی دقت نکردند و پی به این امر نبردند که شش طبقه کامل زیر زمین در تاسیسات اسرائیل وجود دارد.

صهیونیست‌ها پس از افشای فیلم و تصاویر تاسیسات دیمونا مدعی شدند که فعالیت های هسته‌ای این رژیم صلح آمیز است. اما هیچ گاه معاهده منع گسترش سلاح هسته‌ای را امضا نکردند و به همین دلیل راکتورهای دیمونا مورد بازرسی بین المللی قرار نگرفت.

آمریکا نیز درحالی از سیاست تل‌آویو برای مخفی نگه داشتن فعالیت های هسته‌ای خود حمایت کرده است که قوانین این کشور، تایید طرف هایی را که در تلاش برای دستیابی سلاح هسته ای هستند، منع می کند.

گفتنی است که وانونو بعدا به دلیل افشای اطلاعات محرمانه هسته‌ای رژیم صهیونیستی طی عملیات جاسوسی ربوده و سربه‌نیست شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->