حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به ظسرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عاملان سنگ‌پرانی به کامیون‌ها در کردستان بازداشت شدند

  • کد خبر: ۱۳۸۲۸۴
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۶
عاملان سنگ‌پرانی به کامیون‌ها در کردستان بازداشت شدند
فرمانده انتظامی استان از دستگیری ۴ نفر از عاملان سنگ پرانی به خودرو‌های عبوری در محور‌های کردستان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار علی آزادی بیان داشت: در پی فراخوان‌های معاندان نظام در فضای مجازی برای اعتصاب کامیون داران و عدم استقبال رانندگان از این موضوع عده‌ای افراد مغرض با حضور در محور‌های مواصلاتی با سنگ پرانی مانع اخلال در تردد و حمل و نقل عمومی در محور‌های استان می‌شدند که این موضوع به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه محور‌های استان محل تردد کامیون‌های حامل بار بوده و از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، افزود: ماموران انتظامی شهرستان سنندج و دهگلان با اشراف اطلاعاتی و پس از هماهنگی با مراجع قضائی متهمان را شناسایی کردند.

فرمانده انتظامی کردستان گفت: در این راستا ۴ نفر از عاملان سنگ‌پرانی به کامیون‌های عبوری در محور سنندج – سروآباد و سنندج به دهگلان دستگیر شدند.

سردار آزادی با اشاره به اینکه در تحقیقات به عمل آمده، متهمان از اعمال خود ابراز پشیمانی کردند، تصریح کرد: متهمان به همراه پرونده در اختیار مراجع قضائی قرار گرفتند.

این مقام انتظامی استان با بیان اینکه امنیت مردم خط قرمز پلیس است، گفت: با مخلان نظم و امنیت مردم و کسانی که بخواهند برای تردد وسایل نقلیه در محور‌ها مواصلاتی استان مزاحمت ایجاد کنند برابر قانون قاطعانه برخورد می‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->