وقتی «برمودا» رازهای کامران نجف‌زاده را هم افشا می‌کند! تمساح خونی و سال گربه زیر سایه «مست عشق» «لوران کانته» کارگردان فیلم کلاس درگذشت فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) برگزاری کنگره شعر توس تا نیشابور + جزئیات نگاهی به مضمون بهار در شعر معاصر «پدر قهوه» سریال جدید مهران مدیری در راه شبکه نمایش خانگی چندخطی درباره‌ی کتاب «فلسفه‌ی پیاده‌روی» نوشته‌ی فردریک گرو | بجنبید، منتظرمان هستند! بازگشت بهروز افخمی با «هفت» به تلویزیون + زمان پخش تئاتر کمدی «هشتگ، بچه‌شهرستانی‌ام» روی صحنه می‌رود + پوستر و زمان اجرا انعکاسی از مظلومیت غزه در «خاورمیانه» | گفتگو با احمدرضا عبیدی (ججو) به مناسبت انتشار موزیک ویدئو جدیدش فردوسی و «شاهنامه» در نگاه محمدعلی اسلامی ندوشن «صحبت یار» در نگارخانه فردوسی + عکس اضافه شدن شخصیت «غرغر خان» به باغ شادونه نقد کامل فیلم تلماسه ۲ (Dune 2) | زیبایی و وحشت «پهلوان هرگز نمی‌میرد» و «پهلوان واقعی» در تلویزیون + زمان پخش
سرخط خبرها

درگذشت «محمود زند مقدم» نویسنده و پژوهشگر پیشکسوت

  • کد خبر: ۱۳۸۵۱۶
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۸
درگذشت «محمود زند مقدم» نویسنده و پژوهشگر پیشکسوت
محمود زند مقدم - نویسنده و پژوهشگر پیشکسوت- در ۸۴ سالگی از دنیا رفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ایمان پاکنهاد که با خانواده زندمقدم در ارتباط است، با تأیید خبر درگذشت این پژوهشگر گفت: زند مقدم روز گذشته (دوشنبه، ۱۴ آذرماه) بر اثر ایست قلبی از دنیا رفت. البته او کهولت سن نیز داشت.

او افزود: زمان مراسم تشییع و خاکسپاری او هنوز قطعی نشده، اما در قطعه نام‌آوران بهشت‌زهرا (س) به خاک سپرده خواهد شد.

محمود زند مقدم متولد سال ۱۳۱۷، دوره لیسانس زبان و ادبیات انگلیسی را در دانشگاه تهران گذراند و مدرک دکتری در رشته برنامه‌ریزی منطقه‌ای را از دانشگاه دورهام انگلیس اخذ کرد. با مدرک «دکترای برنامه‌ریزی منطقه‌ای» از انگلیس، سفر‌های خود به بلوچستان را از ۱۳۴۲ شروع کرد.

او اولین‌بار به درخواست سازمان برنامه و بودجه برای بررسی وضع درآمد و هزینه خانوار بلوچ و پس از آن در سمت رئیس دفتر برنامه و بودجه در زاهدان و رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های خلیج فارس و دریای عمان انجام خدمت کرد.

زند مقدم باقی سال‌های زندگی را با هزینه شخصی در سفر به بلوچستان گذراند.

از جمله آثار او می‌توان به مجموعه هفت جلدی «حکایت بلوچ»، «از سرزمین بی‌پرنده تا قلعه»، «کره خر و نوردبون»، «آدم‌های سه قران و صناری» و «قلعه» اشاره کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->