«قربانعلی شیرازی» مشاور شهردار مشهد در امور شهرسازی و معماری شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) ولیعهد عربستان با ترامپ دیدار می‌کند آب در برخی نقاط مشهد، فردا (۳۰ مهر ۱۴۰۴)، به مدت ۸ ساعت قطع خواهد بود افزایش چشمگیر آلودگی هوا در مشهد | پاییز امسال، نفس مشهد تنگ‌تر می‌شود نگاهی به آخرین وضعیت بافت پیرامون حرم امام‌رضا(ع) | هم‌زیستی هویت و نوسازی و چاره‌ای که نیست استاندار خراسان جنوبی: دیپلماسی منطقه‌ای فرصتی ارزشمند برای سرمایه گذاری استان‌های خراسان در کشور‌های همسایه است هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) کاشت بیش از ۲۰۵ هزار گل پاییزی در مشهد برای جشنواره «طعم و رنگ پاییز ۱۴۰۴» پخش «انجمن اشباح» از امشب (۲۹ مهر ۱۴۰۴) در فیلم‌نت + بازیگران گروه اول آلودگی هوای مشهد در مهر ۱۴۰۴ نسبت‌به سال قبل، ۲برابر شد | هشدار شورای شهر درباره پیامدهای آلودگی برای سلامت شهروندان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بلندمرتبه‌سازی یکی از منابع درآمدی مهم در شرایط سخت اقتصادی است شهردار مشهد مقدس: ساختار معیوب املاک قولنامه‌ای در مشهد با نگاه مردم‌محور اصلاح شود آلودگی هوا دست از سر مشهدی‌ها برنمی‌دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای گروه‌های حساس (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) فوت روزانه ۶۰ نفر در مشهد طی شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ نگاهی به بازار مجد، جاذبه گردشگری مشهد | جهانی از جنس تور و گیپور و دکمه... کنکاشی تاریخی درباره پیشینه و دلایل نام‌گذاری محله قدیمی «قبر میر»در مشهد | نامی سرگردان بین «میر علیمون» و «میرتقی‌الدین» فرماندار مشهد: آماده میزبانی از دومین همایش دیپلماسی منطقه‌ای هستیم ادامه روند عملیات اجرایی بوستان شهربانو آفتاب در مشهد هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۱۷ دستگاه اتوبوس جدید وارد ناوگان اتوبوسرانی شهرداری مشهد می‌شود

  • کد خبر: ۱۳۸۷۲۲
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۰
۱۷ دستگاه اتوبوس جدید وارد ناوگان اتوبوسرانی شهرداری مشهد می‌شود
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد گفت: طی روز‌های آینده ۱۷ دستگاه اتوبوس جدید وارد ناوگان خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌اصغر نیشابوری، دراین خصوص افزود: روز گذشته ۱۷ دستگاه اتوبوس جدید از قرارداد دولت که هزینه آن با احتساب مالیات بر ارزش‌افزوده ۶۶ درصد از سوی دولت و ۳۴ درصد از سوی شهرداری مشهد پرداخت شده است، تحویل گرفته شد.

وی با بیان اینکه طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده این ۱۷ دستگاه اتوبوس ۲۶ آذر و همزمان با هفته حمل‌ونقل و ترافیک به‌صورت رسمی رونمایی می‌شود اظهار کرد:، اما به دستور شهردار مشهد مقرر شد تا اتوبوس‌ها را برای خدمات‌رسانی به مردم وارد ناوگان کنیم.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد اضافه کرد: بر همین اساس با نصب تجهیزات پرداخت الکترونیک کرایه (من کارت) طی دو-سه روز آینده اتوبوس‌های جدید در ناوگان فعال خواهند شد.

نیشابوری ضمن اشاره به اینکه چندی پیش نیز ۷ دستگاه از اتوبوس‌های قرارداد با دولت تحویل و وارد ناوگان شده بود تصریح کرد: درمجموع اکنون ۱۹۸ دستگاه دیگر از این قرارداد باقی‌مانده که به‌تدریج و قبل از پایان نیمه اول سال ۱۴۰۲ تحویل مشهد می‌شوند.

وی به انجام بیش از ۹۰۰ سفر توسط ناوگان اتوبوسرانی در روز گذشته ۱۵ آذر اشاره و خاطرنشان کرد: این تعداد سفر با هزار و ۷۳۰ دستگاه اتوبوس، مینی‌بوس و میدل باس در ۱۶۶ خط انجام شده است.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد با تکذیب برخی شایعات مبنی بر فعال نبودن پایانه آزادی در روز ۱۵ آذر گفت: طبق آمار روز گذشته، ۱۴ هزار سفر از ۱۹ خط مستقر در پایانه آزادی به‌وسیله ۱۶۰ دستگاه اتوبوس انجام‌شده است.

نیشابوری همچنین با تبریک ۱۶ آذر روز دانشجو افزود: بر همین اساس و برای گرامیداشت این روز سرویس‌دهی به دانشجویان امروز چهارشنبه با ارائه کارت دانشجویی به‌صورت رایگان انجام می‌شود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->