سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است وزیر امور خارجه روسیه: تعدادی از کشور‌های خاورمیانه علاقه‌مند به حفظ حضور روسیه در سوریه هستند طرح استیضاح ماکرون در پارلمان فرانسه رأی نیاورد همه چیز درباره مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا نیکلاس مادورو: وحشیانه‌ترین نسل‌کشی از زمان هیتلر در غزه رخ داده است استقبال رئیس مجمع عمومی سازمان ملل از توافق آتش‌بس | باید به جنگ غزه پایان دهیم رهبر انصارالله: اسرائیل در برابر مقاومت و ایستادگی غزه به زانو درآمد حمایت گوترش از اجرای کامل توافق آتش‌بس غزه ترامپ: اسرائیل نیرو‌های خود را تا خط توافق‌شده عقب خواهد کشید | فکر می‌کنم ایران بخشی از روند گسترده‌تر صلح خواهد بود رهبری در پیامی به اجلاس سراسری نماز: برای ترویج و آموزش نماز باید از ابزار‌های نوین بهره‌گیری کرد بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه: جنگ به پایان رسید پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد
سرخط خبرها

کریمی قدوسی: ۶۷ درصد بازداشت شدگان اهل شرب خمر بودند

  • کد خبر: ۱۳۸۸۳۴
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۰
کریمی قدوسی: ۶۷ درصد بازداشت شدگان اهل شرب خمر بودند
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: ۷۰ درصد دستگیر شدگان دیپلم و زیر دیپلم بوده اند. ۶۷ درصد اهل شرب خمر بوده اند. از این شاربان خمر ۴۷ درصد دائم الخمر بودند.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد کریمی قدوسی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در سخنانی گفت: ما پیروزی‌های بسیار بزرگی در این آشوب‌ها بدست آوردیم، مهمترین تبیین درباره این اغتشاشات را رهبری در دانشگاه افسری ارائه کردند و فرمودند این اتفاق خلق الساعه نبود.

نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: از حداقل شش هفت سال قبل ۴۹کشور برای براندازی جمهوری اسلامی ایران توافق کردند، ولی دو کشور ترکیه و امارات از دو سال قبل از این ائتلاف کناره گیری کردند.
 
کریمی قدوسی اظهار کرد: ۴۷ سرویس جاسوس از کشور‌های امریکا، انگلیس، فرانسه، اسرائیل، آل سعود، اسپانیا، مصر، اردن و… در این کار ستاد تشکیل داده و این جنگ ترکیبی را طراحی کردند.
 
وی افزود: در زمان روحانی زیرساخت‌های براندازی آماده شد و قرار بود همان زمان عملیاتی شود که به علت کرونا برنامه هایشان بهم ریخت. پنجاه درصد توان دشمن در فضای مجازی سازماندهی شده بود.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از گسل‌های جامعه ما حجاب است. دشمن این گسل را انتخاب کرد. یکی دیگر از گسل‌ها احزاب بود اکثر سران فتنه ۸۸ نیز به نفع این اغتشاش هم موضع گیری کردند. گسل‌های قومی و مذهبی از دیگر موارد مورد استفاده این جنگ ترکیبی بود.
 
نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در جنگ ترکیبی به سمت دلار رفتند در حالیکه مسئولین می‌گفتند ما به اندازه کافی دلار به ابزار تزریق کرده ایم.
 
کریمی قدوسی ابراز داشت: در طی شصت روز آمار حضور اغشتشاگران در خیابان ۵۰۰ هزار نفر روز بوده است. البته اگر یک نفر ده بار هم آمده ده بار در آمار وارد شده. اوج این حضور در یک روز ۴۵هزار نفر بود.  
 
وی افزود: گفتند نماد‌های حاکمیتی باید سقوط کند. یکی از نماد‌ها مشهد است. قرار بود برای یکی از سران قوا در مشهد حادثه هفت تیر ۶۰ تکرار شود.
 
نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: آخرین مرحله هم ورود پنتاگون بود. در سال ۸۸ هم نقشه همین بود. مرحوم فیروز آبادی در سال ۸۸ در کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت خاتمی در فتنه ۸۸ با فرمانده ناتو دیدار داشت و از آن‌ها خواستند کار ما در داخل که جلو رفت شما وارد شوید.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: جنگ شناختی یکی دیگر از ابعاد این جنگ ترکیبی بود. این‌ها مدت‌ها القاء می‌کردند در این ۴۰ سال کاری صورت نگرفته است.
 
کریمی قدوسی بیان کرد: اکثر دستگیرشدگان یک یا دو شب نگهداری شدند بعد با تعهد والدین آزاد شدند. اما از میان بازداشتی‌های هدفمند که ادامه هم دارد ۱۸٪ آن‌ها آموزش دیده اند. تمام این ارتباطات بدست آمده که به عنوان مستندات بیانیه دو دستگاه اطلاعاتی در آینده منتشر می‌شود.
 
وی افزود: ۷۰ درصد دستگیر شدگان دیپلم و زیر دیپلم بوده اند. ۶۷ درصد اهل شرب خمر بوده اند. از این شاربان خمر ۴۷ درصد دائم الخمر بودند. اکثر این‌ها معتاد به مواد مخدر گل بودند. درصدی از زنان بازداشت شده اهل فحشا بودند. همانکس که خودکشی کرد یکی از همین افراد بود. ۸۰ درصد این‌ها خارج از کشور را بهشت می‌دانند.
 
کریمی قدوسی ابراز داشت: خانم مولا وردی معاون روحانی طرحی داشت و می‌خواست فاحشه‌ها را بیمه کند.
 
نماینده مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: دولت عراق نزدیکترین دولت‌ها به ایران است. ما سه خواسته ازدولت عراق داشتیم اول اخراج کل کومله و دمکرات از کردستان عراق دوم تحویل کسانی که در ترور‌ها دست داشتند سوم استقرار دولت عراق در مرزها. عراق آن‌ها را پذیرفت.
 
وی افزود: یکی از مسئولان کومله با دو بچه اش به محل جلسه آمده بود لذا آن مقر را نزدیم. مسئولین نظامی می‌گفتند ما نوک خودکار را روی نقشه می‌گذاشتیم و همان هدف را روی زمین می‌زدیم.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: با باز شدن مسیر بوکمال، راه زمینی ما تا سوریه و حزب الله و دریای مدیترانه باز شد. تحولات منطقه بعد از این آشوب‌ها شدت می‌گیرد؛ و همه چیز را آماده کرده و پای کار برده ایم.
 
وی ابراز داشت: دستگاه اطلاعاتی ما از این طرح مطلع شد و در سند امنیتی ۴۰۱ برای مقابله با این طرح آماده شدیم و به ۵۰ درصد از استعداد و توان دشمن ضربه زدیم.
 
نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در آینده در داخل و خارج تحولاتی رخ خواهد داد. دشمن در عناصر رسانه‌ای خود تجدید نظر می‌کند. ما هنوز کار‌های بین المللی خود را شروع نکرده ایم. ما دستمان برای هزینه دادن امریکا، انگلیس و فرانسه خیلی باز است.
 
کریمی قدوسی خاطر نشان کرد: هر گره‌ای که دولت‌های قبل زدند این دولت یکی بعد از دیگری در حال باز کردن آن است.
 
وی افزود: عده‌ای در زمان روحانی بدون گزینش در آموزش و پرورش نفوذ داده شدند. معلم‌هایی که دانش آموزان را تحریک کردند همه شناسائی شدند.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: مظلومیت بسیج در این آشوب این بود که دست خالی به میدان رفت.
 
منبع: رسا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->