به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا کاظمی در حاشیه افتتاح خانه یاریگری زندگی ویژه مراقب از آسیبهای اجتماعی آموزش و پرورش خراسان رضوی به شهرآرانیوز گفت: این مراکز حرکتی مثبت برای کاهش آسیبهای دانش آموزی در کشور است.
وی ادامه داد: در حال حاضر، بیش از ۴۰ هزار کانون یاریگر زندگی در کشور فعال است و این آمار به ۸۰ هزار کانون ارتقا خواهد یافت. لازم به ذکر است که انجمن اولیا و مربیان و سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک نیز پای کار کاهش آسیبها هستند.
قائم مقام ستاد ملی مبارزه با مواد مخدر کشور در پاسخ به پرسشی در ارتباط با متوسط سن ابتلا به اعتیاد در کشور تصریح کرد: خوشبختانه با برنامه ریزیهای خوبی که وزارت آموزش و پرورش و دولت انجام داده اند، براساس آخرین آمار شاهد توقف رشد آسیبها و ابتلا به اعتیاد در کشور هستیم. در حال حاضر سن اعتیاد در ایران ۲۴ سال است و این آمار در سطح جهان عدد ۱۹ میباشد که تفاوتی چشمگیر را نشان میدهد.
کاظمی خاطرنشان ساخت: این آمار در حالی به دست آمده است که ایران دقیقا در منطقه تولید و توزیع مواد مخدر جهان واقع شده است و اقدامات پیشگیرانه جمهوری اسلامی ایران سبب شده است تا شاهد کاهش آسیبهای مرتبط به مواد مخدر در سطح دانش آموزی و بالاتر باشیم.