رونمایی از قابلیت آزمایشی «حالت هوش مصنوعی» برای موتور جستجو گوگل کشف شواهد وجود وسایل نقلیه در ۲۲ هزار سال پیش تاریخ احتمالی انتشار اندروید ۱۶ مشخص شد ویدئو | فرود تاریخی Blue Ghost روی سطح ماه ماه گرفتگی کامل در ۲۳ و ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ | آیا این رویداد نجومی در ایران قابل مشاهده است؟ معرفی بازی اکشن «دوست من پدرو» My Friend Pedro + دانلود اندروید و IOS اختلال گسترده اینترنت در ایران | دلیل اختلال امروز اینترنت اعلام شد آیپد ۱۱ اپل معرفی شد + زمان عرضه ناتینگ‌فون ۳a و ناتینگ‌فون ۳a پرو معرفی شدند + مشخصات و قیمت پیش‌ثبت‌نام الکامپ ۱۴۰۴ از فردا (۱۵ اسفند) با تمرکز بر هوش مصنوعی آغاز می‌شود مقایسه بلاک چین‌های مختلف: اتریوم، بیت کوین و پروژه‌های نوظهور ساخت بازی Split Fiction تقریبا دو برابر It Takes Two خرج داشته است تصویب ضوابط واگذاری باند‌های فرکانسی ۵G | ‌تحت‌پوشش‌قرارگرفتن ۷۵ درصد جمعیت شهری تا سال ۱۴۰۴ ربات معامله گر پروفسور: غول هوشمندی که کریپتو رو تسخیر می‌کنه! ویدئو | ربات انسان‌نمای Unitree G1 که حرکات سرعتی کونگ‌فو انجام می‌دهد مقایسه گلکسی A۵۶ با گلکسی A۵۵ + مشخصات و قیمت گلکسی A۵۶ معرفی شد + مشخصات و قیمت گلکسی A۳۶ و گلکسی A۲۶ رونمایی شدند + مشخصات و قیمت استفاده از پهپاد، راهکار جدید پلیس راهور برای ثبت تخلفات رانندگی در نوروز ۱۴۰۴
سرخط خبرها

در آینده‌ای نه چندان دور ریجستری گوشی‌های آیفون ۱۴ انجام خواهد شد

  • کد خبر: ۱۳۸۹۶۸
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۷
در آینده‌ای نه چندان دور ریجستری گوشی‌های آیفون ۱۴ انجام خواهد شد
رئیس اتحادیه صنف خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی گفت: تلفن همراه در حال حاضر یک کالای ضروری محسوب می‌شود و مصرف‌کننده بر حسب بودجه و نیاز خود آن را تهیه می‌کند.

گروه علم و فناوری | شهرآرانیوز، احسان‌الدین تقی‌زاده در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص آخرین وضعیت ریجستری گوشی‌های آیفون ۱۴ اظهار کرد: کلا‌هایی که به صورت مسافری در گمرک اظهار شده‌اند مطابق صحبت‌های سخنگوی وزارت صمت ریجستری خواهند شد، چرا که اگر این کالا‌ها ممنوعه بوده‌اند نباید به کشور ورود پیدا می‌کرده‌اند. در حال حاضر این اقدام هنوز صورت نگرفته، اما در آینده‌ای نه چندان دور ریجستری گوشی‌های آیفون ۱۴ انجام خواهد شد.

رئیس اتحادیه صنف خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی اضافه کرد: مسافری که کالای خود را به ایران آورده ریجتسری آن در گمرک انجام خواهد شد. با توجه به اینکه شرکت‌های واردکننده ثبت سفارش نداشته‌اند، کلیه آیفون‌های ۱۴ از طریق گمرک مسافری وارد کشور شده است و در حال حاضر تمام گوشی‌های آیفون ۱۴ موجود در بازار مسافری است.

وی افزود: ادبیات کالای لوکس برای گوشی‌های پرچم‌دار باید تغییر کند. اعلام کرده‌ایم که تلفن همراه از دسته کالا‌های لوکس به دسته کالا‌های ضروری تغییر کند. یک زمانی شاید تلفن همراه کالای لوکس محسوب می‌شده اما در در حال حاضر مصرف کنندگان بر حسب نیاز خود آن را خریداری می‌کنند.

رئیس اتحادیه صنف خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی گفت: مردم با توجه به بودجه‌ای که در اختیار دارند این کالا را به عنوان یک کالای ضروری تهیه می‌کنند و کالایی مانند ساعت و... که مصرف زیبایی دارد در دسته لوکس قرار می‌گیرد. اگر شخصی ساعت خود را در منزل جا بگذارد، برای استفاده از آن مجددا به خانه بازنمی‌گردد، اما اگر کسی تلفن همراه خود را در خانه جا بگذارد، برای دسترسی به آن به خانه باز خواهد گشت.

تقی‌زاده تصریح کرد: از همین رو تلفن همراه را نمی‌توان در دسته کالا‌های لوکس قرار داد. مصرف‌کنندگان با توجه به بودجه‌ای که دارند برای استفاده از کار تجاری خود آن را خریداری می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->