آیت الله علم الهدی: اقتدار نظامی، ابزار بازدارندگی و سرمایه اعتماد عمومی است حضور پزشکیان در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان تازه‌ترین اظهارنظر ترامپ: توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی القسام: رزمندگان ما تا پیروزی یا شهادت آمده مقابله هستند سخنگوی دولت: امیدواریم مذاکرات در زمان مناسب به نتیجه برسد بقائی: خاتمه دادن به تحریم‌های غیرانسانی علیه مردم ایران برای ما یک اولویت است اعلام آمادگی عراقچی برای ایجاد تفاهم بین هند و پاکستان روایت عارف از جلسه‌ با جمعی از نخبگان و خاطره‌اش از دانشگاه استنفورد آمار جدید قربانیان جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ضرورت تقویت بنیه دفاعی و نقش‌آفرینی وزارت دفاع | بنیه دفاعی در هر شرایطی نباید تضعیف شود شمخانی: مذاکرات مسقط فرصتی برای موفقیت مشترک است ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفت‌وگوها امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: ارسال سلاح‌های اروپایی و آمریکایی، شرایط اوکراین را پیچیده‌تر کرده است

  • کد خبر: ۱۳۸۹۸۴
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۲
امیرعبداللهیان: ارسال سلاح‌های اروپایی و آمریکایی، شرایط اوکراین را پیچیده‌تر کرده است
وزیر امور خارجه درباره بحران اوکراین گفت: ایران مخالف تداوم جنگ از جمله در اوکراین است و معتقدیم ارسال بی حد و حصر سلاح‌های آمریکایی و اروپایی به اوکراین شرایط را پیچیده‌تر کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در تماس تلفنی حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و «پکا هاویستو» وزیر خارجه فنلاند، که به درخواست طرف فنلاندی انجام شد، آخرین وضعیت مناسبات دوجانبه، تحولات اخیر کشورمان، مهاجران و آوارگان افغانستانی و برخی موضوعات مورد علاقه طرفین مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

امیرعبداللهیان با اشاره به سفر سال گذشته پکا هاویستو همتای فنلاندی خود به تهران مناسبات موجود دو کشور را در مسیر درست خود خواند.

وزیر امور خارجه درباره بحران اوکراین اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران مخالف تداوم جنگ از جمله در اوکراین است و معتقدیم ارسال بی حد و حصر سلاح‌های آمریکایی و اروپایی به اوکراین شرایط را پیچیده‌تر کرده است.

امیرعبداللهیان همچنین همتای فنلاندی خود را در جریان آخرین وضعیت گفتگوها برای لغو تحریم قرار داد.

حمایت وزیر خارجه فنلاند از احیای توافق هسته‌ای

پکا هاویستو وزیر خارجه فنلاند نیز در این‌ گفتگوی تلفنی، از شنیدن آخرین وضعیت مذاکرات لغو تحریم‌ها تشکر کرد و بار دیگر بر حمایت از احیای توافق هسته‌ای تاکید کرد.

وی با اشاره به موضوع افغانستان، از ایفای نقش سازنده جمهوری اسلامی ایران در میزبانی از آوارگان و پناهجویان افغانستانی تقدیر کرد و افزود: فنلاند آمادگی دارد به همکاری‌ها در کمک به آوارگان و پناهجویان افغانستانی با ایران ادامه دهد.

طرفین در این گفتگوی تلفنی با اشاره به ۹۰ سال روابط دیپلماتیک میان دو کشور و همچنین طرح برخی از موضوعات کنسولی، بر تقویت مناسبات دوجانبه تاکید کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->