تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند وزیر خارجه روسیه: از تلاش‌های آمریکا در مذاکرات با ایران حمایت می‌کنیم آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: حشدالشعبی، محور مقاومت مردمی عراق عراقچی با وزیر خارجه چین دیدار کرد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سخنگوی کرملین: اختلافاتی میان آمریکا و اوکراین درباره جزئیات توافق صلح وجود دارد زلزله ۶.۲ ریشتری استانبول را لرزاند (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم لحظه زمین لرزه تشریح جزئیات توقف پروژه پتروشیمی میانکاله از سوی رئیس سازمان محیط زیست + فیلم مظفری: ۱۰ درصد از برق پاک کشور از خراسان رضوی تأمین می‌شود | تحول صنعت انرژی‌های پاک با بسته حمایتی ویژه دولت + فیلم جلسه هیئت دولت به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مذاکرات فنی ایران و آمریکا هم غیرمستقیم خواهد بود
سرخط خبرها

جزئیات جدید از آتش‌سوزی دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه شریف توسط عوامل ناشناس

  • کد خبر: ۱۳۹۱۱۶
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۲
جزئیات جدید از آتش‌سوزی دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه شریف توسط عوامل ناشناس
بامداد ۱۹ آذر، دفتر بسیج دانشجویی در همکف ساختمان ابن‌سینا دانشگاه شریف توسط عوامل ناشناس در آتش سوخت.

به گزارش شهرآرانیوز، بامداد ۱۹ آذر، دفتر بسیج دانشجویی در همکف ساختمان ابن‌سینا در آتش سوخت. آن‌طور که تصاویر دوربین‌های مداربسته نشان می‌دهد، دو نفر حوالی ساعت ۲ بامداد از دیوار شرقی دانشگاه بالا آمده و به داخل پریده و وارد شریف شده‌اند و در ساعت ۲:۲۷ بامداد ابتدا از درب شمالی دفتر بسیج در ساختمان ابن‌سینا وارد این دفتر شده و اقدام به سوزاندن آن کرده و خارج شده‌اند و از شواهد پیداست دفتر بسیج با یک حریق گسترده مواجه شده و حجم خسارات بسیار بالاست.

نکته قابل تامل آن است که وقوع این اتفاق بی‌سابقه و هولناک همزمان با تلاش بسیاری از اساتید و مسئولین دانشگاه جهت تدوین «منشور اجتماعی شریف» که با هدف رفع مشکلات موجود در فضای دانشگاه و آرام کردن شریف بوده صورت گرفته است و اگر امروز هم بی‌توجهی به این دست اقدامات از طرف مسئولین دانشگاه یا خارج دانشگاه در پیش گرفته شود، مشخص نیست هدف بعدی برای ناآرام‌سازی شریف، دفتر کدام گروه یا جان و سلامت کدام یک از اعضای خانواده دانشگاه شریف خواهد بود.

بیشتر بخوانید: 

دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه شریف در آتش سوخت+ عکس و جزئیات

از طرفی مشخصاً مسئولیت تامین امنیت خانواده‌ی شریف برعهده‌ی حراست دانشگاه است و این سوال پیش می‌آید در حالی که حراست هر شب درب‌های باز دفاتر گروه‌های دانشجویی را با هدف حفظ امنیت آن‌ها، پلمپ می‌کند و عبور و مرور و دوربین‌های مداربسته‌ی دانشگاه هم در گوشه‌گوشه‌ی شریف بررسی می‌شود، چطور به واقعه‌ی دیشب بی‌توجهی کرده است؟

اتفاق هولناک نیمه‌شب گذشته درحالی رخ داده که دو سال پیش، پس از دستگیری دو نفر از دانشجویان دانشگاه به اتهام ارتباط با سازمان منافقین، نقل قول‌هایی در خصوص تشکیل تیم دادستانی جهت بررسی پرونده‌ی اقدامات خرابکارانه در شریف در فضای مجازی منتشر شد.

براساس گزارش کانال روزنامه شریف، همچنین ساعت حدود ۹ صبح امروز هم چند نفر از نیروی انتظامی با حضور در صحنه، ابعاد حادثه هولناک دیشب را بررسی و شواهد و اسناد را ثبت و ضبط کرده‌اند و نهایتاً برای بررسی بیشتر، صورت جلسه‌ی آن را تنظیم کرده‌اند و به نظر می‌رسد باید منتظر پیگیری‌های بیشتری برای مشخص شدن ابعاد این واقعه و برخورد‌های احتمالی با عوامل آن از سوی نهاد‌های مسئول ماند.

دوربین‌های داخل ساختمان ابن‌سینا که ظاهراً کیفیت مناسبی ندارند، اما روزنامه در تلاش است تا تصاویر دوربین‌های مداربسته بیرون این ساختمان و مسیر تردد این افراد را به دست آورده و جزئیات بیشتری از واقعه را تا ساعاتی دیگر منتشر کند.

بازدید مقامات وزارت علوم از دفتر بسیج دانشگاه شریف

از سویی دیگر؛ روابط‌عمومی دانشگاه شریف نیز دقایقی قبل در اطلاعیه‌ای خبر داده که دانشگاه همکاری خود با نیروی انتظامی را برای بررسی ابعاد حادثه آغاز کرده است.

متن اطلاعیه‌ روابط عمومی به این شرح است:

بر اساس شواهد اولیه، بامداد شنبه ۱۹ آذر، افرادی ناشناس وارد پردیس مرکزی دانشگاه شده و دفتر بسیج دانشجویی را به آتش کشیده‌اند. دانشگاه تعاملات خود را با نیروی انتظامی جهت شناسایی عوامل این اقدام خرابکارانه آغاز کرده است.

هم‌اکنون تعدادی از مقامات وزارت علوم هم در حال بازدید از دفتر بسیج و بررسی ابعاد این اتفاق بی‌سابقه و هولناک در شریف هستند‌.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->