بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

واژگونی اتوبوس زاهدان به مشهد؛ یک کشته و ۱۳ مجروح+ ویدئو

  • کد خبر: ۱۳۹۲۳
  • ۱۷ دی ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۵
واژگونی اتوبوس زاهدان به مشهد؛ یک کشته و ۱۳ مجروح+ ویدئو
تصادف در حوالی عوارضی اتوبان باغچه یک کشته و ۱۳ مجروح را برجای گذاشت.
به گزارش شهرآرانیوز، مدیر منطقه ۳ عملیات آتش نشانی مشهد از امدادرسانی گروه‌های نجات و اطفاء حریق این سازمان به مصدومان سانحه واژگونی اتوبوس مسافربری در حوالی شهر ملک آباد در ۴۰ کیلومتری مشهد خبر داد.

آتشیار حسین صالح نظرآبادی با بیان این مطلب گفت: شب گذشته در پی تماس رانندگان عبوری مبنی بر واژگونی اتوبوس در حوالی شهر ملک آباد و گرفتار شدن افراد در داخل این وسیله نقلیه ستاد فرماندهی آتش نشانی بلافاصله گروه‌های نجات و اطفاء حریق ایستگاه‌های ۹ ،۳۹ و ۲۳ این سازمان را به حوالی شهر ملک آباد در ورودی عوارضی اتوبان باغچه اعزام کرد.

این مقام مسئول در آتش‌نشانی مشهد افزود، با حضور آتش‌نشانان در محل مشاهده شد، اتوبوس مسافربری که از سمت زاهدان به مشهد در حرکت بود به دلیل نامعلومی در یکی از مسیرهای فرعی ورودی به اتوبان باغچه واژگون که در پی این حادثه تعدادی از مسافران مجروح و داخل خودرو محبوس می گردند که آتش نشانان به همراه آتش نشانان شهر ملک آباد، عوامل هلال احمر و اورژانس به امدادرسانی به سانحه دیدگان پرداختند.

مدیر منطقه ۳ عملیات آتش‌نشانی شهر مشهد خاطرنشان کرد: در این حادثه متاسفانه یک نفر از سرنشینان اتوبوس در دم جان باخت و ۱۳ تن دیگر مجروح گردیدند که ۱۰ نفر توسط اورژانس به بیمارستان های مشهد منتقل شدند و سه نفر نیز در محل درمان شدند.

شایان ذکر است علت این حادثه توسط عوامل پلیس راه در دست بررسی است و آتش‌نشانان پس از ایمن‌سازی کامل محیط حادثه به ماموریت خود پایان داده و به مشهد مراجعه کردند.

 
تعداد بازدید : 462
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->