سقوط بازار سهام آمریکا در آستانه آغاز جنگ تعرفه‌ای ترامپ سازمان هواپیمایی مجوز شرکت مسافرتی گران‌فروش را تعلیق کرد عضو هیات رئیسه مجلس: ۴۰درصد افزایش مصرف سوخت ناشی از فرسودگی خودرو‌های داخلی است بانک‌ها روز پنج‌شنبه (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) فعال‌اند اعلام ساعت کاری ادارات از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ قیمت سکه از ۱۰۲ میلیون تومان عبور کرد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) افزایش مصرف بنزین در کشور | آیا بنزین گران می‌شود؟ مشهد، دومین مصرف‌کننده سوخت هوایی در کشور | افزایش جایگاه‌های عرضه سوخت در مشهد افزایش مصرف بنزین کشور به ۱۴۴ میلیون لیتر در نوروز ۱۴۰۴ بورس در آخرین روز کاری در تعطیلات نوروزی گل کاشت | رشد بیش از ۳۲ هزار واحدی شاخص کل (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) حداقل حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۴ مشخص شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) | دلار از نیمه کانال ۱۰۴ هزار تومان فراتر رفت نرخ طلا در مشهد کاهش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نظر هوش مصنوعی در خصوص اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۴ موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام مسکن افزایش ۵ درصدی مصرف بنزین در خراسان‌رضوی طی تعطیلات نوروزی تا امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| بازار صعودی می‌ماند؟ برگزاری نماز باشکوه عید سعید فطر در گلزار شهدای بهشت رضا‌(ع) مشهد مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی همزمان با عید فطر آغاز می‌شود (۹ فروردین ۱۴۰۴) مشهد دارنده نخستین گواهی «شهر دوستدار آب» ایران از یونسکو | تنش آبی همچنان در مشهد ادامه دارد قیمت بلیت پرواز تهران به مشهد در آستانه عید سعید فطر و روز طبیعت ۱۴۰۴ اعلام حمایت وزارت اقتصاد از بورس در ۱۴۰۴ وزیر نفت: مصرف روزانه بنزین در سفر‌های نوروزی ۸ درصد رشد داشته است زمان معاملات صندوق‌های طلا افزایش می‌یابد + جزئیات دردسرهای متری‌فروشی مسکن از عدم قانون تا نبود تضمین سکه از ۱۰۰ میلیون تومان عبور کرد (۹ فروردین ۱۴۰۴) تردید در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۹ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
تجاری‌سازی بالگردها

اجاره بالگرد امدادی، ساعتی ۳۵ میلیون

  • کد خبر: ۱۳۹۳۶
  • ۱۷ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۹
اجاره بالگرد امدادی، ساعتی ۳۵ میلیون
هزینه زیاد نگهداری از بالگرد هلال‌احمر سبب شده تا از این وسیله پروازی بهره‌برداری تجاری هم بشود.
علیرضا ظهیری - البته از شواهد این طور پیداست که این بالگرد‌ها تهیه شده اند تا به جای امدادرسانی، بیشتر وسیله جابه جایی مسئولان باشند. همین چند روز قبل بود که محمدباقر نوبخت، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه وبودجه کشور، برای بهره برداری مسکن سیل زدگان ابتدای سال استان با بالگرد هلال احمر مسیر مشهد تا بردسکن، سبزوار و در نهایت دوباره مشهد را طی کرد و این بالگرد یک روز در اختیار یکی از مسئولان کشور بود.

با این حال مسئولان هلال احمر معتقدند که این اتفاق ایرادی ندارد، چرا که این بالگرد به آن‌ها اجاره داده می‌شود و با توجه به اینکه این وسیله پروازی نیاز به نگهداری دارد و بودجه‌ای هم برای این نگهداری در نظر گرفته نشده است، هزینه‌های نگهداری از مسیر تجاری سازی این بالگرد‌ها به دست می‌آید!
در این رابطه مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی در گفتگو با شهرآرا و با بیان اینکه انجام خدمات پروازی بالگرد این جمعیت در اختیار یک شرکت خدمات هوایی است، اظهار کرد: دولت فقط برای خرید بالگرد‌های هلال احمر بودجه در اختیار می‌گذارد و برای نگهداری آن اعتبار خاصی وجود ندارد، به این دلیل و برای تأمین هزینه‌های نگهداری، شرکت خدمات هوایی با این بالگرد فعالیت‌های تجاری هم انجام می‌دهد.
سیدمجتبی احمدی با اشاره به سفر‌های معاون رئیس جمهور در هفته گذشته با بالگرد هلال احمر گفت: ارائه این خدمات هم در راستای فعالیت‌های بازرگانی این شرکت بوده و هزینه این پرواز هم از نهاد مرتبط دریافت شده‌است تا خرج هزینه‌های نگهداری بالگرد شود.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا این فعالیت‌های تجاری با یک بالگرد امدادی جنبه قانونی دارد، تصریح کرد: به طور قطع جنبه قانونی دارد. چراکه باید دید وقتی که بودجه‌ای برای آن در نظر گرفته نمی‌شود و حتی تخصیص‌های مالی دولت هم امسال بسیار کم بوده است، هزینه نگهداری و تعمیرات این بالگرد از کجا تأمین می‌شود؟
احمدی تأکید کرد: اکنون ۲۳ بالگرد در کشور در اختیار جمعیت هلال احمر است که ۵ بالگرد به دلیل نبود هزینه نگهداری زمین گیر شده است.

وی ادامه داد: البته در این گونه پروازها، با اورژانس هم هماهنگ می‌شود که در صورت بروز اتفاق، بالگرد‌های آن‌ها آماده باشند و باید به این نکته توجه کرد که در قرارداد‌هایی که برای پرواز‌های تجاری منعقد می‌شود، این بند نیز وجود دارد که در صورت بروز اتفاق در اورژانس، بالگرد باید به مأموریت تعریف شده خود برود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی افزود: چند سال پیش در سفر یکی از وزیران به یکی از شهر‌های استان، اتفاقی به وجود آمد و بالگرد هلال احمر به سرعت فرود آمد، وزیر را پیاده کرد و به مأموریت اصلی خود رفت.
وی با تأکید بر اینکه هزینه یک ساعت پرواز بالگرد ۳۵ میلیون تومان است، گفت: البته این پرواز‌های تجاری نیز با محدودیت است و هر لحظه نمی‌توان از این حالت برای پرواز استفاده کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->