توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟
سرخط خبرها

همه چیز درباره سنگ کیسه صفرا

  • کد خبر: ۱۳۹۵۲۶
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۱
همه چیز درباره سنگ کیسه صفرا
سنگ‌های صفراوی را می‌توان تجمع مجموعه‌ای از مواد صفراوی در کیسه صفرا نامید؛ اما آیا می‌دانید که اندازه آن‌ها می‌تواند به اندازه یک ذره شن یا حتی به اندازه یک توپ بزرگ باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، گاهی اوقات این سنگ ها می توانند عوارضی مانند عفونت، یرقان، سپتیسمی، پانکراتیت و یا مشکلات دیگری ایجاد کنند.

کیسه صفرا عضوی در بخش تحتانی کبد است که صفرای ترشح شده از کبد در آن تجمع یافته و هنگام نیاز از طریق مجرای صفراوی مشترک (CBD) به روده باریک ریخته می‌شود.

سنگ کیسه صفرا به معنای سنگ های کوچک تشکیل شده از کلسترول است که در کیسه صفرا تشکیل می شوند.

دکتر "نئتا مودی"، یکی از متخصصان هندی در این باره گفت: سنگ کیسه صفرا فقط علائم رایجی مانند اسیدیته شدن بیش از حد، حالت تهوع و درد شکم را منجر می شود با این حال، این سنگ ها بعداً می توانند عوارض زیادی را ایجاد کنند. بهتر است به این علائم توجه داشته باشید و فوراً با پزشک مشورت کنید.

علل ایجاد سنگ کیسه صفرا

دکتر نئتا مودی توضیح داد: سنگ های صفراوی به دلیل عدم تعادل در ترکیب شیمیایی صفرا در داخل کیسه صفرا ایجاد می شوند. بنابراین، کلسترول صفرا بیش از حد بالا می رود و کلسترول اضافی به سنگ تبدیل می شود. اگر فردی اضافه وزن و دیابت داشته باشد و زیاد چربی مصرف کند، در معرض خطر بیشتری قرار دارد. در صورت مشاهده علائمی مانند درد مکرر در ناحیه شکم، اسیدیته شدن بیش از حد، حالت تهوع، استفراغ و ... به پزشک مراجعه کنید زیرا تاخیر در تشخیص می تواند منجر به عوارض دیگری شود.

تشخیص

به گفته دکتر نئتا مودی، برای تایید تشخیص سنگ کیسه صفرا، جراح شما را به طور کامل معاینه می کند. وی همچنین افزود: پزشک در مورد سابقه بیماری شما نیز سوال خواهد کرد. سپس از شما خواسته می شود که آزمایش خون و سونوگرافی انجام دهید. گاهی اوقات سی تی اسکن نیز می تواند برای بیمار مفید باشد. پزشک پس از تاییدِ تشخیص این عارضه، یک روند درمانی مناسب را به بیمار پیشنهاد خواهد کرد.

درمان

به گزارش هندوستان تایمز، این متخصص توصیه کرد: فرد باید فقط دستورالعمل های داده شده توسط پزشک را دنبال کند. اگر علائمی مانند درد شکم، یرقان و حتی پانکراتیت دارید، جراحی "کوله سیستکتومی" برای برداشتن کیسه صفرا برای شما توصیه می شود. با این حال جراحی "لاپاراسکوپی" ترجیح داده می شود زیرا خطر کمتر و بهبودی سریعتر دارد و ایمن است. پس از برداشتن کیسه صفرا، بیماران می توانند با یک رژیم غذایی عادی، زندگی عادی خود را ادامه دهند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->