مروری بر وضعیت اجرا‌های تئاتر مشهد در یک‌ماه‌ونیم گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) اضافه‌شدن جایزه ویژه «سحر امامی» به جشنواره رسانه‌ای «صبح» رئیس سازمان سینمایی: باید سبد کالای سینما را متنوع کنیم وزیر فرهنگ: تشییع ‌پیکر شهدای اقتدار ایران در تهران، شکوه دیگر از همبستگی ایرانیان بود درگذشت «لالو شیفرین» آهنگساز فیلم «ماموریت غیرممکن» آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) حضرتی: راه فرماندهان و دانشمندان شهید ادامه دارد کارگردان ایرانی نامزد جشنواره نالیوود کانادا و برنده جوایز سن‌دیگو شد هزار و ۲۰۰ ساعت برنامه رادیویی، ویژه محرم ۱۴۰۴ برنامه ریزی برای ساخت انیمیشن راتاتویی ۲ جدیدترین آمار فروش سینما‌های کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | فروش حدود هفت میلیارد تومان بلیت در ۳ روز استوری جدید حامد بهداد | تسلیت به مردم داغدار + عکس انتشار کتاب «مداح شو» برای کودکان و نوجوانان نگاهی به ضعف‌های سریال «ناریا»؛ از روایت آشفته تا قصه مبهم!
سرخط خبرها

سرقت برزیلی‌ها از «هری استایلز» و تیمش

  • کد خبر: ۱۳۹۵۷۸
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۹
سرقت برزیلی‌ها از «هری استایلز» و تیمش
هر استایلز خواننده جوان و اعضای تیمش هنگام ورود به کشور برزیل برای برگزاری تور Love On Love مورد سرقت قرار گرفتند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هری استایلز در حال حاضر در حال سفر به آمریکای جنوبی است. او و تیمش قربانی خشونت در برزیل شدند. در طول تور «Love On Love» این خواننده دچار یک اتفاق ناگوار در کشور شد. بخشی از گروه تور او در حین اقامت در سائوپائولو دچار سرقت مسلحانه شدند.

زمانی که تیم هری استایلز در برزیل مورد سرقت قرار گرفت به گزارش شبکه خبری G ۱ برزیل، این اتفاقات ناراحت کننده در این هفته زمانی رخ داد که بخشی از کارکنان استایلز در جاده سائوپائولو به کوریتیبا در حال حرکت بودند، جایی که او قرار بود کنسرتی را اجرا کند.

خدمه بلافاصله گزارش دادند که قربانی یک جنایت شده اند. این خبر به سرعت پخش شد و طبق اطلاعات مشترک، خودرو توسط سه مرد رهگیری شد که با تهدید راننده، ابزار و اشیاء دیگر را برای نمایش با خود بردند. اگرچه بعداً مدیر استایلز اظهار داشت که تنها چیزی که آن‌ها حمل می‌کردند کالا‌های رسمی بود.

شایعه شده بود که هری استایلز داخل ماشین است شنیده‌ها حاکی از آن است که این خواننده در زمان سرقت در وسیله نقلیه حضور داشته که هنوز تایید نشده است. تاکنون مقامات نتوانسته‌اند مهاجمان را ردیابی کنند و همچنین محتویات سرقت شده نیز کشف نشده است.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->