غرق شدن کودک ۳ ساله در کارون چهارمحال و بختیاری (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس به مسافران: ترافیک سنگین در جاده‌های خراسان رضوی و کلان‌شهرها ادامه دارد گردشگری نوروزی در اوج: ۴۰ درصد ایرانی‌ها به سفر رفتند تعمیرات موفقیت‌آمیز ایستگاه پمپاژ؛ آب یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) به یزد می‌رسد زاینده‌رود دوباره زنده شد | لحظه ورود آب به سی‌وسه پل اصفهان پس از خشکی طولانی + فیلم (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) توهین به مقدسات بی‌پاسخ نماند | دادستانی گرگان وارد عمل شد واژگونی خودرو در سبزوار خراسان رضوی | یک نفر جان باخت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زمین لرزه ۳.۹ ریشتری در بندرلنگه هرمزگان (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) پرونده حادثه حمله سگ به روستاییان بینق روی میز دادستان سبزوار پاسخگویی اورژانس به ۸۷۰ هزار تماس در طرح سلامت نوروزی نزاع خونین در روز طبیعت | شرور قبل از خروج از مرز دستگیر شد دُرنا؛ مهمان نوروزی مراتع گنبدکاووس بازدید ۴.۸ میلیونی مردم از آثار تاریخی در نوروز ۱۴۰۴ | تخت جمشید در صدر اماکن پربازدید نوروز در مجارستان جشن گرفته شد بارش باران و برف در جاده های مواصلاتی کشور + وضعیت ترافیکی دختر بچه گمشده اراکی هنوز پیدا نشده است + عکس ۲۷۷ هزار تهرانی هنوز از سفر برنگشته‌اند | بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) شهاب‌سنگ ۱۰۰ میلیاردی در مشهد | آیا سریال پایتخت ۷ بازار سنگ‌های آسمانی را منفجر کرد؟ + فیلم و عکس پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تعداد اقامتگاه‌های بوم‌گردی بردسکن به ۶ واحد افزایش می‎یابد

  • کد خبر: ۱۳۹۷۱
  • ۱۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۸
تعداد اقامتگاه‌های بوم‌گردی بردسکن به ۶ واحد افزایش می‎یابد
مدیر میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری بردسکن گفت: به زودی با افتتاح ۲ واحد اقامتگاه بوم‌گردی در بردسکن، تعداد اقامتگاه‌های بوم‌گردی این شهرستان به ۶ واحد می‎رسد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد صابری زارع به گردشگری روستایی و اقامتگاه‌های بوم‌گردی در شهرستان بردسکن اشاره کرد و افزود: امروزه گردشگری روستایی هدف و مقصد بسیاری از گردشگران داخلی و خارجی است. رشد، توسعه و اجرای صحیح صنعت گردشگری روستایی می‎تواند به رشد و توسعه کسب و کارهای محلی و بازگشت مردم از کلان شهرها به دیار خویش و به خصوص حفظ میراث فرهنگی کمک کند.

وی تاکید کرد: راه‎اندازی اقامتگاه‌های بوم‌گردی در روستاها موجب حفظ و احیای بافت‎های قدیمی شده است، شاهدیم که نسل امروز و فرزندان دیروز که در آرامش خانه‌‎های قدیمی روستایی  بزرگ شده‎اند و به دنبال کار و زندگی، به شهرها مهاجرت کرده‎اند، اکنون با برگشت به روستا، نه تنها خانه پدری و پر خاطره دیروز را تخریب و تسطیح نمی‎کنند بلکه در صدد مرمت، حفظ و احیای این بناهای تاریخی برای رسیدن به آرامش هستند.

صابری زارع در همین خصوص اظهار کرد: تاکنون چهار اقامتگاه بوم‌گردی در روستاهای کبودان و درونه مجوز بهره‌برداری گرفته‌اند، روستای کبودان با وجود آثار تاریخی و مناظر طبیعی و با وجود موقعیت مناسب آن در حاشیه جاده بردسکن به سبزوار مورد توجه مسافران و گردشگران است.

وی گفت: با توجه به وجود آثار تاریخی و مناظر طبیعی روستای کبودان اولین اقامتگاه‌های شهرستان با نام سبنی، سرکمر و بی بی بانو با ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال، در این روستا راه‎اندازی شده است.

مدیر میراث فرهنگی، صنایع  دستی و گردشگری بردسکن بیان کرد: منطقه حفاظت شده درونه در ۶۰ کیلومتری غرب شهر بردسکن با تنوع گیاهی و جانوری با ارزشی قرار گرفته است، علاوه‌بر آثار تاریخی و طبیعی زیادی که در این منطقه وجود دارد موضوعات دیگری چون گردشگری روستایی، عشایری و اکوتوریسم، کویرگردی، غارنوردی و آثار تاریخی، واقع شدن در مسیر مسافرتی و نزدیکی به کویر و ‌ماسه بادی‎های کویری از جمله عوامل دیگری هستند که این منطقه را متمایز کرده است.

وی ادامه داد: با هدف توسعه گردشگری روستایی و در جهت ارائه خدمات گردشگران و مسافران عبوری از مشهد مقدس و در مسیر بردسکن به یزد و استان‌های جنوب غربی و برعکس، لزوم راه‎اندازی واحدهای اقامتی و پذیرایی و به خصوص بوم‌گردی ضروری به نظر می‎رسید.

صابری زارع عنوان کرد: در حال حاضر اقامتگاه بوم‌گردی میرزا غلام حسین خان درونه، با ۱۵۰۰ متر مربع و ۱۴ اتاق آماده پذیرایی از مسافران و گردشگران است. این اقامتگاه به عنوان چهارمین اقامتگاه بوم‌گردی شهرستان، اواخر سال گذشته با  ۱۰۰ میلیون تومان وام اشتغال افتتاح و مورد بهره‎برداری قرار گرفت همچنین توسعه این اقامتگاه به دلیل قرار گرفتن در جنب بافت قدیمی روستای درونه در دست اقدام است.

وی توسعه بوم‌گردی در شهرستان بردسکن را نوید بخش توسعه گردشگری روستایی دانست و گفت: به زودی دو اقامتگاه بوم‌گردی دیگر در روستاهای باب‌الحکم و حطیطه نیز افتتاح و به بهره‎برداری خواهند رسید.

مدیر میراث فرهنگی، صنایع  دستی و گردشگری بردسکن افزود: تاکنون 14طرح متقاضی بوم‌گردی در شهرستان ارائه شده که برای 11 طرح آن در روستاهای سیر، بیجورد، خمی، زیروقت، باب‌الحکم، حطیطه و شهر شهرآباد موافقت اولیه صادر شده است.

وی بیان کرد: تعداد متقاضیان راه‌اندازی اقامتگاه‌های بوم‌گردی بردسکن تاکنون به ۱۷ پرونده افزایش یافته است‌.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->