جلسه مهم هیات مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

فتح‌الله‌زاده با همان شیوه مدیریتیِ تخریب‌گر

  • کد خبر: ۱۳۹۷۴۱
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۱
فتح‌الله‌زاده با همان شیوه مدیریتیِ تخریب‌گر
مدیرعامل باشگاه استقلال اختلافات عجیبی را در تیمش رقم زده است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی فتح‌الله‌زاده لابی‌های فراوانی را انجام داد تا دوباره مدیرعامل استقلال شود، اما از زمانی که بر صندلی ریاست نشسته نتوانسته کار خاصی در به آرامش رساندن باشگاه استقلال انجام دهد، اما در عوض در ایجاد اختلاف بین بازیکنان تیمش موفق عمل کرده است.
جریان از این قرار است که فتح‌الله‌زاده در پرداختی به بازیکنان تیمش سعی کرده به بازیکنان شاخص و ستاره پرداختی بیشتری داشته باشد تا به نوعی آن‌ها معترض نشوند. بقیه نفرات هم حداقل دریافتی را داشته‌اند و، چون در تیم‌شان زیاد تاثیرگذار نیستند طبیعتا اعتراض شان هم به جایی نخواهد رسید.
فتح‌الله‌زاده این شیوه مدیریت را در دوران قبل حضورش در استقلال هم به کار می‌گرفت. شیوه‌ای که فقط کار مدیریت را راحت‌تر می‌کند، اما در بین بازیکنان شکاف عمیقی ایجاد می‌کند و به نوعی دشمن اتحاد تیمی و یکدلی است.
اینکه حالا فتح‌الله‌زاده با نوع مدیریت چقدر به ضرر تیمش عمل خواهد کرد مسئله‌ای است که خودش باید پاسخگو باشد، اما قطعا برای آینده مدیریتی خود او هم خوب نخواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->