گلکسی S25 اولترا در تست مقاومت چگونه عمل می‌کند؟ + فیلم رفع اختلال ارتباط مشترکین همراه اول در برخی نقاط شرق کشور (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) هک کاربران واتس‌اپ تأیید شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) نگاهی به دستاوردهای تعاونی دانش‌بنیان انگاره فیزیک توس | دانش ایرانی؛ از زمین تا آسمان برنامه لیزر‌های فضایی ترامپ برای نابودی سلاح‌های هسته‌ای چیست؟ اعتراف ایلان ماسک به کاستی خودروهای تسلا در رانندگی تمام‌خودکار تأییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا برای مُسکنی جدید فورزا هورایزن ۵ چه زمانی برای پلی استیشن ۵ منتشر می‌شود؟ خرید جدیدترین گوشی اپل، آیفون 16 از فروشگاه اسنپ یک شرکت انگلیسی اولین تماس تصویری ماهواره‌ای جهان را برقرار کرد تا چندماه دیگر سرویس روبوتاکسی تسلا در آستین تگزاس راه‌اندازی می‌شود دانش بنیان‌ها شهربازی هوشمند می‌سازند پژمان‌فر: بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها در راه است چرا زن‌ها کمتر از مردان از هوش مصنوعی ChatGP استفاده می‌کنند؟ چه چیزی ناگهان هوش مصنوعی چینی «دیپ‌سیک» را محبوب کرد؟ OpenAI: هوش مصنوعی چینی DeepSeek از مدل‌های رقبایش کپی کرده است واکنش مدیرعامل OpenAI به هوش مصنوعی چینی DeepSeek محدودیت ترافیکی در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) | ترافیک پرحجم در میدان انقلاب اسلامی و کوشش مشهد (۹ بهمن ۱۴۰۳) وزارت ارتباطات از وقوع اختلال در شبکه اینترنت کشور خبر داد (۸ بهمن۱۴۰۳) بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت عید مبعث + روش فعالسازی
سرخط خبرها

بارش شهابی جوزایی، چهارشنبه (۲۳ آذر ۱۴۰۱) به اوج می‌رسد

  • کد خبر: ۱۳۹۸۸۶
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۴
بارش شهابی جوزایی، چهارشنبه (۲۳ آذر ۱۴۰۱) به اوج می‌رسد
بیشترین شهاب‌ها از بارش جوزایی زمانی مشاهده می شوند که نقطه تابشی (نقطه بارش شهاب) آن در بالای افق باشد و با بالا رفتن این نقطه در آسمان تعداد شهاب‌ها افزایش می‌یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، بارش شهابی سالانه «جوزایی‌» (Geminids) شامگاه فردا (چهارشنبه ۲۳ آذر - ۱۴ دسامبر) به اوج خود می‌رسد و علاقه مندان به این رخداد نجومی می توانند در حدود ۱۲۰ سنگ آسمانی را در هر ساعت مشاهده کنند.

به گزارش ایرنا، اوج بارش شهابی جوزایی به تماشاگران آسمان و علاقه مندان ستاره‌شناسی این فرصت را می دهد تا آنچه را که به عنوان ثابت‌ترین و قابل اعتمادترین بارش شهابی سال به شمار می‌رود، مشاهده کنند البته اگر آماده مقابله با سرمای هوای در اواخر آذرماه (اواسط دسامبر) باشند.

بارش شهابی بر فراز شهر نیویورک در ساعت هشت صبح فردا به اوج خود می‌رسد و از این رو بهترین وقت تماشای این پدیده در ساعات پیش از طلوع خورشید در این روز است.

این بارش شهابی امسال از روز یکشنبه ۱۳ آذر ماه (چهارم دسامبر) شروع شد و روز شنبه ۲۶ آذرماه ( ۱۷ دسامبر) به پایان می رسد. در این مدت زمانی، بهترین راه برای دیدن شهاب‌های فراوان تماشای آسمان در زمانی است که مکان (موقعیت) مشاهده به سمت نقطه شهاب‌زا است که در صورت فلکی جوزا (constellation of Gemini) یافت می‌شود.

بیشترین شهاب‌ها از بارش جوزایی زمانی مشاهده می شوند که نقطه تابشی (نقطه بارش شهاب) آن در بالای افق باشد و با بالا رفتن این نقطه در آسمان تعداد شهاب‌ها افزایش می‌یابد.

در شرایط تاریک مناسب با وجود آسمان صاف و بدون ماه، تماشاگران آسمان می‌توانند تا حد ۱۲۰ شهاب جوزایی را در هر ساعت در زمان اوج آن مشاهده کنند.

بارش شهابی زمانی اتفاق می‌افتد که زمین در سفر سالانه‌اش به دور خورشید از میان ابرهای باقی‌مانده از ستاره‌های دنباله‌دار یا سیارک‌ها عبور می‌کند. این ستاره های دنباله دار یا سیارک ها با سرعت زیاد وارد اتمسفر سیاره زمین می شوند و می‌سوزند و به این شکل رگه هایی از نور ایجاد می‌کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->