حمله ارتش رژیم اسرائیل به کشتی «حنظله» هلاکت یک نظامی اسرائیلی در غزه بر اثر شدت جراحات جلیلی: رسالت دیپلمات‌های ما کاهش سرمایه‌های کشور نیست پزشکیان: حضور زنان، فرصت نو برای ایران است راه حل منازعه دیرینه پاکستان و افغانستان از نظر سیاستمدار آمریکایی هشدار مشاور رهبر انقلاب درباره نقشه‌های تجزیه‌طلبانه دشمنان با پوشش اقتصادی سردار ابن الرضا، جانشین وزیر دفاع شد یک اسرائیلی در انفجار اتوبوس در تل‌آویو به هلاکت رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ مدعی آتش‌بس فوری بین تایلند و کامبوج شد تهدید دوباره ایران از سوی تروئیکای اروپایی قبایل متحد جولانی به جنوب غرب سویدا حمله کردند سردار رادان با خانواده شهید شادمانی دیدار کرد فیدان خطاب به عراقچی: ترکیه خانه شماست برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان (۴ مرداد ۱۴۰۴) مرصادی دیگر علیه نفوذ و نفاق! واکنش مولوی عبدالحمید به حمله تروریستی به اداره کل دادگستری زاهدان جزئیاتی تازه از دیدار مقامات سوریه با رژیم صهیونیستی در فرانسه پزشکیان: آماده سفر به افغانستان هستم سومین نوزاد گرسنهٔ غزه در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسید (۴ مردادماه ۱۴۰۴) همه چیز درباره درگیری‌های مرزی کامبوج و تایلند | زخمی کهنه دوباره سر باز کرد اعتراف رسانه آمریکایی: برای رهگیری ۱۴ موشک ایرانی به العدید، ۳۰ موشک پدافندی شلیک شد شمار شهدای غزه به ۵۹ هزار و ۷۳۳ نفر رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: محرومیت تاریخی زنان از حضور تبلیغی یک پروژه سیاسی سرکوب‌گرانه بود | تبلیغ؛ مهمترین محور خدمت به امام زمان (عج) دست‌مریزاد آقای رئیس‌جمهور وزیر کشور دستور ویژه برای پیگیری ابعاد حمله تروریستی به دادگستری زاهدان صادر کرد وزیر کشور عراق: آماده استقبال از میلیون‌ها زائر اربعین هستیم جواب صریح دبیر مطبوعاتی سفارت ایران در باکو به اظهارات سخیف سفیر رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

روزنامه ژاپنی: اقدام آمریکا سبک‌سرانه بود

  • کد خبر: ۱۳۹۹۶
  • ۱۷ دی ۱۳۹۸ - ۲۲:۲۰
روزنامه ژاپنی: اقدام آمریکا سبک‌سرانه بود
پر تیراژترین روزنامه ژاپن، با کوته‌فکرانه خواندن تصمیم رئیس جمهور آمریکا در ترور سردار سلیمانی، اقدامات نظامی سبک‌سرانه واشنگتن را مسئول وضعیت کنونی در منطقه غرب آسیا دانست.
به گزارش شهرآرانیوز؛ روزنامه «ماینیچی» یکی از پر تیراژترین روزنامه‌های ژاپن، امروز (سه‌شنبه) در یادداشت سردبیری خود به بررسی ترور سردار سپهبد «قاسم سلیمانی» فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به دست نظامیان تروریست آمریکایی پرداخته و از واشنگتن و تهران خواست تا برای کاهش تنش‌ها، خویشتن‌داری کنند.

ماینیچی در ابتدای این یادداشت با بیان اینکه تنش‌ها در منطقه خلیج فارس بعد از ترور سردار سلیمانی به شکل غیرقابل اجتنابی افزایش یافته است، نوشت: «ایالات متحده با انجام اقدامات نظامی سبک‌سرانه، مسئول اصلی ایجاد وضعیت کنونی است. واشنگتن باید خویشتن‌داری کرده و برای کاهش تنش‌ها بین دو کشور اقدام کند».

این روزنامه با انتقاد از بهانه ادعایی دولت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» برای ترور سردار سلیمانی، توضیح داد: «آن‌ها دقیقا شفاف‌سازی نکردند که تهدید چه بود. طبیعی است که کنگره [آمریکا]درباره پایه‌های قانونی این حمله [تروریستی]مرگبار سوالاتی را مطرح کند».

ماینیچی با بیان اینکه حمله آمریکا بدون تایید بغداد، نقض قوانین بین‌المللی است، ادامه داد: «بالاتر از هر چیز، مشکل‌آفرین‌ترین اقدام، تصمیم‌گیری کوته‌فکرانه ترامپ بود... به دلیل اینکه ترامپ پیشتر گزینه کشتن این ژنرال ارشد ایرانی را کنار گذاشته بود، تصمیم [ترور]موج‌هایی از بهت را در وزارت دفاع این کشور انداخت».

در ادامه این یادداشت آمده است: «برخی ارزیابی کردند که ترامپ برای این دست به دامن گزینه نهایی شد، تا افکار عمومی را از اتهامات مطرح‌شده علیه خودش در [طرح]استیضاح منحرف کند... سوال اینجاست که آیا این اقدام، تصمیمی استراتژیک بر مبنای قضاوتی سنجیده بود یا نه».

این روزنامه ضمن اشاره اینکه تنش‌ها در غرب آسیا نباید بیش از این افزایش یابد، تصریح کرد: «واشنگتن باید برای حل دیپلماتیک این وضعیت اقدام کند. ایران نیز باید به شیوه‌ای معقولانه به این شرایط پاسخ دهد. اگر [این واکنش]بستن تنگه هرمز، یا حمله نظامی به اسرائیل و یا دیگر متحدان آمریکا باشد، خاورمیانه به آشوب کشیده می‌شود».

ماینیچی با بیان اینکه ایران نباید وضعیتی ایجاد کند که از مابقی جهان منزوی شود، در پایان نوشت: «چیزی که [دولت ژاپن]ابتدا باید در اولویت قرار دهد، تلاش‌ها برای هشدار به ایران و آمریکا برای خویشتن‌داری کردن جهت ممانعت از افزایش تنش‌ها است».
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->