معاون رئیس‌جمهور: ساز و کار صدور مجوز‌های معاونت علمی کوتاه‌مدت و ۷۰ روزه است

  • کد خبر: ۱۴۰۰۳۰
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۹
معاون رئیس‌جمهور: ساز و کار صدور مجوز‌های معاونت علمی کوتاه‌مدت و ۷۰ روزه است
معاون علم و فناوری رئیس‌جمهور گفت: توجه جدی به علم و فناوری یکی از رویکرد‌های جدی بودجه است. یعنی در بخش‌هایی ردپای توجه بودجه به علم و فناوری دیده می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، محمد دهقانی فیروزآبادی در حاشیه نشست امروز هیئت دولت با اشاره به بودجه تخصیص داده شده در برنامه بودجه سال ۱۴۰۲ در حوزه علم و فناوری گفت: توجه جدی به علم و فناوری یکی از رویکردهای جدی بودجه است یعنی در بخش‌هایی ردپای توجه بودجه به علم و فناوری دیده می‌شود.

معاون علم و فناوری رئیس‌جمهور با اشاره به ظرفیت‌های استفاده نشده از ساخت بار اول، اضافه کرد: نزدیک به ۱۰ میلیارد دلار ظرفیت استفاده نشده از بار اول وجود دارد که نیاز به فرهنگ‌سازی و مطالبه از دستگاه‌ها برای استفاده از این ظرفیت وجود دارد.

وی ادامه داد: اگر بتوانیم صحت، سلامت و کیفیت محصولات دانش‌بنیان را بیمه کنیم و خسارت‌ها را بپذیریم، قدم بزرگی برداشته‌ایم. ما به دنبال تعریف خدمات جدید بیمه و بیمه تخصصی ذیل بیمه مرکزی هستیم.

دهقانی فیروزآبادی همچنین با اشاره به صدور مجوز و اسناد بالادستی در معاونت علمی و فناوری گفت: عمدتا ساز و کار صدور مجوزهای معاونت علمی کوتاه‌مدت ‌و ۷۰ روزه هستند. بخش‌هایی به شبکه ملی صدور مجوزها پیوسته و به زودی بقیه بخش‌ها هم به آن خواهند پیوست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.