پلیس مشهد راز خیانت خانوادگی را فاش کرد؛ سارق طلاهای ۲۵۰ میلیونی، خواهرزاده مالباخته بود! انهدام باند جعل اسناد در مشهد؛ دسته‌چک‌های بانکی به نام کارتن‌خواب‌ها شوهر متهم به قتل در دادگاه: همسرم خیلی به خانواده‌اش وابسته بود اعترافات هولناک زن خیانتکار که راز قتل شوهرش را برملا کرد درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تأمین‌اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: باوجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور !
سرخط خبرها

تهدید و مزاحمت تلفنی از زندان

  • کد خبر: ۱۴۰۳۶۷
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۸
تهدید و مزاحمت تلفنی از زندان
موضوع ورود موبایل به زندان ها امر جدیدی نیست اما گاهی دیده شده که زندانیان از این مسئله سوءاستفاده‌هایی می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، موضوع ورود موبایل و به نوعی به همراه داشتن وسایل ممنوعه در زندان امر جدیدی نیست از گوشی تلفن همراه تا وسایل خطرناک. آنطور که مسئولان زندان‌ها همواره اعلام کردند که در این زمینه صد درصد موفق نبودند و اعلام می‌کنند هیچ زندانی به صورت علنی به موبایل دسترسی ندارد و در صورت مشاهده، با زندانی خاطی برخورد می‌شود.

ماده ۴۰ آئین نامه سازمان زندان‌ها به طور صریح اعلام می‌کند که نگهداری و یا استفاده از تلفن همراه و همچنین سو استفاده از کارت تلفن ممنوع بوده و تخلف انضباطی محسوب می‌شود.

در ماده ۲۲۶ هم اعلام شده که ارتباط تلفنی زندانی تنها از طریق تلفن عمومی انجام می‌شود و زندانی مجاز به استفاده از تلفن همراه نیست. چنانچه مأموران و کارکنان مؤسسه تلفن همراه در اختیار زندانی قرار دهند، حسب مورد تحت پیگرد انضباطی، اداری یا قضائی قرار می‌گیرند.

این ممنوعیت‌ها علاوه بر زندانیان شامل بازدید کنندگان هم می‌شود به طوری که در ماده ۱۰۴ هم ذکر شده که همراه داشتن سلاح گرم یا سرد هنگام ورود مقام‌ها و اشخاص بازدید کننده از مؤسسه ممنوع است. همچنین بازدیدکنندگان نمی‌توانند اشیای ممنوع از قبیل تلفن همراه و تجهیزات ضبط صوتی و تصویری به همراه داشته باشند یا مبادرت به تصویربرداری و یا مبادله هر گونه اشیا و نوشته جات با زندانی نمایند.

علیرغم همه ممنوعیت‌ها و بازرسی‌هایی که در این رابطه از سوی زندان‌ها وجود دارد، اما باز هم در مواردی مشاهده می‌شود که برخی زندانیان به صورت مخفیانه گوشی تلفن همراه را با خود به زندان می‌برند. اخیراً تعدادی از شکات یک پرونده در تماس با خبرگزاری مهر اعلام کردند که مجرم پرونده که در حال تحمل کیفر عمل خود به موجب حکم دادگاه است، شروع به تهدید از داخل زندان، آن هم با موبایل کرده است و پیامک‌هایی را ارسال و تماس‌هایی را انجام داده است.

مجازات مزاحمت تلفنی از داخل زندان

این گونه اتفاقات در حالی رخ می‌دهد که به صراحت در ماده ۲۲۵ آئین نامه سازمان زندان‌ها اعلام شده که «چنانچه گزارش و شکایتی مبنی بر مزاحمت تلفنی یا هر گونه اقدام مجرمانه از طریق تلفن از داخل مؤسسه نسبت به شکات یا مقام‌های قضائی و یا هر فرد دیگر به مؤسسه واصل شود، در صورت احراز صحت آن، زندانی متخلف علاوه بر معرفی به مرجع قضائی، به مدت دو ماه از حق تماس تلفنی محروم می‌شود و در صورت تکرار، علاوه بر محرومیت از تماس تلفنی برای مدت چهار ماه، پس از اتمام دوره محرومیت نیز ارتباط وی با بیرون از طریق تماس تلفنی، به حداکثر دو خط تلفن از بستگان و یک نوبت در هفته محدود خواهد شد. تکرار تخلف برای نوبت سوم موجب محرومیت دائم از تماس تلفنی تا پایان مدت تحمل محکومیت است مگر آنکه قاضی اجرا پس از گذشت حداقل یک سال از شروع محرومیت در نوبت سوم، با احراز تنبّه زندانی، تماس تلفنی با بستگان را با لحاظ محدودیت مقرر برای نوبت دوم تخلف، بلامانع تشخیص دهد.»

کشف وسایل ممنوعه در زندان‌ها در حالی رخ می‌دهد که تمامی زندان‌ها به دستگاه‌های ایکس ری برای شناسایی اقلام ممنوعه مجهز نیستند. مسئولان زندان‌ها با انتقاد از مشکلات مالی، کمبود بودجه را علت اصلی بسیاری از مشکلات مربوط به زندان‌ها عنوان می‌کنند.

مشکلات مالی وکمبود بودجه زندان‌ها در حالی مطرح است که سال گذشته در ردیف بودجه مربوط به سازمان زندان‌ها درآمد حاصل از فروش زندان‌های قدیمی دیده شده بود که این موضوع به طور کامل محقق نشد.

در ردیف بودجه پیشنهادی که در بخش اول گزارش بودجه بررسی می‌شود، ردیف مربوط به سازمان زندان‌ها است که در این رابطه یکی از موضوعات قدیمی مربوط به سازمان زندان‌ها در بودجه پارسال احیا شده بود.. این مسئله مربوط به فروش زندان‌های قدیمی و اموال منقول سازمان زندان‌ها چند سالی است که مطرح شده، اما به منصه ظهور نرسیده است.

به عنوان مثال بحث فروش زندان اوین به عنوان یکی از مباحث قدیمی از چند سال پیش محل دعوا و اختلاف بین سازمان زندان‌ها و شهرداری تهران بوده است که تا کنون هم به نتیجه نرسیده است. با طرح این موضوع بسیاری از مسائل و مشکلات اعتباری سازمان زندان‌ها حل و فصل خواهد شد و بسیاری از زندان‌های کشور به دستگاه‌های ایکس ری مجهز می‌شوند، دستگاه‌هایی که جلوی ورود بسیاری از اقلام ممنوعه از موادمخدر تا تلفن همراه را می‌گیرد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->