بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکوردشکنی بی‌سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی | آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد
سرخط خبرها

جانشین کی‌روش از لیگ برتر می‌آید؟

  • کد خبر: ۱۴۰۵۵۷
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۶
جانشین کی‌روش از لیگ برتر می‌آید؟
در صورتی که بنای فدراسیون فوتبال قطع همکاری با کارلوس کی‌روش باشد، احتمالا سرمربی بعدی تیم ملی ایرانی خواهد بود.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، تیم ملی ایران همچنان در بلاتکلیفی بسر می‌برد. برخی در فدراسیون خواستار ادامه همکاری با کارلوس کی‌روش هستند و عده‌ای نیز با ادامه کار با این مربی مخالفند.

مسئولان در فدراسیون فوتبال در پی این هستند تا بهترین تصمیم را در خصوص سرمربی تیم ملی اتخاذ کنند. در این مورد کی روش در هیئت رئیسه مخالفان بسیاری دارد اما مهدی تاج و نبی همچنان موافق حضور وی و دستیارانش هستند.

حتی در این مورد شنیده می‌شود که برخی پیشنهاد جدی مربی داخلی را ارائه کردند و امیرقلعه نویی مهمترین گزینه تیم ملی است و گفته می‌شود که جواد نکونام به صورت قطعی از بین گزینه‌های تیم ملی خارج شده است.

با این همه برخی از بازیکنان لژیونر مخالف جدی حضور مربی داخلی در تیم ملی هستند و این موضوع را به تاج و مدیران فدراسیون اعلام کردند. بازیکنان مهم تیم ملی از مسئولان درخواست کردند که اگر قرار است کی روش با تیم ملی ادامه ندهد در صدد جذب مربی برجسته خارجی باشند تا شرایط برای تیم ملی تغییر کند.

در این مورد قرار است تصمیمات قطعی مسئولان در هیئت رئیسه مورد ارزیابی قرار گیرد و تصمیم نهایی در این مورد اتخاذ گردد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->