ویدئو| جهاد در رمضان | لحظاتی از ایستادگی ملت شجاع ایران در راهپیمایی روز قدس ۱۴۰۴ زیر حملات هوایی آمریکا و اسرائیل ویدئو | مهمان سفره پدری در حرم مطهر امام رضا(ع) باشید ویدئو| در ۳ ساعت طوفانی روز اول جنگ رمضان چه گذشت؟ ویدئو| آهنگ جدید میثم ابراهیمی به نام «ایران من» منتشر شد ویدئو | رجزخوانی همسر شهید «محمدحسین کوچکی» از شهدای ایست بازرسی اتوبان ارتش ویدئو | بزرگداشت «شهید دریاسالار علی شمخانی» دبیر شورای دفاع، در مسجد ولیعصر(عج) ویدئو | آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای: نسبت‌به انتقام خون اطفال و کودکانمان حساسیت بیشتری خواهیم داشت ویدئو | آغاز مراسم وداع با دریاسالار شهید علی شمخانی در تهران ویدئو| نماهنگ حماسی «نود میلیون ایرانی» از امیر کرمانشاهی ویدئو | آیین تشییع پیکر شهید سرلشکر خلبان عزیز نصیرزاده، وزیر دفاع دولت چهاردهم ویدئو | تونل بزرگ پهپادی سپاه ویدئو| لحظات به یاد ماندنی از راهپیمایی روز قدس مردم مشهد در جنگ رمضان ویدئو| حضور پزشکیان در خروش میلیونی ملت ایران در روز جهانی قدس ویدئو| بازدید ستارگان «محفل» از مجروحان و آسیب‌دیدگان جنگ رمضان ویدئو | گزارش مجری «زمانه» از انفجار در مسیر راهپیمایی روز قدس تهران و ایستادگی ایرانیان در این مسیر صوت| معروف‌ترین آهنگ‌های مرحوم حمید هیراد + متن و لینک دانلود تصاویر ارسالی مخاطبان شهرآرانیوز از حال‌وهوای مشهد در راهپیمایی روز قدس ۱۴۰۴ + فیلم ویدئو | حماسه آفرینی مردم مشهد در میدان شهدا در راهپیمایی روز قدس با شعار مرگ بر آمریکا
سرخط خبرها

صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار مردم قم ۹۸/۱۰/۱۸

  • کد خبر: ۱۴۰۸۳
  • ۱۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۷
  • ۱
تعداد بازدید : 6621
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امراله مهماندوست
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۴
0
0
۱- مقدار … متر مکعب از آبی که بیش از95% از آبی است که دربارندگی ها باعث جاری شدن سیل و طغیان رودخانه در بخش محمله شهرستان خنج استان فارس می شود از محلی به نام بیدزرد در بالادست روستای ابوالفضل (ع) دهستان چاه طوس بخش محمله شهرستان خنج استان فارس جاری می شود آرزوی اینجانب از کودکی این بوده است تا جلو مقدار … متر مکعب آبی را که بیش از 95% از آبی است که در بارندگی ها باعث جاری شدن سیل و طغیان رودخانه دربخش محمله شهرستان خنج استان فارس می شود را در محلی به نام تنگه بیدزرد در بالادست روستای ابوالفضل (ع) دهستان چاه طوس بخش محمله شهرستان خنج استان فارس را با احداث بندی (سدی) خاکی بگیرم اینجانب از اینکه مقدار … متر مکعب از آبی که بیش از 95% از آبی است که در بارندگی ها باعث جاری شدن سیل و طغیان رودخانه در بخش محمله شهرستان خنج استان فارس می شود سهم خلیجی می شود که می خواهند نام آن را به جای فارس به نام جعلی عربی تبدیل کنند ناراضی هستم اینجانب حتی راضی نیستم تا سرریز مقدار … متر مکعب از آبی که بیش از 95% از آبی است که در بارندگی ها باعث جاری شدن سیل و طغیان رودخانه در بخش محمله شهرستان خنج استان فارس می شود که از محلی به نام بیدزرد در بالادست روستای ابوالفضل (ع) دهستان چاه طوس بخش محمله شهرستان خنج استان فارس جاری می شود سهم خلیجی شود که می خواهند نام آن را به جای فارس به نام جعلی عربی تبدیل کنند اینجانب در نظر دارم با تغییر مسیر سرریز مقدار … متر مکعب از آبی که بیش از 95% از آبی است که در بارندگی ها باعث جاری شدن سیل و طغیان رودخانه در بخش محمله شهرستان خنج استان فارس می شود که از محلی به نام بیدزرد در بالادست روستای ابوالفضل (ع) دهستان چاه طوس بخش محمله شهرستان خنج استان فارس جاری می شود را سهم دریاچه فصلی در شهر خنج ازشهرستان خنج استان فارس نمایم. بعد از آن روستای ابوالفضل (ع) دهستان چاه طوس بخش محمله شهرستان خنج استان فارس را می توان به مقصد فصل های پائیزی و زمستانی مسافران از سراسر کشور و فصل های بهار و تابستان پرمحصول تبدیل کرد.
۲- آرزوی اینجانب از تاریخ 1370/12/22 تا تاریخ 1376/07/30 که کارمند اداره آب و فاضلاب شهری بخش خنج شهرستان لارستان شرکت آب و فاضلاب شهری استان فارس بوده ام یا از تاریخ 1376/08/01 تا تاریخ 1388/12/12 که کارمند شرکت آب و فاضلاب شهری کلان شهر شیراز بوده ام یا از تاریخ 1388/12/13 تا هم اکنون که کارمند امور آب و فاضلاب شهری شهر صدرا شرکت آب و قاضلاب شهری کلان شهر شیراز هستم یا درآینده که دوست دارم تا کارمند امور آب و فاضلاب شهرستان خنج شرکت آب و فاضلاب استان فارس باشم آرزویم پیگیری احداث تصفیه خانه فاضلاب شهری برای شهرهای خنج و فیشور(شهرهای واقع دراطراف دریاچه فصلی کفه خنج) بوده است آرزویم پیگیری احداث تصفیه خانه فاضلاب روستایی برای روستاهای واقع دراطراف دریاچه فصلی کفه خنج بوده است چون با آب مناسبی که از تصفیه فاضلاب شهرها و روستاهای اطراف دریاچه فصلی کفه خنج به دست می آید می شود کمربند سبزی را به طول ۱۸ کیلومتر و عرض ۸ کیلومتری دراطراف مساحت ۱۳۰ کیلومتری اطراف دریاچه فصلی کفه خنج احداث کرد و شهر خنج را به مقصد فصل های پائیزی و زمستانی مسافران از سراسر کشور و فصل های بهار و تابستان پرمحصول تبدیل کرد.
امام علی (ع) می فرمایند : کسی که آب و خاک یعنی نیروی طبیعی دارد و نیروی انسانی خود را برای بهره برداری به کار نمی بندد و با فقر و گدایی می گذراند نفرین و لعنت بر او باد.
دو نوع زمین خوار در کشور ایران وجود دارد ۱- یکی شخص یا اشخاصی که نتواند یا نتوانند به موقع و به اندازه رشوه خود را به کارکنان (الف – اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان … ب – اداره اجازه برداشت آب از زیر زمین در شهرستان … پ – اداره واگذاری زمین برای توسعه کشاورزی در شهرستان … ت – اداره ثبت اسناد املاک در شهرستان … بپردازد یا بپردازند ۲- یکی شخص یا اشخاصی که نتواند یا نتوانند به موقع و به اندازه رشوه خود را به الف – اداره شهرسازی شهرستان … ب – اداره روستا سازی شهرستان … پ – اداره ثبت اسناد املاک شهرستان …بپردازد یا بپردازند این شخص یا اشخاص از طرف مراجع مربوطه به عنوان زمین خوار به اداره دادگستری شهرستان … معرفی می شوند تا درس عبرتی شوند برای ملت بزرگ ایران
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->