آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ایران به ادعای ارسال تسلیحات به روسیه واکنش نشان داد سقوط بالگرد نظامی در غنا| ۲ وزیر کشته شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران کشف شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی گفت‌و‌گو کرد
سرخط خبرها

سردار قاآنی: آمریکایی‌ها هر کجا وارد شدند، سرشان به سنگ خورد

  • کد خبر: ۱۴۰۹۷۰
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۳
سردار قاآنی: آمریکایی‌ها هر کجا وارد شدند، سرشان به سنگ خورد
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مقاومت را از اصول تاکید شده در دین اسلام دانست و اظهار داشت: آمریکایی ها مرد میدان جنگ نیستند و صحنه اصلی را باخته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار اسماعیل قاآنی روز سه شنبه در نخستین مراسم گرامیداشت شهادت حاج حسن ایرلو در مرکز همایش های صداو سیما از این شهید به عنوان مرد میدان مقاومت یاد کرد و افزود: شهید ایرلو در میدان‌های مختلف اعم از دوره دفاع مقدس، پرورش دادن نیروهای عرصه مقاومت و نیز حضور مستقیم در صحنه‌های مقاومت و پشتیبانی از مظلومان حضور داشت و سربلند بود.

فرمانده نیروی قدس سپاه اظهار داشت: خصلت مردانگی و مقاومتی که در وجود این شهید عالی‌مقام بود، همه جا او را برجسته می‌کرد لذا بهترین واژه برای این مرد بزرگ، مرد مقاومت است به طوری که اگر در صحنه دفاع مقدس، پشتیبانی از مظلومان و حتی در سفارت نیز این مقاومت دیده می شود و در میدان مقاومت کار دیپلماتیک و سیاسی را دنبال می‌کند.

این فرمانده عالی رتبه سپاه با تاکید براینکه واژه مقاومت ساخته و پرداخته ما نیست و به تبعیت از وجود مبارک حضرت زهرا(س) که الگو و اسوه ما مسلمانان هستند، مقاومت را سرلوحه خود قرار داریم، به آیه‌ای از قرآن کریم در این رابطه اشاره کرد و گفت: ما مفتخریم که جزو پیروان نبی مکرم اسلام(ص) هستیم که به ما دستور داده شده است، اهل مقاومت باشیم.

سردار قاآنی مقاومت را جزئی از مکتب امام خمینی (ره) و رهبر انقلاب اسلامی برشمرد و مقاومت را واژه‌ای بلند و ارزشمند برای پیروان اهل بیت (ع) دانست که روی اصول خود مقاومت می کنند و وقتی راه میدان برایشان باز می شود، نشان می دهند که چگونه با افتخار پیروان واقعی نوه مکرم اسلام و اهل مقاومت هستند.

وی با بیان اینکه مقاومت محدودیت و مرز ندارد، اظهار داشت:‌ در هر موضوعی که امروز به برکت راهنمایی های امامین انقلاب و فضایی که برای نظام اسلامی ماه باز شده است اثبات شد که واژه مقاومت عجب واژه مقدس و پرمحتوایی است و هرکس در میدان مقاومت ایستاد حتی اگر دستش خالی باشد هم موفق و پیروز از میدان بیرون آمده است.

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطر نشان کرد: این واژه مقاومت به قدری کارایی داشته که امروز دشمنان ما دشمنان اسلام و دشمنان انقلاب اسلامی و دشمنان ایران اسلامی هم به آن توجه کرده‌اند.

سردار قاآنی به رفتار آمریکایی ها در دو دهه گذشته و تلاش این کشور برای ایجاد جهان تک قطبی اشاره کرد و افزود: این آمریکای جنایتکار سگ دست پرورده خون آشامی مانند رژیم صهیونیستی و برخی از تفاله های خودش مانند تفاله های عربستان سعودی را به جان مردم مسلمان انداخت و دست آنها را باز گذاشت و هفت هزار میلیارد دلار در منطقه غرب آسیا همه جانبه هزینه کرد.

وی جمهوری اسلامی ایران را کانون مقاومت در منطقه غرب آسیا توصیف کرد و افزود: همه دیدند هر کجا که آمریکایی ها وارد شدند، سرشان به سنگ خورد و شکست خورده از آن میدان بیرون آمدند.

این فرمانده عالی رتبه سپاه ادامه داد: آمریکایی ها به این فکر افتادند که چگونه است که ما این همه هزینه می‌کنیم و به همه دنیا درس دادیم که هر چه سلاح، پول و قدرت بیشتر باشد، برنده است اما این فرزندان معنوی رسول الله و سالار شهیدان در همه صحنه هایی که وارد شده ایم با اندک امکانات که در حقیقت می توان گفت با دست خالی ،روبروی ما ایستادند و اینطور به دهن ما کوبیدند.

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: در کل منطقه مقاومت اعم از فلسطین و لبنان و سوریه و عراق و یمن مظلوم می بینید که چطور مظلومیان و فرزندان معنوی رسول الله با دست خالی در مقابل قدرت‌های تا بن دندان مسلح ایستاده‌اند و به حول و قوه الهی در همه صحنه‌ها سربلند موفق از میدان بیرون آمده اند؛ اینها کسانی هستند که در مکتب اعزام امام و رهبر انقلاب و در مکتب انقلاب اسلامی راه با عزت زندگی کردن را در مسیر نورانی مقاومت آموختند، ایستادند، مقاومت کردند و پیروز شدند.

قاآنی با تاکید بر اینکه اگر می‌خواهیم در مقابل استکبار جهانی و آمریکای جنایتکار سرمان را بالا بگیریم و بایستیم باید اهل مقاومت باشیم ، اظهار داشت: امروز بحمدالله ایران اسلامی یک تابلوی زرین شده است و در زمینه های مختلف مقاومت در دفاع نظامی که در حجم های مختلف سیاسی امنیتی اقتصادی تحریمی که بر ایران اسلامی بود در هر کجا اعمال می‌کردند دولت‌های بزرگ را می شکست کسی که این ملت سرافراز و سربلند نگهداشته مقاومت است.
فرمانده نیروی قدس سپاه مقاومت را میدان اصلی رویارویی با دشمنان دانست و اظهار داشت: دشمنان اصلی هم دشمن های جنایتکار و رژیم صهیونیستی هستند و بقیه مانند عربستان تفاله هستند و ارزش دشمنی ندارند و کمترین هستند.

وی مقاومت را کانون تولید قدرست دانست و اظهار داشت:‌ در ۲۰ سال گذشته به برکت وجود مردانی همچون شهید سلیمانی و برادران و دوستان و همکاران مانند شهید ایرلو و بسیاری دیگر از شهدای مقاومت، محور مقاومت در مقابل آمریکا و رژیم صهیونیستی پیروز بوده و آمریکایی ها با وجود هفت هزار میلیارد دلار هزینه و چند ده هزار کشته، چیزی جز بی اعتباری و بدبختی به دست نیاوردند.

سردار قاآنی با بیان اینکه آمریکایی و اروپایی ها به دلیل روحیه نامردی مرد میدان جنگ نیستند و صحنه اصلی را باخته اند، اظهار داشت:‌ آمریکا در میدان اصلی عرضه ندارند و دائماً شکست می خورند و این شعار نیست.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->