دولت جولانی اعلام آتش‌بس کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) صدور کیفرخواست برای مصطفی کواکبیان بابت اظهارات غیرمستند درباره هم‌خوابگی کاترین شکدم با افراد مهم مملکت عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: تزریق منابع مالی علاج بازار بورس نیست عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: در اخراج اتباع افغانستانی، نمی‌توانیم هم‌زبانی و مناسبات فرهنگی‌مان را فراموش کنیم نماینده مجلس: فعال‌سازی مکانیسم ماشه وضعیت را برای اروپایی‌ها بدتر می‌کند استاندار خراسان رضوی: اصلاح آیین‌نامه‌های اجرایی با مشارکت بخش خصوصی در دستور کار استان است واکنش محسن رضایی به تحولات سوریه | اعراب، بیدار شوید! ضرورت تعیین تکلیف لایحه سازمان ملی مهاجرت | برخی نمایندگان مجلس پیشنهاد بررسی لایحه در قالب اصل ۸۵ قانون اساسی را مطرح کرده‌اند شورای نگهبان میان‌دار اسلامیت و قانون‌گرایی وسایل نقلیه فرسوده یکی از دلایل اصلی ناترازی بنزین در کشور است پارلمان روسیه: فعالیت واتساپ در فضای دیجیتال روسیه نقض امنیت ملی است سئول، توکیو و واشنگتن بر حفظ قدرت بازدارندگی برابر کره‌شمالی هم‌پیمان شدند لزوم همکاری دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی برای شناسایی خانه‌های خالی آزادی‌خواه: دولت باید با پرداخت سریع مطالبات، مانع ضرر گندمکاران شود فیدان بر حمایت از تمامیت ارضی سوریه تأکید کرد ترامپ دوباره مدعی شد: توانایی هسته‌ای ایران را نابود کرده‌ایم سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟
سرخط خبرها

خزعلی: حذف ایران از کمیسیون مقام زن، زنگ خطری برای سازمان ملل و مجامع حقوق‌بشری است+ فیلم

  • کد خبر: ۱۴۱۰۳۹
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۲
خزعلی: حذف ایران از کمیسیون مقام زن، زنگ خطری برای سازمان ملل و مجامع حقوق‌بشری است+ فیلم
معاون امور زنان رئیس جمهور گفت: حذف ایران از کمیسیون مقام زن، زنگ خطری برای سازمان ملل و مجامع حقوق بشری است.

به گزارش شهرآرانیوز، انسیه خزعلی معاون امور زنان رئیس‌جمهور در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت با اشاره به حذف ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل اظهار داشت: ایران سال گذشته یعنی کمتر از ۹ ماه پیش به عضویت کمیسیون مقام زن درآمد، اما با جوسازی‌ها، حرکات رسانه‌ای و رویه غلط آمریکا و هم‌پیمانانش از این کمیسیون حذف شد در حالی که مشابه این موارد در کشور‌های دیگر وجود داشته، اما هیچ‌گاه چنین پیشنهادی داده نشده بود. این زنگ خطری برای سازمان ملل است.

معاون امور زنان رئیس جمهور درباره اعتراض ایران به این اقدام گفت: وزارت خارجه رایزنی‌هایی در این خصوص دشته و صحبت‌هایی هم با صحبت‌هایی که با اکوسوک (کمیسیون مقام زن) انجام شده است. نهاد‌هایی که در حوزه زنان فعالیت دارند نیز نامه‌نگاری‌هایی در این خصوص داشته‌اند و اعتراضات به سازمان ملل از سوی وزارت خارجه ادامه دارد و ایران از حقوق قانونی خود نخواهد گذشت.

خزعلی درباره لایحه بودجه برای کار‌های فرهنگی در حوزه زنان به خصوص اشتغال زنان، خاطرنشان کرد: نگاه خیلی خوبی در بودجه سال آینده در حوزه زنان داریم و اختیاراتی نیز به معاونت زنان داده شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->