ماجرای حاشیه اخیر سریال «غربت» چیست؟ آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر مشهد در هفته گذشته (۳ شهریور ۱۴۰۳) ماجرای تعطیلی پردیس تئاتر مستقل مشهد چیست؟ ماجرای درخواست کمک صابر ابر ، بازیگر سینما و تلویزیون، چیست؟ آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۳ شهریور ۱۴۰۳) برای مردی که عاشق ایران بود | یادی از محمدعلی اسلامی ندوشن به بهانه سالروز تولدش اجرای نقاشی حسن روح الامین و محمدعلی نادری در بامِ کربلای معلی کارمندان خراسان رضوی در روز کارمند رایگان سینما بروند + اسامی سینماها «اسپاسم» به جشنواره بین‌المللی فیلم زنان می‌رود تعطیلی سینما‌ها به مناسبت اربعین حسینی ۱۴۰۳ قرقیزستان و اروگوئه در راه اسکار ۲۰۲۵ آغاز اجرای نمایش «آدمکش» در «شمایل» مشهد + زمان نماهنگ «تنگه دلم» منتشر شد+ فیلم «سه کیلومتر تا پایان جهان» برنده جشنواره فیلم سارایوو شد تغییر چهره حیرت‌انگیز الهه رضایی، مجری قدیمی تلویزیون، بعد از ۴۳ سال + عکس سریال «غربت» و «جوکر ۲» بدون مجوز منتشر شدند توضیحات سمانه نائینی درباره آخرین وضعیت سلامت محمدعلی بهمنی (۱ شهریور ۱۴۰۳) برنامه «گل یا پوچ» یک‌شنبه پخش نخواهد شد + زمان و علت اکران فیلم سینمایی «سرآغاز» در گروه سینمایی هنر و تجربه
سرخط خبرها

بازنشر سه دفتر شعر از هوشنگ ابتهاج (سایه)

  • کد خبر: ۱۴۱۰۴۳
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۸
بازنشر سه دفتر شعر از هوشنگ ابتهاج (سایه)
سه دفتر شعر امیر هوشنگ ابتهاج با عناوین «تاسیان»، «سیاه‌مشق» و «بانگ نی» از سوی انتشارات کارنامه بازچاپ شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سه دفتر شعر امیر هوشنگ ابتهاج (ه. الف. سایه) شاعر نامدار ایرانی که به تازگی دار فانی را وداع گفت، از سوی نشر کارنامه تجدید چاپ شد.

این سه دفتر شعر با اسامی «تاسیان»، «سیاه مشق» و «بانگ نی» روانه بازار کتاب شده است.

دفتر شعر «تاسیان» برای نخستین بار در سال ۱۳۸۵ منتشر شد و شعر معروف ارغوان نیز در آن قرار دارد. اشعار این کتاب در اوزان نیمایی و قالب‌های غیرکلاسیک سروده است. شعر‌های این کتاب در فاصله بین سال‌های ۱۳۲۵ تا ۱۳۸۰ در قالب «شعر نو» سروده است که البته بسیاری از آن‌ها در مجموعه‌های ترکیبی قبلی شاعر نیز منتشر شده‌اند.

دفتر شعر «سیاه مشق» دربردارنده مجموعه اشعار موزون ابتهاج به سبک غزل، مثنوی، رباعی، دو بیتی و قطعه است که اولین نسخه آن نخستین بار در سال ۱۳۳۲ با ۳۶ غزل و در ۱۴۸ صفحه منتشر شده و به تازگی بازچاپ شده است.

کتاب «بانگ نی» نیز یک مثنوی بلند از ابتهاج است که در فاصله سال‌های دهه ۴۰ تا دهه ۶۰ سروده شده و برای نخستین بار در سال ۱۳۸۵ منتشر شده بود. به گفته منتقدان این دفتر شعر با نگاهی به رویداد‌های زمانه زیست شاعر و آرمان‌های آدمی به آینده چشم دارد.

امیر هوشنگ ابتهاج شاعر معاصر در تابستان سال جاری پس از طی یک دوره بیماری و در ۹۵ سالگی در آلمان درگذشت و پیکر وی پس از انتقال به ایران در زادگاهش شهر رشت به خاک سپرده شد.

با رفتن سایه آخرین برگ از دفتر پرحادثه غزل معاصر ورق خورد و شعر پارسی واپسین بازمانده سترگ خودش را از دست داد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->