آیا پخش سریال «تاسیان» متوقف شد؟ رایزنی فرهنگی ایران و ترکیه برای تقویت همکاری‌های کتابخانه‌ای «گفت‌وگویی درباره حقیقت در علم، هنر و دین» در کنفرانس مسکو نقد و بررسی کتاب دشنام‌های سرگردان در حوزه هنری خراسان رضوی «دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس
سرخط خبرها

بازنشر سه دفتر شعر از هوشنگ ابتهاج (سایه)

  • کد خبر: ۱۴۱۰۴۳
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۸
بازنشر سه دفتر شعر از هوشنگ ابتهاج (سایه)
سه دفتر شعر امیر هوشنگ ابتهاج با عناوین «تاسیان»، «سیاه‌مشق» و «بانگ نی» از سوی انتشارات کارنامه بازچاپ شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سه دفتر شعر امیر هوشنگ ابتهاج (ه. الف. سایه) شاعر نامدار ایرانی که به تازگی دار فانی را وداع گفت، از سوی نشر کارنامه تجدید چاپ شد.

این سه دفتر شعر با اسامی «تاسیان»، «سیاه مشق» و «بانگ نی» روانه بازار کتاب شده است.

دفتر شعر «تاسیان» برای نخستین بار در سال ۱۳۸۵ منتشر شد و شعر معروف ارغوان نیز در آن قرار دارد. اشعار این کتاب در اوزان نیمایی و قالب‌های غیرکلاسیک سروده است. شعر‌های این کتاب در فاصله بین سال‌های ۱۳۲۵ تا ۱۳۸۰ در قالب «شعر نو» سروده است که البته بسیاری از آن‌ها در مجموعه‌های ترکیبی قبلی شاعر نیز منتشر شده‌اند.

دفتر شعر «سیاه مشق» دربردارنده مجموعه اشعار موزون ابتهاج به سبک غزل، مثنوی، رباعی، دو بیتی و قطعه است که اولین نسخه آن نخستین بار در سال ۱۳۳۲ با ۳۶ غزل و در ۱۴۸ صفحه منتشر شده و به تازگی بازچاپ شده است.

کتاب «بانگ نی» نیز یک مثنوی بلند از ابتهاج است که در فاصله سال‌های دهه ۴۰ تا دهه ۶۰ سروده شده و برای نخستین بار در سال ۱۳۸۵ منتشر شده بود. به گفته منتقدان این دفتر شعر با نگاهی به رویداد‌های زمانه زیست شاعر و آرمان‌های آدمی به آینده چشم دارد.

امیر هوشنگ ابتهاج شاعر معاصر در تابستان سال جاری پس از طی یک دوره بیماری و در ۹۵ سالگی در آلمان درگذشت و پیکر وی پس از انتقال به ایران در زادگاهش شهر رشت به خاک سپرده شد.

با رفتن سایه آخرین برگ از دفتر پرحادثه غزل معاصر ورق خورد و شعر پارسی واپسین بازمانده سترگ خودش را از دست داد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->