رسالت خبرنگار؛ صدای مردم در عصر پیچیدگی ویدئو | حمید هیراد از روی تخت بیمارستان برای مخاطبانش نواخت «پیرپسر» دومین فیلم پرفروش سال ۱۴۰۴ شد | رکورد جدید برای سینمای اجتماعی «دزدان دریایی کارائیب ۶» با جانی دپ ساخته می‌شود «ترنج» روی صحنه تئاتر در مشهد | روایتی چندلایه از ایمان و تردید و عشق به امام رضا(ع) بعد از «تاسیان»، تینا پاکروان با «ماهدخت» به نمایش خانگی می‌آید آخرین اخبار از جشنواره نمایش‌های آئینی و سنتی | مدرسه‌ای به گستره ایران زمین پیاده‌روی جهانی اربعین با روایت ایرانیان خارج از کشور + فراخوان فراخوان بخش عکس جشنواره «سینما حقیقت» منتشر شد ویدئو | علی اوجی: هیچ‌وقت سر مزار پدرم نمی‌روم! ویدئو | تهیه‌کننده سووشون: رقص در «سووشون» عبور از خط قرمز نبود! روایتی از گروهک «فرقان» در شبکه مستند شبکه امید با شعار «انا علی العهد» به استقبال اربعین حسینی رفت «من حسین (ع) را دوست دارم»‌ به شبکه نسیم آمد ساختار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تغییر کرد + عکس همه چیز درباره سریال آتش و شبنم + خلاصه داستان و زمان بازپخش کدام فیلم ایرانی به اسکار می رود؟ اجرای ارکستر سمفونیک تهران با «نامیرا» در تالار وحدت + جزئیات سارا بهرامی و بهاره کیان افشار با سریال «بِرِتا» در شبکه خانگی
سرخط خبرها

«جلیل فتوحی‌نیا» در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) آرام گرفت

  • کد خبر: ۱۴۱۲۸۳
  • ۰۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۰
«جلیل فتوحی‌نیا» در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) آرام گرفت
صبح امروز مراسم خاکسپاری جلیل فتوحی‌نیا طراح صحنه و لباس سینما و تلویزیون ایران در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) برگزار شد.

به گزارش ایسنا، مراسم خاکسپاری این هنرمند امروز اول دی ماه با حضور جمعی از همکارانش برگزار شد و مراسم یادبودش فردا ساعت ۹:۳۰ صبح جمعه دوم دی ماه در مسجد نور در میدان فاطمی برگزار می‌شود.

پیکر جلیل فتوحی‌نیا در جوار مهدی اباسلط (نویسنده و فیلم‌ساز جوان) به خاک سپرده شد و مقبره کناری‌اش، مقبره‌ی زنده‌یاد سیف‌الله داد است.

جلیل فتوحی‌نیا حدود یک ماه گذشته را به دلیل سرطان در بیمارستان بستری بود و سه، چهار روز اخیر را هم در کما به سر برد و صبح چهارشنبه ۳۰ آذر ماه در ۵۲ سالگی از دنیا رفت.

فتوحی‌نیا متولد سال ۱۳۴۹ در سبزوار بود که دستیاری طراحی در فیلم سینمایی «می‌خواهم زنده بمانم» به کارگردانی ایرج قادری و طراحی صحنه و لباس فیلم‌های «عروس آتش»، «کوچه پاییز»، «سلام به انتظار»، «انت‌های قدرت» و «گنج» از دیگر آثار سینمایی او هستند. وی همچنین طراحی صحنه سریال‌های «داستان یک شهر» اصغر فرهادی، ««مختارنامه» و «سلمان فارسی» داود میرباقری را نیز برعهده داشته است.

تهیه کننده سریال «سلمان فارسی» هم در گفتگو با ایسنا جلیل فتوحی‌نیا را یکی از چهره‌های موثر در مسیر ساخت این پروژه تاریخی برشمرد و فقدان او را برای این پروژه، سخت دانست.

مجید برزگر (کارگردان)، امیر اثباتی (طراح صحنه و لباس)، علیرضا شجاع نوری (بازیگر) عوامل سریال سلمان فارسی (که آخرین کار زنده‌یاد فتوحی‌نیا بود) و جمعی از هم‌صنفی‌هایش در مراسم خاکسپاری حاضر بودند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->