زبان و ادبیات زنده است؛ نویسندگان باید خود را به‌روز نگه دارند انجمن موسیقی تئاتر به دنبال آثار نو + فراخوان حضور «باشو، غریبه کوچک» در پنجاهمین جشنواره فیلم تورنتو «محمد رسول‌الله»؛ فیلمی با مخاطب جهانی «فاتحه‌ای در کمین یک سکته»؛ رونمایی از کتاب جدید محمد دانشور در نگارخانه آسمان مشهد تتلو عفو‌ رهبری می‌گیرد؟ | ولادت پیامبر (ص) و‌ روز سرنوشت ساز برای آقای خواننده رقابت سریال‌سازان بزرگ در نمایش خانگی «اپرای عروسکی حافظ» با صدای علیرضا قربانی روی صحنه می‌رود ویدئو | درخواست جناب‌خان از رئیس‌جمهور | بیمارستان سوختگی چه شد؟ پژوهشگران برجسته در هیئت انتخاب سمینار تئاتر آیینی قرار گرفتند وقتی سریال‌ها در تلویزیون امن‌اند، اما در تلوبیون خطرناک! بهنام تشکر در نمایش «بار هستی» به روی صحنه می‌رود گزارشی از نمایشگاه شعر و نقاشی «و خون هنوز زنده است» در هنرخانه درخت | فریاد کلمات در تلفیق شعر و نقاشی آموزش داستان نویسی | گسل‌های آدمیزادی (بخش پنجم) درباره حسن عمید مؤلف پرفروش ترین لغت نامه فارسی | فرهنگِ ۱۵۰هزاردلاری زمان پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» با اجرای هادی حجازی‌فر آمیتاب باچان و شاهرخ خان در فیلم «دون» هم‌بازی شدند
سرخط خبرها

جایزه بهترین فیلم کوتاه «استاف ام‌ایکس» در دستان «نازپری»

  • کد خبر: ۱۴۱۶۷۳
  • ۰۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۰
جایزه بهترین فیلم کوتاه «استاف ام‌ایکس» در دستان «نازپری»
«نازپری» موفق به کسب جایزه بهترین فیلم کوتاه جشنواره «استاف ام‌ایکس» مکزیک شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فیلم کوتاه «نازپری» به نویسندگی، کارگردانی و تهیه‌کنندگی محمدرضا محمدی، موفق به کسب جایزه بهترین فیلم کوتاه بین‌الملل از هفتمین دوره جشنواره «استاف ام‌ایکس» مکزیک شد. این فیلم در ادامه حضور بین‌المللی خود، نامزد جایزه هزاردلاری بهترین فیلم کوتاه سال ۲۰۲۲ جشنواره فیلم کوتاه «اسلم» آمریکا و حضور در دو جشنواره معتبر «سینِ میکینگ» بنگلادش و «نورواک» آمریکا نیز شده است.

جشنواره فیلم کوتاه «اسلم» Slam، رویدادی رقابتی است که هر دو ماه یکبار توسط The Madlab Post آمریکا ارائه می‌شود و بر ایجاد بستری برای نمایش آثار فیلم‌سازان نوظهور و مطرح تمرکز دارد. برگزیدگان هر دوره، برای دریافت جایزه هزار دلاری دور نهایی، بار دیگر در فیلادلفیا به رقابت خواهند پرداخت. فیلم کوتاه «نازپری» با راهیابی به یک‌چهارم نهایی سال ۲۰۲۲ این جشنواره، به کسب جایزه در ماه بعد امیدوار است.

جشنواره فیلم «نورواک»، Norwalk توسط گروهی از مردم داوطلب متشکل از فیلم‌سازان، رهبران فرهنگی و دوستداران سینما که در نورواک زندگی و کار می‌کردند، تأسیس شده و هدف این گروه، گردهم آوردن جوامع محلی و تحریک به گفتگو‌های مستمر باتوجه‌به قدرت سینما بوده است.

سومین دوره این جشنواره از تاریخ ۲۰ تا ۲۲ ژانویه ۲۰۲۳ (۳۰ دی تا ۲ بهمن ۱۴۰۱) در کشور آمریکا برگزار می‌شود.

جشنواره بین‌المللی «سینِ میکینک» Cinemaking یکی از جشنواره‌های معتبر در جنوب آسیاست. این جشنواره از سال ۲۰۱۹ آغاز به کار کرده، ولی اولین دوره آن در سال ۲۰۲۰ در بنگلادش برگزار شده و از آن به بعد Cinemaking یکی از بزرگترین شرکت‌های پخش و تولید مشترک فیلم در آسیا به عنوان حامی، کنار این رویداد بوده است.

سومین دوره این جشنواره از ۲۴ تا ۲۸ فوریه ۲۰۲۳ (۵ تا ۹ اسفند ۱۴۰۱) در داکای بنگلادش برگزار خواهد شد.

فیلم کوتاه «نازپری»، قصه دختری افغانستانی را روایت می‌کند که در تلاش است مانع از ازدواج اجباری‌اش شود. این فیلم پیش‌ازاین تندیس جشنواره بهترین فستیوال جهانی فیلم Better World Film Festival را کسب کرده و در جشنواره‌های چلکینوفست روسیه، یوروشورتس لهستان، سما استکهلم، بینی‌سایا فیلیپین و... حضور داشته است. نازنین عسگری، فاطمه شیرازی، سید حسین حسینی، لطیفه موسوی‌نژاد بازیگران این فیلم کوتاه هستند.

عوامل فیلم کوتاه «نازپری» عبارتند از:

نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان: محمدرضا محمدی، مدیر فیلم‌برداری: رضا دیدار، تدوین: هادی شیبانی، صدابردار: محمدجواد قربانی، مدیر تولید: سهراب سلطانی، صداگذاری: مصطفی ملک، اصلاح رنگ: مرتضی عادل سحرخیز، مشاور رسانه‌ای: علی کشاورز.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->