آیت‌الله علم‌الهدی: جهاد خدمت‌رسانی نقطه قوت نظام اسلامی است | نقش تحسین برانگیز هلال‌احمر در کنترل حادثه بندر شهید رجایی وزیر ارتباطات: سرعت ۵۰۰ مگابیت در ثانیهٔ اینترنت همراه فراگیر خواهد شد عراقچی به عمان سفر کرد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) ساعت برگزاری دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب طرح دوفوریتی فوق‌العاده خاص برای شهرداری‌ها و کارکنان اجرایی کشور + فیلم ادامه تنش قاهره و تل‌آویو بر سر غزه | مصر تعیین سفیر جدید برای تل‌آویو را به تعویق انداخت تشدید تدابیر امنیتی در بغداد پیش از برگزاری اجلاس سران عرب مخالفت محمود عباس با مدیریت غزه توسط آمریکا وزیر خارجه: از هیچ کوششی جهت کاهش تنش میان کشور‌های همسایه دریغ نمی‌کنیم استقبال ترامپ از پیشنهاد پوتین برای مذاکره مستقیم با کی‌یف قالیباف: باید برای اثبات کارایی و کارآمدی دین، در اداره جامعه بکوشیم آخرین اخبار از دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به میزبانی عمان (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) «سیدعلی مدنی‌زاده» برای تصدی پست وزارت اقتصاد به مجلس معرفی می‌شود+بیوگرافی و سوابق بیانیه مشترک اوکراین و اتحادیه اروپا | آتش‌بس بی‌قیدوشرط با روسیه تظاهرات در تل‌آویو با درخواست توقف جنگ و بازگرداندن فوری اسرا ابراز نگرانی یونیسف: طرح اسرائیل برای امدادرسانی انتخاب بین کوچ یا مرگ است هند، پاکستان را به نقض آتش‌بس متهم کرد لیبرمن: روابط اسرائیل و آمریکا در بدترین وضعیت قرار دارد نخست‌وزیر پاکستان: در جنگ با هند پیروز شدیم عراقچی: بر حق خود برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای به شمول غنی‌سازی اصرار داریم عراقچی وارد قطر شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) آتش‌بس بین هند و پاکستان، شروع‌نشده تمام شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت یک وساطت مشکوک فرمانده نیروی دریایی انگلیس به دلیل رسوایی جنسی استعفا کرد دیدار مقامات چین و آمریکا در ژنو پس از هفته‌ها تنش (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران از اعلام آتش‌بس میان هند و پاکستان استقبال کرد جولانی و پادشاه بحرین در منامه دیدار کردند پایگاه صهیونیستی «رامات دیوید» از سوی جنگنده اسرائیلی بمباران شد!
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور: رویکرد بودجه سال آینده پرهیز از تورم‌زایی است

  • کد خبر: ۱۴۱۷۷۳
  • ۰۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۱
  • ۱
رئیس‌جمهور: رویکرد بودجه سال آینده پرهیز از تورم‌زایی است
رئیس جمهور پرهیز از تورم‌زایی را محوری‌ترین مساله مورد توجه در تنظیم بودجه سال آینده عنوان کرد و گفت: دولت همه تلاش خود را به کار گرفته تا از هر تصمیم و اقدامی که موجب تورم‌زایی در کشور می‌شود از جمله افزایش نقدینگی و خلق پول، پرهیز شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه عصر یکشنبه هیات دولت، چهارم دی، با بیان اینکه دولت همه تلاش خود را به کار گرفت تا لایحه بودجه واقع‌بینانه تدوین شود، «پرهیز از تورم‌زایی» را محوری‌ترین مسأله مورد توجه در تنظیم بودجه سال آینده عنوان کرد و گفت: دولت همه تلاش خود را به کار گرفته تا از هر تصمیم و اقدامی که موجب تورم‌زایی در کشور می‌شود از جمله افزایش نقدینگی و خلق پول، پرهیز شود.

آیت‌الله رئیسی بر تسریع در تدوین برنامه هفتم توسعه نیز تأکید کرد و افزود: دولت و مجلس با همت مضاعف و به صورت تمام وقت تلاش خواهند کرد قانون بودجه و برنامه توسعه در موعد مقرر تصویب شوند.

رای اعتماد هیات دولت به کرمی برای سمت استانداری سیستان و بلوچستان

در این جلسه همچنین اعضای هیات دولت به محمد کرمی به عنوان استاندار جدید سیستان و بلوچستان رای اعتماد دادند.

آیت الله رئیسی با قدردانی از تلاش‌های حسین مدرس خیابانی استاندار سابق در امر توسعه سیستان و بلوچستان، بر ضرورت تداوم توسعه اقتصادی این استان تاکید و به استاندار جدید توصیه کرد: با بهره‌گیری از ظرفیت‌های متنوع انسانی سیستان و بلوچستان و با همراهی همه قشرها، اقوام و مذاهب همت خود را بر حل مشکلات اقتصادی قرار دهید و در این زمینه از کمک و همکاری اعضای هیات دولت نیز استفاده کنید.

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت استان سیستان و بلوچستان در نقشه آمایش سرزمینی کشور افزود: وجود مرز‌های طولانی در استان برای ما فرصت است و امیدواریم با مشارکت عمومی و گسترش و رونق فعالیت‌های اقتصادی شاهد نشاط و پیشرفت هر چه بیشتر سیستان و بلوچستان باشیم.

آیت الله رئیسی در ابتدای سخنان خود با تسلیت ایام شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س)، اخلاص، توجه و گره‌گشایی از کار مردم، شجاعت در دفاع از ولایت، استقامت در مسیر حق و حضور در عرصه سیاسی و اجتماعی در کنار توجه به تعالی خانواده را از ویژگی‌های شخصیتی حضرت صدیقه طاهره (س) عنوان کرد و با توصیه همگان به الگوگیری از سیره فاطمی اظهار داشت: مردم انتظار دارند دولتمردان فاطمی زندگی کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۴۶ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۵
0
0
زرشک
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->