ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟ درباره قاسم ارفع که فردوسی را دوباره دفن کرد | یَلی بیرون شاهنامه فاضلاب سرگردان و دردسر‌های مردم مشهد شهردار مشهد مقدس: روابط عمومی، آینه تمام‌نمای عملکرد سازمان و پل ارتباطی میان شهروندان و مدیریت شهری است شهردار منطقه ۴ مشهد مقدس: ساخت شهر بدون ترویج فرهنگ شهدا، ناتمام است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم جو نسبتاً پایدار و احتمال بارش باران در برخی نقاط روابط عمومی نوین صدای مردم، زبان توسعه «باره توس» بی‌بار مانده است | دیوار دورتادور شهر تابران توس نیازمند بازسازی است توسعه و توازن شهری مشهد با ساخت بوستان ۷۳ هکتاری «کرامت» ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اشتغال مجدد بازنشستگان تأمین اجتماعی، مستمری را قطع می‌کند آماده‌باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر
سرخط خبرها

۱۱۶ تن گوشت گوساله منجمد با قیمت ۳۸ هزار تومان در بازار مشهد

  • کد خبر: ۱۴۱۹۶
  • ۱۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۹
۱۱۶ تن گوشت گوساله منجمد با قیمت ۳۸ هزار تومان در بازار مشهد
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: به تازگی نیز ۱۱۶ تن گوشت گوساله منجمد طرح تنظیم بازار وارد استان شده که به قیمت هر کیلو ۳۸۰ هزار ریال از طریق فروشگاه‌های زنجیره‌ای منتخب در اختیار اقشار کم درآمد بویژه ساکنین حاشیه شهر مشهد قرار می‌گیرد.
علی رسولیان افزود: همچنین در این مدت ۵۳ هزار و ۹۰۱ بازرسی از مراکز تولید و عرضه در این استان انجام شد که در این بازرسی‌ها پنج هزار و ۶۰۷ متخلف شناسایی گردید.

وی ادامه داد: امسال بویژه پس از اجرای طرح سهمیه بندی بنزین، نشست‌های کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی به صورت منظم برگزار شد تا تصمیمات به موقع و متناسب با شرایط فعلی بازار گرفته شود و این امر یکی از دلایل اصلی مناسب بودن قیمت بیشتر کالا‌ها در این استان است.

معاون استاندار خراسان رضوی گفت: در نشست امروز کارگروه تنظیم بازار استان بررسی قیمت چند نوع کالا از ۱۹ آذر تا ۱۹ دی ماه نشان داد قیمت ۲۱ قلم کالا به طور متوسط ۸.۶ درصد افزایش و قیمت ۱۶ قلم کالا به طور متوسط ۱۰.۹ درصد کاهش داشته و قیمت ۱۶ قلم کالا نیز بدون تغییر بوده است.

وی افزود: در بین اقلامی که در این مدت با افزایش قیمت مواجه شدند، پیاز بیشترین تغییر قیمتی را داشته که در نشست امروز مقرر شد طی توافق با کشاورزان، عرضه پیاز در بازار خراسان رضوی افزایش یابد.

وی ادامه داد: در یک ماه گذشته قیمت آهن نیز افزایش یافته که رسیدگی به دلایل افزایش آن در اختیار استان خراسان رضوی نیست و این افزایش قیمت در سطح ملی رخ داده است.

رسولیان گفت: بیشترین کاهش قیمت کالا در این استان طی یک ماه گذشته مربوط به کالا‌های اساسی مانند گوشت قرمز، گوشت مرغ، برنج و گوجه فرنگی بوده که در بین این کالا‌ها قیمت گوشت مرغ از قیمت متوسط آن در کشور کمتر بوده است.

وی افزود: دلایل پایین بودن قیمت گوشت مرغ در خراسان رضوی، افزایش جوجه ریزی و خرید تضمینی گوشت مرغ از مرغداران استان است به طوری که در ۹ ماه امسال ۶۵ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام گرفته که ۱۰ میلیون قطعه بیشتر از مدت مشابه سال گذشته بوده و تاکنون ۴۰۰ تن گوشت مرغ از مرغداران به صورت تضمینی خریداری و ذخیره شده است.

معاون استاندار خراسان رضوی ادامه داد: قیمت گوشت قرمز گوسفند و شکر نیز در این استان تا حد زیاد از قیمت متوسط آن در کشور کمتر بوده و کمترین قیمت گوشت گوسفند در کشور مربوط به خراسان رضوی است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->