ضرورت تعیین تکلیف لایحه سازمان ملی مهاجرت | برخی نمایندگان مجلس پیشنهاد بررسی لایحه در قالب اصل ۸۵ قانون اساسی را مطرح کرده‌اند شورای نگهبان میان‌دار اسلامیت و قانون‌گرایی وسایل نقلیه فرسوده یکی از دلایل اصلی ناترازی بنزین در کشور است پارلمان روسیه: فعالیت واتساپ در فضای دیجیتال روسیه نقض امنیت ملی است سئول، توکیو و واشنگتن بر حفظ قدرت بازدارندگی برابر کره‌شمالی هم‌پیمان شدند لزوم همکاری دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی برای شناسایی خانه‌های خالی آزادی‌خواه: دولت باید با پرداخت سریع مطالبات، مانع ضرر گندمکاران شود فیدان بر حمایت از تمامیت ارضی سوریه تأکید کرد ترامپ دوباره مدعی شد: توانایی هسته‌ای ایران را نابود کرده‌ایم سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دادستان کل کشور: نامه‌ای به وزیر خارجه فرستادیم تا ترور شهید سلیمانی از نظر حقوق بین‌الملل پیگیری شود

  • کد خبر: ۱۴۲۰۱
  • ۲۰ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۹
دادستان کل کشور: نامه‌ای به وزیر خارجه فرستادیم تا ترور شهید سلیمانی از نظر حقوق بین‌الملل پیگیری شود
دادستان کل کشور ترور و به شهادت رساندن شهید سپهبد قاسم سلیمانی را قابل تعقیب دانست و گفت: به وزیر خارجه نامه دادیم تا ترور شهید سلیمانی از نظر حقوق بین‌الملل پیگیری شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در حاشیه آئین معارفه دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ترور و به شهادت رساندن سردار حاج قاسم سلیمانی به لحاظ حقوقی و بین‌المللی یک عمل جنایتکارانه و قابل تعقیب بوده و ما در راستای وظایف و تکالیف حقوقی که داریم نامه‌ای را برای وزیر محترم امور خارجه ارسال کرده‌ایم.
وی هدف از نامه به وزارت امور خارجه را پیگیری ترور و به شهادت رساندن سپهبد سلیمانی به لحاظ حقوقی در سطح بین‌المللی عنوان کرد و افزود: ترامپ قابل تعقیب جزایی بوده و از لحاظ مقررات بین‌المللی باید مجازات شود، زیرا در خاک کشور دیگری مرتکب جنایت و ترور سپهبد سلیمانی شده است.
منتظری با اشاره به اینکه سپهبد سلیمانی با دعوت دولت عراق وارد آن کشور شده بود، ادامه داد: شهید سلیمانی در بغداد به شهادت رسید و امیدواریم این مسئله طبق قوانین بین‌المللی نیز پیگیری شود.
وی می‌گوید: از دستگاه‌های مدعی حقوق بشر در سطح بین‌الملل هیچ انتظاری نداریم که بتوانند و بخواهند این امر را انجام دهند، اما ما به وظیفه خود در این زمینه عمل می‌کنیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->