بیانیه وزارت خارجه عربستان: آماده کمک به برادران ایرانی هستیم پزشکیان: صلح و اعتماد گمشده‌های امروز بشر هستند قتل نمازگزاری در فرانسه با ده‌ها ضربه چاقو واکنش ترامپ به حملات اخیر روسیه به کی‌یف یمن به ۲ هدف راهبردی در یافا و عسقلان و ناو‌های آمریکایی حمله پهپادی کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) با تحلیل شرایط، احساسی عمل نکنیم توضیحات عراقچی در پایان دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا+ فیلم زمان و مکان دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد دور سوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به پایان رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه امدادرسانی برای حادثه انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور رئیس جمهور پزشکیان برای بررسی وضعیت و علل حادثه بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی درباره دیدار با ترامپ: «بسیار نمادین» بود و می‌تواند «تاریخی» شود بقائی از ادامه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در فضای جدی خبرداد توضیحات بقائی درباره جزئیات دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا کورسک روسیه آزاد شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله پهپادی ارتش ترکیه به شمال عراق (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) توافق رؤسای جمهور آمریکا و اوکراین درباره ادامه مذاکرات (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهادت ۵۶ فلسطینی در غزه | شمار شهدا به ۵۱ هزار و ۴۹۵ نفر رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به پایگاه هوایی صهیونیست‌ها (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: موضوع توان دفاعی در مذاکرات مطرح نبوده و نیست دستور ویژه وزیر کشور به استاندار هرمزگان در پی انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین پیشنهاد حماس برای تحقق آتش‌بس ۵ ساله در غزه تظاهرات مردم آلمان در محکومیت کشته‌شدن جوان سیاه‌پوست به دست پلیس جان کری: ترامپ به دنبال صلح بین اوکراین و روسیه است دیدار وزرای میراث فرهنگی ایران و ترکیه | صالحی امیری: توسعه گردشگری، نیاز دو کشور است ۱۹ حمله هوایی آمریکا به یمن | اعتراف به کشتار غیرنظامیان یمنی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تیراندازی مجدد پاکستان در مرز کشمیر (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: باید از بحث‌های حاشیه‌ای و غیرمهم در عمل، نه در حرف، پرهیز کنیم
سرخط خبرها

داده‌های نظامیان آمریکا در اینترنت حراج شد

  • کد خبر: ۱۴۲۱۵۶
  • ۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۱
داده‌های نظامیان آمریکا در اینترنت حراج شد
روزنامه نیویورک تایمز گزارش داد، چند محقق آلمانی بعد از خرید دستگاه‌های شناسایی بیومتریک در وب سایت حراج اینترنتی "ای.بی" داده‌های حساس ارتش آمریکا را روی کارت‌های حافظه‌ آنها پیدا کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ از جمله این داده ها، اثر انگشت‌ها، اسکن عنبیه، عکس، اسم و توضیحات مربوط به نیروهایی عمدتا اهل عراق و افغانستان است. بسیاری از آنها طبق این گزارش با ارتش آمریکا همکاری داشته و در صورتی که این دستگاه‌ها به دست افراد نادرست بیفتد ممکن است هدف حمله قرار بگیرند.

براساس این گزارش یک گروه از محققان تحت عنوان "باشگاه رایانه‌ای آشوب" تحت رهبری ماتیاس مارکس، شش عدد از این دستگاه‌ها را در وبسایت حراج اینترنتی ای.بی اکثرا با قیمت زیر ۲۰۰ دلار خریدند. آنها پس از خواندن گزارشی در سال ۲۰۲۱ در رسانه اینترسپت مبنی بر اینکه طالبان به یک سری دستگاههای شناسایی بیومتریک مشابه به ارتش آمریکا دست یافته‌اند، تشویق  به یافتن آنها شدند . به این ترتیب، آنها می‌خواستند ببینند که آیا آنها حاوی اطلاعات شناسایی افراد همکار با ارتش آمریکا که می تواند آنها را در معرض خطر قرار دهد هستند یا خیر.

بر اساس این گزارش آنها از مشاهده نتایج "شوکه شدند."  آنها در کارت حافظه یکی از دستگاه‌ها اسامی، ملیت‌ها، عکس‌ها، اثر انگشت‌ها و اسکن‌های عنبیه ۲۶۳۲ نفر را یافتند. یک سری فراداده‌ های دیگر نیز نشان داد از آنها در تابستان سال ۲۰۱۲ در نزدیکی قندهار و افغانستان استفاده شده است. همچنین یک دستگاه دیگر هم در سال ۲۰۱۳ در نزدیکی اردن استفاده شده و حاوی اثر انگشت‌ها و اسکن‌های عنبیه یک گروه کوچک از پرسنل نظامی آمریکا است.

به نوشته یک دستورالعمل درباره این دستگاه‌ها مربوط به سال ۲۰۱۱، یک چنین دستگاه هایی با هدف شناسایی شبه نظامیان، شناسایی دسترسی اتباع محلی و کشورهای ثالث به پایگاه‌های آمریکا و مرتبط کردن افراد با وقایع استفاده شدند. مارکس به روزنامه نیویورک تایمز گفت: "این آزاردهنده بود که ارتش آمریکا حتی تلاش نکرده از این داده‌ها حفاظت کند. آنها اهمیتی به این ریسک ندادند و یا ریسک را نادیده گرفتند."

یکی از این دستگاه‌ها در یک حراج نظامی خریداری شد و فروشنده گفت که از وجود اطلاعات حساس روی آن اطلاعی نداشته است. داده های حساس روی یک کارت حافظه ذخیره ‌شده، بنابراین ارتش آمریکا می‌توانست خطر را با حذف یا نابود کردن کارت‌ها قبل از فروش آنها، از بین ببرد.

ژنرال پاتریک اس. رایدر سخنگوی وزارت دفاع آمریکا به نیویورک تایمز گفت: "از آنجایی که ما اطلاعات موجود در دستگاه‌ها را بررسی نکرده‌ایم، این وزارتخانه قادر به تأیید صحت داده‌های ادعایی یا اظهارنظر دیگری در مورد آن نیست. وزارت دفاع آمریکا درخواست می کند که هر دستگاهی که تصور می شود حاوی اطلاعات شناسایی شخصی است برای تجزیه و تحلیل بیشتر بازگردانده شود."

با توجه به حساسیت این داده‌ها، این گروه قصد دارد هر گونه اطلاعات شناسایی شخصی که در دستگاه ها یافت می شوند را حذف کند. محقق دیگری خاطرنشان کرد که هر فردی که اطلاعاتش در چنین دستگاه‌هایی یافت شود، حتی اگر هویت خود را تغییر داده  ایمن نیست و باید دولت آمریکا به او پناهندگی دهد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->