جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

داده‌های نظامیان آمریکا در اینترنت حراج شد

  • کد خبر: ۱۴۲۱۵۶
  • ۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۱
داده‌های نظامیان آمریکا در اینترنت حراج شد
روزنامه نیویورک تایمز گزارش داد، چند محقق آلمانی بعد از خرید دستگاه‌های شناسایی بیومتریک در وب سایت حراج اینترنتی "ای.بی" داده‌های حساس ارتش آمریکا را روی کارت‌های حافظه‌ آنها پیدا کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ از جمله این داده ها، اثر انگشت‌ها، اسکن عنبیه، عکس، اسم و توضیحات مربوط به نیروهایی عمدتا اهل عراق و افغانستان است. بسیاری از آنها طبق این گزارش با ارتش آمریکا همکاری داشته و در صورتی که این دستگاه‌ها به دست افراد نادرست بیفتد ممکن است هدف حمله قرار بگیرند.

براساس این گزارش یک گروه از محققان تحت عنوان "باشگاه رایانه‌ای آشوب" تحت رهبری ماتیاس مارکس، شش عدد از این دستگاه‌ها را در وبسایت حراج اینترنتی ای.بی اکثرا با قیمت زیر ۲۰۰ دلار خریدند. آنها پس از خواندن گزارشی در سال ۲۰۲۱ در رسانه اینترسپت مبنی بر اینکه طالبان به یک سری دستگاههای شناسایی بیومتریک مشابه به ارتش آمریکا دست یافته‌اند، تشویق  به یافتن آنها شدند . به این ترتیب، آنها می‌خواستند ببینند که آیا آنها حاوی اطلاعات شناسایی افراد همکار با ارتش آمریکا که می تواند آنها را در معرض خطر قرار دهد هستند یا خیر.

بر اساس این گزارش آنها از مشاهده نتایج "شوکه شدند."  آنها در کارت حافظه یکی از دستگاه‌ها اسامی، ملیت‌ها، عکس‌ها، اثر انگشت‌ها و اسکن‌های عنبیه ۲۶۳۲ نفر را یافتند. یک سری فراداده‌ های دیگر نیز نشان داد از آنها در تابستان سال ۲۰۱۲ در نزدیکی قندهار و افغانستان استفاده شده است. همچنین یک دستگاه دیگر هم در سال ۲۰۱۳ در نزدیکی اردن استفاده شده و حاوی اثر انگشت‌ها و اسکن‌های عنبیه یک گروه کوچک از پرسنل نظامی آمریکا است.

به نوشته یک دستورالعمل درباره این دستگاه‌ها مربوط به سال ۲۰۱۱، یک چنین دستگاه هایی با هدف شناسایی شبه نظامیان، شناسایی دسترسی اتباع محلی و کشورهای ثالث به پایگاه‌های آمریکا و مرتبط کردن افراد با وقایع استفاده شدند. مارکس به روزنامه نیویورک تایمز گفت: "این آزاردهنده بود که ارتش آمریکا حتی تلاش نکرده از این داده‌ها حفاظت کند. آنها اهمیتی به این ریسک ندادند و یا ریسک را نادیده گرفتند."

یکی از این دستگاه‌ها در یک حراج نظامی خریداری شد و فروشنده گفت که از وجود اطلاعات حساس روی آن اطلاعی نداشته است. داده های حساس روی یک کارت حافظه ذخیره ‌شده، بنابراین ارتش آمریکا می‌توانست خطر را با حذف یا نابود کردن کارت‌ها قبل از فروش آنها، از بین ببرد.

ژنرال پاتریک اس. رایدر سخنگوی وزارت دفاع آمریکا به نیویورک تایمز گفت: "از آنجایی که ما اطلاعات موجود در دستگاه‌ها را بررسی نکرده‌ایم، این وزارتخانه قادر به تأیید صحت داده‌های ادعایی یا اظهارنظر دیگری در مورد آن نیست. وزارت دفاع آمریکا درخواست می کند که هر دستگاهی که تصور می شود حاوی اطلاعات شناسایی شخصی است برای تجزیه و تحلیل بیشتر بازگردانده شود."

با توجه به حساسیت این داده‌ها، این گروه قصد دارد هر گونه اطلاعات شناسایی شخصی که در دستگاه ها یافت می شوند را حذف کند. محقق دیگری خاطرنشان کرد که هر فردی که اطلاعاتش در چنین دستگاه‌هایی یافت شود، حتی اگر هویت خود را تغییر داده  ایمن نیست و باید دولت آمریکا به او پناهندگی دهد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->