حمله راکتی حزب‌الله برای نخستین بار به شهرک صهیونیست نشین تسوریال انفجارهای شدید در حیفا و عکا در سرزمین‌های اشغالی باقری حادثه تیراندازی در عمان را محکوم کرد نانسی پلوسی از هریس حمایت کرد مقامات امنیتی اسرائیل با خروج از غزه موافقت کردند باقری‌کنی: حمایت بی‌دریغ یمن از مردم مظلوم غزه مایه مباهات امت اسلامی است حزب‌الله لبنان محل استقرار نظامیان صهیونیست را هدف قرار داد یورش نظامیان صهیونیست به «طولکرم» (یکم مرداد ۱۴۰۳) نیروی دریایی سپاه: شناور خارجی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس را توقیف کردیم (یکم مرداد ۱۴۰۳) نگرانی سخنگوی «گوترش» از حمله اسرائیل به یمن حمله اسرائیل به خان‌یونس ۷۰ شهید و بیش از ۲۰۰ مجروح برجای گذاشت (یکم مرداد ۱۴۰۳) ایروانی: ایران کاملاً متعهد به کمک به راه‌حل سیاسی بحران سوریه است آیین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ابلاغ شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) انهدام جنگ‌افزارهای متجاوز صهیونیستی از سوی قسام پزشکیان: حساب مردمی که به هر دلیلی ناراضی هستند، از دشمنان و بددلان جداست حملات سنگین مقاومت لبنان به شمال سرزمین‌های اشغالی + فیلم (یکم مرداد ۱۴۰۳) حمله وزیر تندرو رژیم صهیونیستی به ارتش اسرائیل فرماندار یک ایالت آمریکا: «ترامپ» یک جنایتکار، مرتکب تجاوز جنسی و دروغگوی مادرزاد است العربیه مدعی توقیف نفتکشی باپرچم «توگو» در ۶۱ مایلی بوشهر شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) اردوغان و بشار اسد دیدار می‌کنند؟
سرخط خبرها

کمبود ۱۰۶ قلم دارو در کشور| ذخایر دارویی بالای ۶ ماه به ۶۰ درصد رسید

  • کد خبر: ۱۴۲۲۱۵
  • ۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۷
کمبود ۱۰۶ قلم دارو در کشور| ذخایر دارویی بالای ۶ ماه به ۶۰ درصد رسید
مشاور سازمان غذا و دارو با بیان این‌که کمبود بحرانی داروها از ۲۲۰ قلم به ۱۰۶ قلم در ماه جاری رسید، گفت: ذخایر دارویی بالای ۶ ماه در کشور ما به بالای ۶۰ درصد رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، سجاد اسماعیلی با بیان این‌که سازمان غذا و دارو تعریف مشخصی ازکمبود‌های دارویی دارد؛ اظهار کرد: در صورتی که یک دارو بر اساس نام ژنریک آن دچار کمبود باشد آن را کمبود می‌دانیم. دارو‌های وارداتی که مشابه تولید داخلی دارند جزو کمبود‌ها به حساب نمی‌آیند.

وی ادامه داد: کمبود‌های زیر یک ماه که به عنوان کمبود‌های بحرانی تلقی می‌شود؛ در حال حاضر از ۲۲۰ قلم در ماه گذشته به ۱۰۶ قلم دارو در ماه جاری رسیده است.

اسماعیلی با بیان این‌که سازمان غذا و دارو در حال تلاش برای افزایش موجودی دارو‌های دچار کمبود است؛ اضافه کرد: ذخایر دارویی بالای ۶ ماه در کشور ما به بالای ۶۰ درصد رسیده به این معنا که ذخیره بیش از ۶۰ درصد دارو‌های موجود در کشور، به اندازه نیاز ۶ ماه و بیشتر، رسیده است و در تلاش هستیم که تأمین دارو‌های حیاتی بهبود یابد.

مشاور رسانه‌ای رئیس سازمان غذا و دارو درباره نحوه پایش کمبود‌های دارویی در کشور اظهار کرد: در زمینه پایش کمبود‌های دارویی و مدیریت رخداد‌های زنجیره تأمین دارو، سازمان غذا و دارو از چند بخش استعلام می‌گیرد؛ یکی از این بخش‌ها، سامانه تی‌تک است که اگر شرکتی دارو را کمتر از میزان موردنیاز تأمین کند؛ اخطار کمبود آن به سازمان غذا و دارو داده می‌شود. همچنین معاونت‌های غذا و داروی استان‌ها نیز آمار کمبود‌های سطح عرضه در هر استان را جمع‌آوری و گزارش آن را به صورت هفتگی به سازمان غذا و دارو اعلام می‌کنند.

وی افزود: داروخانه‌ها و انجمن داروسازان و توزیع‌کنندگان دارو نیز گزارش میزان کمبود‌های دارویی را به سازمان غذا و دارو ارسال می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->