شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند+ویدئو افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴
سرخط خبرها
رییس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد:

ایجاد گرمخانه‌ها با هدف حمایت از حقوق شهروندان آسیب‌دیده

  • کد خبر: ۱۴۲۵۱
  • ۲۰ دی ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۵
ایجاد گرمخانه‌ها با هدف حمایت از حقوق شهروندان آسیب‌دیده
معاون شهردارمشهد گفت: توسعه و تجهیز گرمخانه‌ها دنبال می‌شود و هدف اصلی صیانت از حقوق همه شهروندان به ویژه افراد آسیب‌دیده اجتماعی است.
به گزارش شهرآرا نیوز، محمدمحسن مصحفی، معاون شهردار مشهد و رییس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد در بازدید از گرمخانه سرای سبز زندگی و چهار مرکز نگهداری از افراد کارتن خواب، افزود: متأسفانه مهم‌ترین آسیبی که در ارتباط با آسیب‌دیدگان اجتماعی و افراد کارتن‌خواب وجود دارد این است که تعداد قابل توجهی از این افراد، توسط خانواده خود طرد شده‌اند و این افراد بیش از آنکه به دلیل محرومیت از مسکن به خاطر فقر اقتصادی رنج ببرند، از محرومیت اجتماعی ناشی از قطع ارتباط با خانواده و اجتماع آسیب می‌بینند.

وی تصریح کرد: گرچه وظیفه شهرداری در قبال کارتن خواب‌ها را می‌توان به اسکان در سرپناه موقت و تغذیه آنان محدود کرد، واقعیت این است که این موارد به حل مشکل اصلی کارتن‌خواب‌ها منجر نمی‌شود و تا زمانی که سیاست‌گذاری اجتماعی و زمینه بازگشت این گروه از شهروندان به خانواده فراهم نشود، چرخه پرهزینه رفت و آمد کارتن‌خواب بین خیابان و گرمخانه ادامه دارد.

رییس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: سیاست‌گذاری در قبال کارتن‌خواب‌ها، نباید محدود به جذب، اسکان و تغذیه این شهروندان توسط شهرداری باشد، بلکه باید با رویکردی جامع‌تر، کارتن خوابی و آسیب‌های مرتبط با این پدیده را واکاوی کرد و مسئولیت تمام ارکان و اجزای نظام اجتماعی را در قبال این پدیده روشن ساخت.

مصحفی افزود: اگر شهرداری در فصل سرما برای جمع‌آوری و هدایت کارتن‌خواب‌ها به گرمخانه‌ها اقدامی انجام ندهد، خطر مرگ آنان را تهدید میکند و از این رو، به تازگی با مصوبه شورای اسلامی شهر مشهد، تعداد ۵ گرمخانه توسط سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری به منظور ارائه خدمات مناسب به شهروندانی که سرپناهی در روز‌های سرد سال ندارند، راه‌اندازی شده است.

وی ضمن اعلام این خبر که ظرفیت مجموع گرمخانه‌های شهرداری بالغ بر ۶۰۰ نفر است، تصریح کرد: برای احداث حداقل ۲ گرمخانه جدید دیگر در نقاط پیرامونی و کم‌برخوردار شهر مشهد تلاش می‌کنیم.

معاون شهردار مشهد گفت: نوع ارائه خدمات در این گرمخانه‌ها حمایتی است و با هدف جلوگیری از افزایش آسیب‌های اجتماعی صورت می‌گیرد.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->