شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد
سرخط خبرها

هشدار! موج تازه‌ای از کرونا در راه است

  • کد خبر: ۱۴۲۹۹۳
  • ۱۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۲
  • ۱
هشدار! موج تازه‌ای از کرونا در راه است
میزان مراجعات سرپایی به مراکز منتخب کرونا در مشهد ۵ درصد افزایش یافته است.

سعیده آل‌ابراهیم | شهرآرانیوز؛ «دیر و زود دارد، اما سوخت و سوز ندارد.» این روز‌ها این ضرب‌المثل مصداق بارز ویروس کرونا و موج‌های پی‌در‌پی آن است. هر بار که اوضاع بهتر می‌شود، دوباره از یک‌سو شاهد اوج‌گیری کرونا هستیم. پس از گذشت سه سال از شیوع این ویروس، این روز‌ها وارد موج هشتم این بیماری شده‌ایم؛ این در حالی است که به گفته بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، «حدود سه ماه است که آمار فوتی‌های کرونا درکشور زیر ۱۰ نفر و در برخی روز‌ها نیز صفر بوده است.»

هشتم دی‌ماه و هم‌زمان با اینکه در کشورمان خبر مشاهده اولین موارد ابتلا به زیرسویه‌های امیکرون در سه نفر منتشر شد، احتمال بروز موج بعدی در ایران نیز قوت بیشتری گرفت؛ احتمالی که اگر سریع‌تر با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، بال و پر آن را نچینیم، ممکن است دوباره سلامتمان را به غنیمت ببرد.

کرونا نزدیک به وضعیت سرخ

این روز‌ها دوباره زنگ خطر این بیماری به صدا درآمده و کرونا در کشور‌های اروپایی، آمریکا، چین و‌... دست به کار شده است. از‌آنجا‌که با ابراز نگرانی بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، بیم آن می‌رود که دوباره شاهد تکرار روز‌های تلخ کرونایی باشیم و براساس اعلام وزارت بهداشت، تاکنون مجموع بیماران کووید‌۱۹ به ۷ میلیون‌و‌۵۶۱‌هزار‌و‌۱۴۰ نفر و مجموع جان‌باختگان این بیماری در کشور به ۱۴۴‌هزار‌و‌۶۸۵ نفر رسیده است؛ ستاد ملی کرونا، دهم دی‌ماه و پس از مدتی وقفه با حضور رئیس‌جمهور تشکیل جلسه داد تا سریع‌تر تصمیمات لازم برای جلوگیری از بروز وضعیت قرمز گرفته شود. از مهم‌ترین مصوبات این جلسه نیز تشویق مردم به استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و انجام مجدد واکسیناسیون بود، به‌ویژه برای افراد بالای هجده سال که شش ماه از نوبت قبلی تزریق واکسنشان گذشته است.

۴ شهرستان زرد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد هم در گفتگو با خبرنگار شهرآرا با اشاره به اینکه موج جدید کرونا شروع شده است، اظهار کرد: بعید نیست که در ایران نیز این اتفاق رخ بدهد و به‌تبع آن در استان و مشهد نیز موارد بیماری را داشته باشیم. از ۳۳ شهرستان استان، چهار شهرستان گناباد، خلیل‌آباد، بردسکن و فریمان رنگ زرد دارند و بقیه شهر‌ها از نظر وضعیت کرونایی آبی هستند.
سیدجواد حسینی تأکید کرد: افرادی که شش ماه از آخرین دز واکسنی که دریافت کرده‌اند، می‌گذرد دز یادآور را دریافت و برای استفاده از ماسک و رعایت بهداشت فردی اقدام کنند.

او درباره مقاومت سویه‌های جدید کرونا به واکسن گفت: مستندی مبنی بر اینکه سویه‌های جدید به واکسن مقاوم است، ارائه نشده است. اکنون در حال رصد مرز‌ها هستیم و مراقبت فردی انجام می‌شود؛ از کسی که علائم داشته باشد، تست گرفته و در صورت مثبت بودن آن اقدامات لازم انجام خواهد شد.
حسینی انتقال سویه‌های جدید را مانند گذشته، به‌صورت تنفسی اعلام کرد و درباره سرعت انتقال آن افزود: با توجه به اینکه هنوز در جامعه‎ ما زیاد نشده است، نمی‌توان درباره سرعت انتقالش چیزی گفت، زیرا این بیماری کشور به کشور متفاوت است.

آماده‌باش بیمارستان‌ها

او از آماده‌باش بیمارستان‌ها و مراکز درمانی برای احتمال بروز موج هشتم در استان و مشهد خبر داد و گفت: به فرمانداری نیز اطلاع‌رسانی شده است که برای واکسیناسیون و رعایت بهداشت فردی اقدام کنند؛ مردم انجام این موارد را فراموش نکنند، زیرا هنوز فرصت داریم.
در‌حالی‌که حسینی وضعیت بیماری کرونا در استان و مشهد را همانند قبل دانست و گفت که «شمار بیماران و مواردی که در روز آزمایش می‌دهند و مثبت می‌شوند، یک یا دو مورد است.»

دیروز مریم سالاری، رئیس اداره آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد، در جلسه قرارگاه مدیریت کرونای دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد از افزایش ۵‌درصدی میزان مراجعات سرپایی به مراکز منتخب کرونا و افزایش ۲ درصدی تست‌های سریع و پی‌سی‌آر کرونا خبر داد و افزود: همچنین در شهر مشهد ۳۵‌بستری جدید و ۳۴ بستری دیگر داریم که هشت نفر از آن‌ها در بخش آی‌سی‌یو تحت مراقبت ویژه قرار دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بی بی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۴ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۲
0
0
ای .... شید بااین کرونا بسه دیگه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->