نشست خبری پوتین و ترامپ در آلاسکا برگزار شد + جزئیات و فیلم شهادت یک مامور پلیس در پی درگیری با افراد مسلح در ایرانشهر + عکس شهید (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) تاکید عارف بر آمادگی ایران برای مبادله با اعضای اتحادیه اوراسیا با محوریت بخش خصوصی آغاز مذاکرات ترامپ و پوتین در آلاسکا؛ از استقبال بر روی فرش قرمز تا مذاکرات خصوصی در خودروی رئیس‌جمهور آمریکا + فیلم و عکس اولین تصویر از محمود علوی، وزیر سابق اطلاعات در بیمارستان «مروان برغوثی» کیست؟ | واکنش حماس به یورش بن‌گویر به سلول انفرادی نلسون ماندلای فلسطین دادستان واشنگتن علیه دولت ترامپ شکایت کرد واکنش تند رسایی به اظهارات اخیر استاندار مازندران درباره حجاب تهدید ترامپ علیه پوتین در ساعات پیش از آغاز مذاکره در آلاسکا انفجار واحد تولید مهمات در روسیه ۵ کشته برجای گذاشت پاسخ یک نماینده مجلس به اظهارات سخنگوی دولت درباره تعطیلی شنبه‌ها: می‌توانند دوشنبه یا سه‌شنبه را تعطیل کنند! مسمومیت ۵۰۰ نفر از نیروهای ارتش سوریه در حومه حلب شهادت ۵۱ فلسطینی طی ۲۴ ساعت اخیر در غزه (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) گنبد آهنین هندی ساخته می‌شود چین با اقدام اروپا برای فعال کردن مکانیسم ماشه مخالفت کرد قالیباف: پیش از آنکه نوبت سرزمین‌های بعدی برسد، به یاری فلسطین بشتابید حضور بیش از ۴ میلیون زائر خارجی در اربعین ۱۴۰۴ آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا در همه فتنه‌ها و توطئه‌ها علیه ایران شکست خورده است | بصیرت مردم مانع تحقق توطئه‌های دشمن شده است رئیس جمهور کره جنوبی برای احیای روابط با کره شمالی اعلام آمادگی کرد پوتین برای دیدار با ترامپ راهی آلاسکا شد (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) نعیم قاسم: فلسطین قطب‌نما باقی خواهد ماند حملات جدید هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به غزه (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) نخست وزیر روسیه با عارف دیدار کرد+ جزئیات (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) پیام عراقچی پس از حضور در مراسم اربعین ۵۳ پهپاد اوکراینی به دست روس‌ها سرنگون شد (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) خودکشی افسر اسرائیلی حاضر در جنگ غزه انفجارهای شدید در ادلب سوریه | ۶ نفر کشته و زخمی شدند
سرخط خبرها

اژه‌ای: حاج قاسم شجاعت، مدیریت، تدبیر و از خودگذشتگی داشت

  • کد خبر: ۱۴۳۰۱۴
  • ۱۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۱
اژه‌ای: حاج قاسم شجاعت، مدیریت، تدبیر و از خودگذشتگی داشت
رئیس قوه قضائیه گفت: حاج قاسم شجاعت، مدیریت، تدبیر و از خودگذشتگی داشت اما اینها همه ویژگی‌های او نیست، آنچه که ایشان را از مرزهای فیزیکی خارج کرد و از جریان‌ها و مرزبندی‌های ما انسان‌های معمولی فراتر برد و بر دلها نفوذ کرد، تعبد، تشرع و معنویت بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای صبح امروز ۱۲ دی ماه در همایش تقریب، روحانیت و مقاومت به مناسبت سومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در مصلای امام علی (ع) کرمان با تسلیت به ملت ایران و کرمان و همه جبهه مقاومت اظهار کرد: همه انسان هایی که آمدند و رفتند و همه ما و بعد از ما، مسیری را می رویم که بدون استثناء است و انسان در مدت زمان معینی در دنیا زیستی می کند و از دنیا می رود.

وی افزود: مهم این است در فرصت زمانی که در دنیا هستیم، چگونه زیست می کنیم و می میریم و بعد از آن در دنیای باقی چگونه خواهیم بود. ایمان و عمل صالح بسیار مورد تاکید قرآن کریم است و چقدر این دو عبارت در قرآن تکرار شده و برای کسانی که ایمان می آورند و عمل صالح انجام می دهند، خداوند چه عاقبت و جایگاهی را در نظر گرفته و چه عزت و شرفی را در این دنیا برایشان مقرر داشته است.

محسنی اژه ای بیان کرد: به تعبیر سردار عزیزمان، زیرک‌ترین افراد کسانی هستند که در این فرصت بیشترین متاع را برای دنیای بعدی به دست می آورند.

رئیس قوه قضائیه افزود: هر کس برای خدا قیام کرد، حرف زد، نوشت و عمل کرد، خدا هم پشت سر اوست و هرکس خدا پشت سرش بیاید شکست ناپذیر است. ممکن است یک نفر باشد اما دنیا را تکان می دهد و قدرتمندان طاغوتی را از عرش به فرش می‌کشاند.

محسنی اژه ای اظهار کرد: می بینیم شهدای ما و سردار سلیمانی با پیروی از مکتب جمهوری اسلامی که بنیانگذارش امام بود و پیروی که از رهبر انقلاب داشتند، یک تنه چه کردند.

رئیس قوه قضائیه بیان کرد: حاج قاسم شجاعت، مدیریت، تدبیر و از خودگذشتگی داشت اما اینها همه ویژگی های او نیست. آنچه که ایشان را از مرزهای فیزیکی خارج کرد و از جریان ها و مرزبندی های ما انسان های معمولی فراتر برد و بر دلها نفوذ کرد، تعبد، تشرع و معنویت بود. شهید سلیمانی دل به خدا داد.

وی افزود: آمریکا تصریح می کند خطرناک ترین دشمن من ژنرال سلیمانی است. مامور سابق سیا رسما مصاحبه می کند و می گوید "دشمن من و دشمن ما قدرتمند، توانا و شایسته است و خوب بلد است بازی خود را چگونه اداره کند و کار ما کار سختی است" دشمن در میدان جنگ نظامی اینگونه از شهید سلیمانی سخن می گوید. سیستم اطلاعاتی از اقدامات ضداطلاعاتی او متعجب می شود.

محسنی اژه ای تصریح کرد: اسرائیل غاصب با حمایت شیطان بزرگ آمریکا و سایر طاغوتچه ها مدت ها و سال ها تلاش و کار اطلاعاتی کرد که به زعم خود همه مراکز حزب الله لبنان را شناسائی و با یک عملیات غافلگیرانه، ۲۰۰ نقطه ای که هدف قرار داده را بزند و حزب الله را از بین ببرد اما سربازان درس آموز مکتب اسلام و قرآن به گونه دیگری تدبیر می کنند و می بینیم نقشه شیطانیان نقش بر آب شد.

رئیس قوه قضائیه گفت: شهید سلیمانی اینگونه نبود که در جنگ، خدا، شرع و رهبری را فراموش کند و در لحظاتی که در نهایت زیر آتش دشمن به سر می برند، به خدا توجه دارند و دقت دارد در مقابل همین دشمن می شود یکی از افراد آنها را هدایت کرد؟ و به گونه ای علیه دشمن آتش افروخت که یک نفر بیگانه آسیب نبیند و همین کار را می کند.

وی افزود: آمریکا تلاش کرد و پول هایی خرج کرد و همه شیاطین سیا را به کار گرفت تا ببینند در مقابل حزب الله و اسلام چه کنند؛ داعش را به وجود آورد و بسیاری از جوانان را فریب دادند و جریانی ساختند تا چند هدف را تعقیب کنند؛ نخست اینکه اسلام نابی که با وحدت همه مسلمین و شیعه دارد یکپارچه می شود و نظام اسلامی که در ایران به پا شده، جلوی آن را بگیرند.

من: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->